P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
ναι,υπαρχει μια χηρα με πεντε ορφανα...Έχετε καμία πρόταση για τώρα στην καραντίνα prive
ναι,υπαρχει μια χηρα με πεντε ορφανα...Έχετε καμία πρόταση για τώρα στην καραντίνα prive
Στείλε νούμερα σε pmναι,υπαρχει μια χηρα με πεντε ορφανα...
Στείλε νούμερα σε pm
6969 969699Στείλε νούμερα σε pm
Τη παλάμη σου εννοεί ρε τύπε :SΣτείλε νούμερα σε pm
Φαίνεται ενδιαφέρον, αλλά πιο πιθανό είναι να μη τρέχει τίποταΧρονια πολλα σε ολους,εθεάθη νεο fb σελιδα γνωριζει κανεις κατι?
Φαίνεται ενδιαφέρον, αλλά πιο πιθανό είναι να μη τρέχει τίποτα
Το ξέρω φίλε μου πλακα τον εκαναΤη παλάμη σου εννοεί ρε τύπε :S
καλημέρα παιδιά καινούργιος κ γω.ειμαι ποδολαγνος κ ακουω τα καλύτερα για την Άννυ στην Αγίου Δημητρίου κ θέλω να πάω.μπορεις να μου δώσεις τον αριθμό της; Ευχαριστώ
Ευχαριστώ παίκτη.αρα μόνο από το λινκ μπορώ να επικοινωνήσω μαζί της για το πότε θα ανοίξει σωστά;Η Άννυ λόγου συνθήκων είναι εκτός λειτουργίας
Αυτη αδερφέ σταμάτησε πολύ ασαπ.. αποτι φάνηκε δεν την σήκωσε το κλίμα..Αλάνια μου θυμάστε την ΆΡΙΑ από βανα?
Κάνα feedback από το κορίτσι? Ήταν ότι καλητερο έχω περάσει σε μασατζιδικο.
αλάνι μου θενκςΑυτη αδερφέ σταμάτησε πολύ ασαπ.. αποτι φάνηκε δεν την σήκωσε το κλίμα..
Ετσι για την ιστορία σου δίνω μια πληροφορία...αν ψάξεις στις φωτογραφίες γνωστού club της θεσσαλονίκης που ακούει στο όνομα σκύλος θα την βρεις.
Μου πηρε κανα 3ωρο και 2 καφέδες
Ευχαριστώ παίκτη.αρα μόνο από το λινκ μπορώ να επικοινωνήσω μαζί της για το πότε θα ανοίξει σωστά;
Άντε να ξαναρχίσει μπας και ξεκαυλωσουμε και εμείς!
καλησπερα παιδια.πηρα τηλεφωνο σημερα κ μου ειπε πως δουλευει κ αυυτες τις μερες.40 ετων λεει η φωνη της αλλοδαπο με εκανε κ ισως κ πιο μεγαλη.μου ειπε μονο μασαζ,αλλα οταν την επα δινω κ κατι παραπανω για εκτονωση τλχτν με ειπε απο κοντα.στο τελος την ρωτησα εαν κανει κ φουλ με ειπε οχι.
γνωριζει κανεις?ευχαριστω
Κυρία λεμφοθεραπεύτρια αναλαμβάνει μασάζ κατ' οίκον, μυοχαλαρωτικό, χαλαρωτικό Σουηδικό για χαλάρωση και ευεξία, μια ώρα 25€ ναταλι 6906023679(γραφω τηλ γιατι δεν ανοιγει την αγγελια)
Με δικό της χώρο;; Ή κάνει επισκέψεις μόνο;