Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (1 μέλη και 43 επισκέπτες)

Svenbali

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2021
Like
26
Πόντοι
0
Καλημερα στον λαο!Ξερει κανεις αν η Τοκιο ειναι ακομα στο Κρυσταλ και αν κανει φουλ προγραμμα?Εχει αυτο το εκφυλο που μου αρεσει και λεω να την επισκεφτω!
Έχουν γράψει πιο πίσω ότι πήγε Αθήνα για φουλ προγραμμα σε ένα από τα γνωστά γραφεία
Κοίτα φιλαράκι το βυζί ωραίο να λέμε και του στραβου το δίκιο. Η μάπα είναι άστα να πάνε όμως σε συνδιασμό με την απαράδεκτη συμπεριφορά της η κοπέλα είναι από τραγική έως για χαστούκια πραγματικά παραφωνία για το κρυσταλ. Είχα περάσει προ μήνα μαζί της και πρώτη φορά στα τόσα χρόνια μασαζοκαριερας έβγαλα κοπέλα έξω από το δωμάτιο αγενεστατη με πολύ κακό χαρακτήρα ευτυχώς μετά μπήκε η Ολίβια και έσωσε το πράγμα δίνοντας μου ενα καλό καυλωμα με τελειωμα στις βυζάρες τής. Και εννοείται πλήρωσα μόνο το δεύτερο πρόγραμμα. Τώρα ο φίλος που πέρασε καλά μπορεί γίνονται και θαύματα.
Συμφωνώ Βιβή απαράδεκτη ειρωνική σε κάθε σχόλιο. Καμία καινουρια καλή εκεί να καλύψει τα κενά της Αρτεμις και της Φαίδρας ;

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Κοίτα φιλαράκι το βυζί ωραίο να λέμε και του στραβου το δίκιο. Η μάπα είναι άστα να πάνε όμως σε συνδιασμό με την απαράδεκτη συμπεριφορά της η κοπέλα είναι από τραγική έως για χαστούκια πραγματικά παραφωνία για το κρυσταλ. Είχα περάσει προ μήνα μαζί της και πρώτη φορά στα τόσα χρόνια μασαζοκαριερας έβγαλα κοπέλα έξω από το δωμάτιο αγενεστατη με πολύ κακό χαρακτήρα ευτυχώς μετά μπήκε η Ολίβια και έσωσε το πράγμα δίνοντας μου ενα καλό καυλωμα με τελειωμα στις βυζάρες τής. Και εννοείται πλήρωσα μόνο το δεύτερο πρόγραμμα. Τώρα ο φίλος που πέρασε καλά μπορεί γίνονται και θαύματα.
Ακριβώς φίλε. Για αυτό γελούσα πριν, με την κριτική του συναδέλφου…

NIK A

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
520
Πόντοι
81
Έχουν γράψει πιο πίσω ότι πήγε Αθήνα για φουλ προγραμμα σε ένα από τα γνωστά γραφεία

Συμφωνώ Βιβή απαράδεκτη ειρωνική σε κάθε σχόλιο. Καμία καινουρια καλή εκεί να καλύψει τα κενά της Αρτεμις και της Φαίδρας ;
Την Άρτεμις εκεί την πέτυχα τη προηγούμενη εβδομάδα δε ξέρω αν έχει σταματήσει. Ολίβια και Αντζελίνα η πρώτη βυζάρες όχι αστεία 4ρι σίγουρα καλή εκτόνωση ωραίο μπλα μπλα ωραίο πρόσωπο. Αντζελίνα μινιον με λίγο πιασιματακι αν και δεν έχω περάσει μαζί τής και φοβουμαι γαρ ο άνθρωπας είμαι και σε περίεργη ηλικία για κασκαντεριλικια

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.234
Πόντοι
206
Ακριβώς φίλε. Για αυτό γελούσα πριν, με την κριτική του συναδέλφου…
Εγώ δεν έχω ιδέα για ποια μιλάτε.......Γέλιο μου προκάλεσε το γέλιο σου..........Είναι αυτό που λένε στην ταινία εγώ κοιτούσα την Παπασταύρου που κοιτούσε τη Γιαδικιάρογλου κλπ............

• Χαχα
Αντιδράσεις: NIK A

georgeleon

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2016
Like
72
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά.Εχει κάνεις πιο λεπτομερή περιγραφή για Ολίβια από κρυσταλ?Στήθος μεγάλο στητο?Ηλικία πάνω κάτω ?πρόσωπο?

Anaktoro

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2021
Like
64
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά.Εχει κάνεις πιο λεπτομερή περιγραφή για Ολίβια από κρυσταλ?Στήθος μεγάλο στητο?Ηλικία πάνω κάτω ?πρόσωπο?
Καλημέρα.. 23-25 ετών, ψηλή, γεματούλα με ωραίο μεγάλο στήθος.. μασάζ όχι κάτι ιδιαίτερο αλλά με όρεξη στο 2ο μέρος

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
419
Πόντοι
26

πρεπει να υπαρχουν και κοπελες σαν την Βιβη,ετσι επιλεγεις πιο ευκολα την αλλη...:2funny:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλημέρα.. 23-25 ετών, ψηλή, γεματούλα με ωραίο μεγάλο στήθος.. μασάζ όχι κάτι ιδιαίτερο αλλά με όρεξη στο 2ο μέρος
την εχω βαλει στο ματι πριν λιγες ημερες...

