Για πιπα δεν ξέρω φιλεΜόνο μαλακία παιχτηκε ή κάνει και καμία πίπα ;
Αλλά 2 φορές με σταμάτησε ενώ έδειχνε να της αρέσει που τη χαιδευα χαμηλά λέγοντας μου ότι θέλει κάτι παραπάνω...
Για πιπα δεν ξέρω φιλεΜόνο μαλακία παιχτηκε ή κάνει και καμία πίπα ;
Τα καλά κορίτσια τα διώχνουνΕπίσκεψη αρχές της εβδομάδας στο crystal.
Πέρασα με τη Φαίδρα.
Για τη Στέλλα πήγα αλλά μου είπαν οι κοπέλες ότι την έδιωξαν γιατί προχωρούσε στις υπηρεσίες της.
Ευχάριστη η Φαίδρα, κάποτε είχαμε ξανασυναντηθει σε άλλο μαγαζί.
Λίγα πράγματα στο μασάζ αλλά καλή στη συνέχεια.
Τα καλά κορίτσια τα διώχνουν
Πρέπει να μάθουμε για την Στέλλα
Την ερώτηση την είδα αλλά Νομίζω ότι δεν απάντησε κάποιοςΝομίζω αναφέρθηκε σε προηγούμενη σελίδα ότι πήγε στο massaggio
Φίλε δε νομίζω.Νομίζω αναφέρθηκε σε προηγούμενη σελίδα ότι πήγε στο massaggio
Την ερώτηση την είδα αλλά Νομίζω ότι δεν απάντησε κάποιος
Με την λογική αυτή, δεν θα έπρεπε να την έχει ούτε στο MassagioΦίλε δε νομίζω.
Η ιδιοκτήτρια την έκραζε.
Δηλαδή στο ένα το μαγαζί κράζω την πίπα και στο άλλο την προωθώ;;;;
Αν πλερωνες, θα σε άφηνε. Δηλαδή και να τις κάνουμε να γουστάρουν, και να πληρώνουμε. Ε όχι βρε κορίτσιαΓια πιπα δεν ξέρω φιλε
Αλλά 2 φορές με σταμάτησε ενώ έδειχνε να της αρέσει που τη χαιδευα χαμηλά λέγοντας μου ότι θέλει κάτι παραπάνω...
Απόρησα οταν είπαν ότι ήταν αυτήΗ Στέλλα του massagio δεν είναι η Στέλλα που ήταν στο Crystal.
Μια περιγραφή τη Στέλλα του massagio αν μπορείςΗ Στέλλα του massagio δεν είναι η Στέλλα που ήταν στο Crystal.
Σωματοτυπος Αλεξιας χωρις τα εξτρα κιλα. Απο μασαζ σχεδον τιποτα, μετρια προς κακη εκτονωση. Ειναι η κοπελα που εμφανιζεται στο στορυ του massagio στο fb. Ωραιος κωλος σε αφη, δεχτικη σε "χαμηλα" πιασιματα.Μια περιγραφή τη Στέλλα του massagio αν μπορείς
Αν μιλάμε για την Στέλλα που έφυγε απο το crystal παραπάνω απο χρόνο τωρα, ιδιώτευει σε πολύ κλειστό κύκλο και όχι συνέχεια.Η Στέλλα του massagio δεν είναι η Στέλλα που ήταν στο Crystal.
Όχι αγαπητεΑν μιλάμε για την Στέλλα που έφυγε απο το crystal παραπάνω απο χρόνο τωρα, ιδιώτευει σε πολύ κλειστό κύκλο και όχι συνέχεια.
Είχε και άλλη Στέλλα στο κρυσταλΌχι αγαπητε
Η Στέλλα που λέμε έφυγε τον Ιούνιο από το καινούργιο
Μηπως ειναι διπλα σε τραπεζα;Καλησπέρα σας κύριοι
κατι πηρε τ αυτάκι μου για ανατολική Θεσσαλονίκη πάνω από μια τράπεζα
για 2 κορίτσια .
απ' ότι έμαθα το μαγαζί είναι πριβε και πας μόνο με σύσταση.
ξέρει κανείς τπτ περισσότερο ;
επίσης εφ οσων είναι πριβε καλά είναι να μη μπουμε σε λεπτομεριες τηλεφώνου ή οδού.
KαλησπέραΚαλησπέρα σας κύριοι
κατι πηρε τ αυτάκι μου για ανατολική Θεσσαλονίκη πάνω από μια τράπεζα
για 2 κορίτσια .
απ' ότι έμαθα το μαγαζί είναι πριβε και πας μόνο με σύσταση.
ξέρει κανείς τπτ περισσότερο ;
επίσης εφ οσων είναι πριβε καλά είναι να μη μπουμε σε λεπτομεριες τηλεφώνου ή οδού.