Ήμουν όλα τα χρόνια λαθροαναγνωστης,καιρός είναι να ανταποδώσω.καταρχην σε όλα τα πριβέ μπήκα μονοοος μου,με κανενός βοήθεια κ σύσταση.αρα εσείς που κάνετε σαν ζητιάνοι κ παρακαλάτε να σας βάλουν στα πριβέ σταματήστε το επιτέλους.κανετε σαν να έχετε να γαμησετε χρόνια.μερικες πρακτικές συμβουλές για το πώς θα μπείτε στα σκληρά πριβέ κ καλά,τα οποία είναι μόνο η π.χορν-μαριαννα-εβιτα
.σαυτα το πρόβλημα είναι να μπείτε στο χώρο γιατί δεν έχουν αγγελίες.η Βάσια Δωδεκανήσου,το σπα πάνω απτην Πειραιώς είναι λάιτ πριβέ .η μαγκιά είναι όμως να πάρετε τις κρυφές κ καλά υπηρεσίες από Άκουα -βενους-ελιτ. κ κρυσταλ.τα μαγαζιά είναι ανοιχτά με αγγελίες αλλά με υπηρεσίες πριβέ για τους γνωστους κ την κλασική φραπεδιά για τους κοινούς θνητούς.εσεις οι καινούργιοι για να μπείτε στα κλειστα πριβέ εντοπειστε μια γυρολόγο μασατζου που δουλεύει σε free,γίνετε πελάτης της κ πάρτε τηλ.ειναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα περάσει απτά κλειστά κ λάιτ πριβέ.παρτε για παράδειγμα την Φαίη τάχει γυρίσει όλα,αν είχατε το τηλ της θα μπαίνατε σε όλα,πάρτε για παράδειγμα την σισυ-σαντη τςης Εβίτας μεγάλη γυρολογισα.κανετε την δουλειά σας μια χαρά.αν πάτε στην Βάσια Δωδεκανήσου , υπάρχει τέτοια πείνααα που με μια μικρή ανακρισουλα θα σας κάτσει κ η ίδια...εγώ έτσι μπήκα σε όλα ,όμως μετά έτρωγα τρελό κράξιμο απτις κοπέλες αλλά στα μέζεα μου κύριοι...τώρα το πως θα πάρετε τις πριβέ υπηρεσίες θα σας το πω αναλύοντας ένα ένα τα μαγαζιά της πόλης .ένα παράδειγμα για να μην νομίζετε ότι χάνετε κάτι το φοβερό ,καταρχήν η παρέα μου δεν ασχολείται με τέτοια κ ένας κολλητός με παρακάλεσε να βάλω ένα νιουφη στα πριβέ κ μη.τον πήγα παντού κ για ένα χρόνο έκανε σαν αυτιστικόοοο απτην χαρά του αλλααααα βαρέθηκε μετά από ένα χρόνο ακριβώς γιατί τα ίδια κ τα ίδια μας πρηξατε τα αρχιδια...πάμε ανάλυση κάθε μαγαζιού κ ανεξάρτητης ξεχωριστά αρχίζοντας πρώτα με απλό μασάς -φραπε-καλαμακι-κ φουλ με τη σειρά