GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
Καλή η Νεφέλη, αλλά τα ίδια και τα ίδια και κάπου καταντάει βαρετό
Το πολύ το κυρ-ελέϊσον το βαριέται κι' ο Παπάς!!!
Καλή η Νεφέλη, αλλά τα ίδια και τα ίδια και κάπου καταντάει βαρετό
Και γω που εστειλα απάντηση δ πήρα.... μάλλον κακόγουστο αστείο γτ
Από τι ξέρω τ κορίτσι δηλώνει Φούλ ερωτευμένο ...
Έχεις δίκαιο σαυτο... απλά επειδή κ γω τρελενομαι μαζί της σε μια συζήτηση που είχα γουσταρει τρέλα ο άντρας ν τη κυνηγάει κ ν τη διεκδικεί... εγώ δυστυχώς δ έχω χρήματα... αν είχα θ ριχνα ρέστα γιαυτο το πλασμα
Εμένα μου απάντησε , για το τηλέφωνα της Αλεξίας , σε πμ ότι έχει τηλέφωνο από ΜΑΥΡΟ ΑΡΑΠΗ ....Μάλλον τον λευκό αραπη τον κρατά για πάρτι του αφού τους ξεχωρίζει σε μαύρους και λευκούς .Άσε την Αλεξία στην ησυχία της, δεν είναι για τα δόντια σου......Το κορίτσι αυτό είναι για εμάς τους άντρες που γουστάρουμε πραγματικές γυναίκες......
Δείτε το ιστορικό των ποστ που έχει αναρτήσει ο τύπος αυτός......Θα καταλάβετε τα γούστα του.......
ΒΡΕ παίδες!τέρμα τα μπάζα απο ψευτομασατζίδικα δινω 120 ευρω παιρνω απο γραφείο τις πόλης καλό μουνί μια ωρίτσα 2 πιστολιες και πιπινια ;) οχι φαλαινες πχ zesi,dames! :S :S :S :S :S :S :S
Ευτυχώς γιατί ήμουν πολύ ανήσυχος και έλεγα βρε πού θα βρω τηλέφωνο από μαύρο αράπη, πού θα βρω....!!!! Πάλι καλά που είναι και αυτός για να μας δίνει τις σωστές πληροφορίες...........Ρε σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ με τους ανωμαλιάρηδες εδώ μέσα.....Στα χρόνια μου ξέρετε πώς τους λέγαμε εμείς αυτούς....? Άντε μην πω........Όπως καταλαβαίνετε ο μάκης πάει μόνο αν υπάρχει π..τσα.............αλλιώς δεν ασχολείται....Εμένα μου απάντησε , για το τηλέφωνα της Αλεξίας , σε πμ ότι έχει τηλέφωνο από ΜΑΥΡΟ ΑΡΑΠΗ ....Μάλλον τον λευκό αραπη τον κρατά για πάρτι του αφού τους ξεχωρίζει σε μαύρους και λευκούς .
θα ρθω αν με δώσεις το τηλΑσε τα τηλεφωνα τωρα..
Θα ρθεις το βραδυ?
κανόνισε τύπε δεύτερα θα με πας βόλτα ;)τύπε πολλά τηλ. λήγουν σε 32 σίγουρα έχεις το σωστό??
....και οι βολτες σας!!Δε γαμιεστε κ ‘σείς και τα τηλέφωνά σας ....
κ ο θρύλος??Δε γαμιεστε κ ‘σείς και τα τηλέφωνά σας ....
Αυτά εννοούνται , μάνα μου !!!κ ο θρύλος??
χαχαχαθα ρθω αν με δώσεις το τηλ
Μάλλον ναι θα σου πω
κανόνισε τύπε δεύτερα θα με πας βόλτα ;)
Με κανέναν αράπη θα τριγυρνάειΠουνε ο makis οεο
Με κανέναν αράπη θα τριγυρνάει
Τον μαύρο τον έδινε σε εμάς όποτε για τον εαυτό του θα κράτησε τον άσπρο.μαύρο ή άσπρο αράπη;