billsalonika1926
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.676
- Πόντοι
- 491
Έχω ακούσει για μια όμορφη Μαριάννα... η οποία τι πρόγραμμα κάνει;;
θες να μας πεις κ τον λόγο πού δεν πλησιάζειΠοια κριτική ν δεις ... εκεί πας μόνο αν θες ν σιχαθείς το μασάζ... οποίος ξέρει δ πλησιάζει καν.., καλημέραΚαμιά κριτική για luxury services;; Αυτό που είναι Εύοσμο.. έχει πάει κανείς; Ποια δοκίμασε;;
Κάντε καμία ενημέρωσή μη βαριέστε
αυτό δε λέει τίποτεθες να μας πεις κ τον λόγο πού δεν πλησιάζειΠοια κριτική ν δεις ... εκεί πας μόνο αν θες ν σιχαθείς το μασάζ... οποίος ξέρει δ πλησιάζει καν.., καλημέραΚαμιά κριτική για luxury services;; Αυτό που είναι Εύοσμο.. έχει πάει κανείς; Ποια δοκίμασε;;
Κανείς δεν βαριέται. Διαβάστε και λίγο πιο πάνω.
Το μαγαζί το έχει η Ρια (πρώην Crystal). Στο Crystal δεν είχε και από τις καλύτερες συμπεριφορές. Πήρε και την Χριστιαννα μαζί της. Μπορείτε να βγάλατε συμπεράσματα μόνοι σας. Εκτός αν άλλαξε τόσο πολύ...
αυτό δε λέει τίποτεθες να μας πεις κ τον λόγο πού δεν πλησιάζειΠοια κριτική ν δεις ... εκεί πας μόνο αν θες ν σιχαθείς το μασάζ... οποίος ξέρει δ πλησιάζει καν.., καλημέραΚαμιά κριτική για luxury services;; Αυτό που είναι Εύοσμο.. έχει πάει κανείς; Ποια δοκίμασε;;
Το μαγαζί το έχει η Ρια (πρώην Crystal). Στο Crystal δεν είχε και από τις καλύτερες συμπεριφορές. Πήρε και την Χριστιαννα μαζί της. Μπορείτε να βγάλατε συμπεράσματα μόνοι σας. Εκτός αν άλλαξε τόσο πολύ...
Εσύ το ίδιο αποδίδεις αν δουλεύεις σε άλλον κ το ίδιο στην δικιά σου δουλειά???
Εσύ το ίδιο αποδίδεις αν δουλεύεις σε άλλον κ το ίδιο στην δικιά σου δουλειά???
Ρε παιδιά εγώ πήρα τηλ στο massagio και μόνο τα απλά προγράμματα που έχουν στο site μου λένε. Θέλω να μάθω τιμές για τα εξτραδακια , λογικό να μην το αναφέρει τηλεφωνικά.
Λογικό αυτό , δεν λέω το αντίθετο. Απλά αν ξέρει κανένας από εδώ τι κόστος εχουν τα προγράμματα ρε παιδιά. 40-60 100? Δεν έχω και την εμπειρία τη τρελή.
+20 εκτονωσηΛογικό αυτό , δεν λέω το αντίθετο. Απλά αν ξέρει κανένας από εδώ τι κόστος εχουν τα προγράμματα ρε παιδιά. 40-60 100? Δεν έχω και την εμπειρία τη τρελή.
Σε εμένα είπανε 45 λεπτά στα 20 ευρώ, 60 λεπτά στα 30 ευρώ. Όχι κάτι άλλο. Συνεπώς μιλάς με την κοπέλα μέσα
Άσε φίλε για τον πούτσο δε κανει τπτ ωραία κοπέλα τρομερό μασάζ δηλώνει φυσικοθεραπευτρια αλλαααα ούτε να τον δει. Όποτε γαμάτα.Η καινούργια που είπε ο nika κρυσταλ την έχει δει κανείς και τι ρόστερ έχει το massagio ?
Ρε παιδιά εγώ πήρα τηλ στο massagio και μόνο τα απλά προγράμματα που έχουν στο site μου λένε. Θέλω να μάθω τιμές για τα εξτραδακια , λογικό να μην το αναφέρει τηλεφωνικά.
Δεν νομίζω να σου πούνε τηλεφωνικά ότι η κοπέλα θα σου τον παίξει και θα δώσει τόσα ευρώ.
Μίλησε με την κοπέλα μέσα στο δωμάτιο. Όχι έξω.
Κάποιες απορίες να εκφράσω μονο:
Στο ποστ στις 13:36 ρωτούσες ακομα για προγράμματα.
Στο ποστ 15:15 με πλήρη αναφορά του χωρου, προγραμμάτων , περιγραφη κοριτσιών με αριστα σε ολα.
Δλδ μεσα σε 99 λεπτά αποφάσισες, πήγες, εκανες έφυγες και έγραψες αναλυτική κριτική.!!!
Μελος απο το 11 και μολις 3 μην για το μαγαζι!
Μηπως ειμαι καχύποπτος;
Μακαρι να κανω λαθος!
σιγά μη μένει κ στην ιδία οικοδομήΚάποιες απορίες να εκφράσω μονο:
Στο ποστ 15:15 με πλήρη αναφορά του χωρου, προγραμμάτων , περιγραφη κοριτσιών με αριστα σε ολα.
Δλδ μεσα σε 99 λεπτά αποφάσισες, πήγες, εκανες έφυγες και έγραψες αναλυτική κριτική.!!!
Μηπως ειμαι καχύποπτος;
Μακαρι να κανω λαθος!
Μπορεί να μένει κοντά
Παναιδεσιμολογιώτατε, σας βρίσκω εξόχως καχύποπτο...Κάποιες απορίες να εκφράσω μονο:
Μηπως ειμαι καχύποπτος;
Μακαρι να κανω λαθος!