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
419
Πόντοι
26
σας έχει τύχη ποτέ να πάτε σε ενα μαγαζι,ενω έχετε στανταρακι 1-2 κοπέλες που περνάτε καλά, να επιλέξετε για αλλαγή κάποια καινούργια ,και μετά να ξινίσουν τα στανταρακια μαζι σας..?

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
476
Πόντοι
26
σας έχει τύχη ποτέ να πάτε σε ενα μαγαζι,ενω έχετε στανταρακι 1-2 κοπέλες που περνάτε καλά, να επιλέξετε για αλλαγή κάποια καινούργια ,και μετά να ξινίσουν τα στανταρακια μαζι σας..?
Ναι κ βγήκε κ σε καλό. Μετά συνήθως κάνουν κάτι παραπάνω για να σε ξανακερδίσουν. Είναι καλό να μη σε θεωρούν δεδομένο

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.234
Πόντοι
206
Στα 33 σχεδόν χρόνια που ασχολούμαι με το άθλημα...ναι μου έχει τύχει να ξινίσει κοπέλα τόσο πολύ που να μη μου μιλάει μετά...να είναι ειρωνική και να πετάει υπονοούμενα όποτε πήγαινα στο μαγαζί που δούλευε.....Ποτέ δεν αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις μας και φυσικά δεν την ξαναπήρα πάνω από 1-2 φορές γιατί είχε αλλάξει η συμπεριφορά της απέναντί μου........Με άλλη περίπτωση όμως μου έχει συμβεί και αυτό που λέει ο zakthes....να βγει προς όφελός μου και να προσπαθεί να με ξανακερδίσει.......

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Μ
Στα 33 σχεδόν χρόνια που ασχολούμαι με το άθλημα...ναι μου έχει τύχει να ξινίσει κοπέλα τόσο πολύ που να μη μου μιλάει μετά...να είναι ειρωνική και να πετάει υπονοούμενα όποτε πήγαινα στο μαγαζί που δούλευε.....Ποτέ δεν αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις μας και φυσικά δεν την ξαναπήρα πάνω από 1-2 φορές γιατί είχε αλλάξει η συμπεριφορά της απέναντί μου........Με άλλη περίπτωση όμως μου έχει συμβεί και αυτό που λέει ο zakthes....να βγει προς όφελός μου και να προσπαθεί να με ξανακερδίσει.......
Συμφωνώ. Και κατά τα άλλα, δεν τις πειράζει αν διαλέξουμε άλλη κοπέλα. Ναι καλά, σιγά που δεν τις πειράζει. Αλλά όλα έχουν να κάνουν με το χρήμα, μην το ξεχνάμε αυτό.

• Like
Αντιδράσεις: P1

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.234
Πόντοι
206
Μ

Συμφωνώ. Και κατά τα άλλα, δεν τις πειράζει αν διαλέξουμε άλλη κοπέλα. Ναι καλά, σιγά που δεν τις πειράζει. Αλλά όλα έχουν να κάνουν με το χρήμα, μην το ξεχνάμε αυτό.
Είναι όπως στις κανονικές σχέσεις τα πράγματα....απλά παίζει ρόλο ο παράγων χρήμα...δεν έχει μεγάλη διαφορά αν το καλοσκεφτείς............Οι γυναίκες παραμένουν γυναίκες σε όλες τις περιπτώσεις...........

georgeleon

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2016
Like
72
Πόντοι
0
Άντε κάποιος που πήγε με Ολίβια μια καλή περιγραφή της συνεδρίας να καυλωσουμε λίγο μήπως την τιμήσουμε

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
Άντε κάποιος που πήγε με Ολίβια μια καλή περιγραφή της συνεδρίας να καυλωσουμε λίγο μήπως την τιμήσουμε
μπερδεύω Ολίβια με βιβυ νομίζω.

ποια είναι μια με τατουαζ στο ποδι λίγο ψευδούλα;

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.673
Πόντοι
2.720
εμένα πάλι μου έχει τύχει να μου προτείνουν άλλη κοπέλα ή και διπλό. Αλλά να παρεξηγηθεί μια που πήγα με συνάδελφο όχι ποτέ.

• Like
Αντιδράσεις: P1

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
419
Πόντοι
26
Μ

αφιερωμένο σε ολα τα κορίτσια μας...

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.153
Πόντοι
201
Εμένα μου έχει τύχει να φωνάζει το κορίτσι...."πες μου έχεις δει πιο ωραία βυζιά...πες μου...!!!" .......πέθανα στο γέλιο!

Εγγρ.
11 Ιαν 2020
Κριτικές
2
Like
935
Πόντοι
361
Εμένα μου έχει τύχει να φωνάζει το κορίτσι...."πες μου έχεις δει πιο ωραία βυζιά...πες μου...!!!" .......πέθανα στο γέλιο!
Ε πες κι εσύ όχι είναι τα καλύτερα! χαχαχα Τι μου θυμησες τώρα! Όταν γαμούσα μία μου φώναζε καθώς έχυνα σ αγαπάω θα με παντρευτείς?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom