Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (3 μέλη και 36 επισκέπτες)

Kokentas

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2020
Like
0
Πόντοι
0

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Η Άννυ λόγου συνθήκων είναι εκτός λειτουργίας

Stifler25

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2017
Like
12
Πόντοι
0
Αλάνια μου θυμάστε την ΆΡΙΑ από βανα?
Κάνα feedback από το κορίτσι? Ήταν ότι καλητερο έχω περάσει σε μασατζιδικο.
Αυτη αδερφέ σταμάτησε πολύ ασαπ.. αποτι φάνηκε δεν την σήκωσε το κλίμα..
Ετσι για την ιστορία σου δίνω μια πληροφορία...αν ψάξεις στις φωτογραφίες γνωστού club της θεσσαλονίκης που ακούει στο όνομα σκύλος θα την βρεις.
Μου πηρε κανα 3ωρο και 2 καφέδες :P

Dr.Brown

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Αυτη αδερφέ σταμάτησε πολύ ασαπ.. αποτι φάνηκε δεν την σήκωσε το κλίμα..
Ετσι για την ιστορία σου δίνω μια πληροφορία...αν ψάξεις στις φωτογραφίες γνωστού club της θεσσαλονίκης που ακούει στο όνομα σκύλος θα την βρεις.
Μου πηρε κανα 3ωρο και 2 καφέδες :P
αλάνι μου θενκς

Εγγρ.
4 Αυγ 2019
Like
160
Πόντοι
1
καλησπερα παιδια.πηρα τηλεφωνο σημερα κ μου ειπε πως δουλευει κ αυυτες τις μερες.40 ετων λεει η φωνη της αλλοδαπο με εκανε κ ισως κ πιο μεγαλη.μου ειπε μονο μασαζ,αλλα οταν την επα  δινω κ κατι παραπανω για εκτονωση τλχτν με ειπε απο κοντα.στο τελος την ρωτησα εαν κανει κ φουλ με ειπε οχι.
γνωριζει κανεις?ευχαριστω

Κυρία λεμφοθεραπεύτρια αναλαμβάνει μασάζ κατ' οίκον, μυοχαλαρωτικό, χαλαρωτικό Σουηδικό για χαλάρωση και ευεξία, μια ώρα 25€ ναταλι 6906023679(γραφω τηλ γιατι δεν ανοιγει την αγγελια)

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
καλησπερα παιδια.πηρα τηλεφωνο σημερα κ μου ειπε πως δουλευει κ αυυτες τις μερες.40 ετων λεει η φωνη της αλλοδαπο με εκανε κ ισως κ πιο μεγαλη.μου ειπε μονο μασαζ,αλλα οταν την επα  δινω κ κατι παραπανω για εκτονωση τλχτν με ειπε απο κοντα.στο τελος την ρωτησα εαν κανει κ φουλ με ειπε οχι.
γνωριζει κανεις?ευχαριστω

Κυρία λεμφοθεραπεύτρια αναλαμβάνει μασάζ κατ' οίκον, μυοχαλαρωτικό, χαλαρωτικό Σουηδικό για χαλάρωση και ευεξία, μια ώρα 25€ ναταλι 6906023679(γραφω τηλ γιατι δεν ανοιγει την αγγελια)

Με δικό της χώρο;; Ή κάνει επισκέψεις μόνο;

Tabmok99

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2020
Like
205
Πόντοι
20
Καλως σας βρηκα !

Παρακολουθώ αρκετό καιρό τον χώρο και συμμετέχω αλλά μολις τωρα εκανα λογαριασμο.

Παλιος πελατης της ΜΑΓΚΥ  , η οποια μου λειπει πολυ !

Περασα απο αλλα μασαζομαγαζα , οπως το DAMES , VANA και τελευταια στου ZESI και το Crystal.

Στο Crystal παιδια πηγα καλοκαιρι 1 φορα μονο και εφαγα και πετσετα !
Ηταν μια μικρουλα , ονομα πλεον δε θυμαμαι η οποια οταν εβγαλα πετσετα , μου λεει δε γινεται χωρις πετσετα.
Οταν της ειπα οτι ξερω... εχω ακουσει για το μαγαζι κλπ μου ειπε οτι και αλλοι το αναφερουν αλλα αυτη δε ξερει τιποτα !

30 ευρουλακια και πετσετα λοιπον. Θα ηθελα να ξαναπαω παντως αν και ξενερωσα πολυ τοτε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom