Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 124 άτομα (1 μέλη και 123 επισκέπτες)

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Πρώτη επίσκεψη για φέτος στο Ζεσι γύρω στις 12 και 30.Παρουσα μονο η Μαρίνα Ελληνίδα 35 ετών κατα δηλωση της κοντουλα και αδυνατη.Περασα με το φουλ πρόγραμμα.Καλουτσικο μασαζ ακομα καλυτερη εκτονωση.Οταν εβγαινα απο το δωμάτιο ερχόταν και η Στελλα.

xr1sros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
345
Πόντοι
291
καλημέρα φίλοι μου.
θέλω αύριο να πάω crystal.
δωστε καμιά καλή πληροφορία....Αλεξία έχω πάρει.
κάτι άλλο καλό...????
ευχαριστώ!

litafade

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2019
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
301
Προς ενημέρωση σας αδερφοί συναγωνιστές. Επισκέφτηκα το νουρου μασάζ . Ας ξεκινήσω λοιπόν.. ο χώρος απλός φοιτητοσπιτο, ο χώρος που γίνεται το μασάζ είναι σαλόνι με ένα μεγάλο φουσκωτό στρώμα. Όσον αφορά την κορασίδα , πολύ ευγενικό και χαμογελαστό κορίτσι , με απίστευτη ενέργεια. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν κουράζεται τόση ώρα. Χωρίς ρούχα και οι δύο , ξεκίνησε από πλάτη απλώνοντας το ζεστό τζελ και με το σώμα της εντριβές από λαιμό μέχρι ακροδαχτυλα. Από μόνη της με γύρισε και συνέχισε την περιποίηση από μπροστά , αποφεύγοντας τα μεγάλα αγγίγματα παρά μόνο στα μουλωχτα. Για μερακλήδες έχει μασάζ προστάτη επίσης. Δεν υπάρχει άλλη επαφή πάρα μόνο του γυμνού κορμιού και τίποτα άλλο. Ούτε εκτόνωση ούτε κάτι άλλο. Βεβαια μπορεί να εκτονωθεί κάποιος μόνος του. Όσων αφορά το κόστος είναι στα 100€ , και η περιγραφή της κοπέλας είναι η εξής : λεπτή 55κιλα το πολύ , ύψος στα 170 μικρό στήθος με πεταχτες ρώγες , όμορφο πίσω σύστημα το οποίο μπορείς να χαϊδεύεις φυσικά πάντα με ευγενικό τρόπο.ρωσσικα χαρακτηριστικά προσώπου , όμορφο κορίτσι. Αυτά από εμένα.. ευχαριστώ όσους με βοήθησαν με το τηλέφωνο

Το ότι προσφέρει μασάζ προστάτη αλλά όχι εκτόνωση καίει τα εγκεφαλικά μου κύτταρα.  :think:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.097
Πόντοι
2.266

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
Προς ενημέρωση σας αδερφοί συναγωνιστές. Επισκέφτηκα το νουρου μασάζ . Ας ξεκινήσω λοιπόν.. ο χώρος απλός φοιτητοσπιτο, ο χώρος που γίνεται το μασάζ είναι σαλόνι με ένα μεγάλο φουσκωτό στρώμα. Όσον αφορά την κορασίδα , πολύ ευγενικό και χαμογελαστό κορίτσι , με απίστευτη ενέργεια. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν κουράζεται τόση ώρα. Χωρίς ρούχα και οι δύο , ξεκίνησε από πλάτη απλώνοντας το ζεστό τζελ και με το σώμα της εντριβές από λαιμό μέχρι ακροδαχτυλα. Από μόνη της με γύρισε και συνέχισε την περιποίηση από μπροστά , αποφεύγοντας τα μεγάλα αγγίγματα παρά μόνο στα μουλωχτα. Για μερακλήδες έχει μασάζ προστάτη επίσης. Δεν υπάρχει άλλη επαφή πάρα μόνο του γυμνού κορμιού και τίποτα άλλο. Ούτε εκτόνωση ούτε κάτι άλλο. Βεβαια μπορεί να εκτονωθεί κάποιος μόνος του. Όσων αφορά το κόστος είναι στα 100€ , και η περιγραφή της κοπέλας είναι η εξής : λεπτή 55κιλα το πολύ , ύψος στα 170 μικρό στήθος με πεταχτες ρώγες , όμορφο πίσω σύστημα το οποίο μπορείς να χαϊδεύεις φυσικά πάντα με ευγενικό τρόπο.ρωσσικα χαρακτηριστικά προσώπου , όμορφο κορίτσι. Αυτά από εμένα.. ευχαριστώ όσους με βοήθησαν με το τηλέφωνο

Ωραίος με την αναφορά σου αρχηγέ.

Τώρα πως άντεξες (να μην το καρφώσεις το μωράκι) αυτό είναι άλλο θέμα.

Μπράβο σου.

Πάντως εγώ δε θα πάρω κύριοι, δε μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου εκεί μέσα με το στεγνό κοράσιο (όπως περιγράφει ο αρχηγός), και να ξέρω ότι δε μπορώ να μπω μέσα της με την καμία.

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Ωραίος με την αναφορά σου αρχηγέ.

Τώρα πως άντεξες (να μην το καρφώσεις το μωράκι) αυτό είναι άλλο θέμα.

Μπράβο σου.

Πάντως εγώ δε θα πάρω κύριοι, δε μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου εκεί μέσα με το στεγνό κοράσιο (όπως περιγράφει ο αρχηγός), και να ξέρω ότι δε μπορώ να μπω μέσα της με την καμία.

Θερμή παράκληση να μην κραζουμε συναθλητές οι οποίοι έκαναν κάτι το οποίο δεν θα κάναμε ποτέ μερικοί απο εμάς. Έτσι διστάζουν πολλοί να μοιραστούν μαζί μας μια εμπειρία τους και χάνονται πληροφορίες που πιθανόν να ενδιαφέρουν πολλούς άλλους. Συμφωνώ με τον Gallas αλλά διαφωνώ με τον Ραπτορα ως προς το κράξιμο του φίλου που μας ενημέρωσε για κάτι πολυ ειδικό. Ο καθένας μας έχει διαφορετικά γούστα, δεν μπορούμε να διαμορφώσουμε την πιάτσα από εδώ μέσα για να εξυπηρετεί τα δικά μας γούστα και το δικό μας πορτοφόλι...εδώ είναι μια πηγή πληροφοριών για κάνουμε το κέφι μας σκορπώντας οσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.097
Πόντοι
2.266
Θερμή παράκληση να μην κραζουμε συναθλητές οι οποίοι έκαναν κάτι το οποίο δεν θα κάναμε ποτέ μερικοί απο εμάς. Έτσι διστάζουν πολλοί να μοιραστούν μαζί μας μια εμπειρία τους και χάνονται πληροφορίες που πιθανόν να ενδιαφέρουν πολλούς άλλους. Συμφωνώ με τον Gallas αλλά διαφωνώ με τον Ραπτορα ως προς το κράξιμο του φίλου που μας ενημέρωσε για κάτι πολυ ειδικό. Ο καθένας μας έχει διαφορετικά γούστα, δεν μπορούμε να διαμορφώσουμε την πιάτσα από εδώ μέσα για να εξυπηρετεί τα δικά μου γούστα και το δικό μας πορτοφόλι...εδώ είναι μια πηγή πληροφοριών για κάνουμε το κέφι μας σκορπώντας οσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα
Ασε μας ρε μεγαλε που διαφωνεις κιολας πανε οι στοκοι και σκανε ενα καρο λεφτα για να βγαλει η τυπισσα ενα ρουχο η για μια μαλακια και μετα παιρνουν στο κεφαλι τους και τους υπολοιπους και οταν πανε τα τσοκαρα τους ζητανε για να βγαλουν εστω και καλτσα 20αρικο την παλευεις εκτος αν και εσυ εισαι απο τους ιδιους στοκους οπως ειπα ξανα γι αυτο εδω δε θα καλητερεψουν ποτε τα πραγματα σε τιποτα ουτε στα δελα ουτε στα call girl και κυριος στα μασατζιδικα που αλλοι δινουν 100 και ευρω για να βγαλει η αλλη απλα τα ρουχα της και να τραβηξει μια μαλακια :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:.Θα συμφωνησω ομως σε ενα οντος χανετε κατι αλλα οχι πληροφοριες οπως λες αλλα ανεκδοτα γιατι οποιος θα ακουσει οτι ο αλλος πηγε σε μασατζιδικο τετοιου τυπου και εδωσε 100 ευρω μονο για να χουφτωσει η να τραβηξει μαλακια απο μονος του και εμεινε με το πουλι στο χερι θα πεθανει απο τα γελια γιατι για γελια ειναι τετοιο πραμα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Ασε μας ρε μεγαλε που διαφωνεις κιολας πανε οι στοκοι και σκανε ενα καρο λεφτα για να βγαλει η τυπισσα ενα ρουχο η για μια μαλακια και μετα παιρνουν στο κεφαλι τους και τους υπολοιπους και οταν πανε τα τσοκαρα τους ζητανε για να βγαλουν εστω και καλτσα 20αρικο την παλευεις εκτος αν και εσυ εισαι απο τους ιδιους στοκους οπως ειπα ξανα γι αυτο εδω δε θα καλητερεψουν ποτε τα πραγματα σε τιποτα ουτε στα δελα ουτε στα call girl και κυριος στα μασατζιδικα που αλλοι δινουν 100 και ευρω για να βγαλει η αλλη απλα τα ρουχα της και να τραβηξει μια μαλακια :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:.Θα συμφωνησω ομως σε ενα οντος χανετε κατι αλλα οχι πληροφοριες οπως λες αλλα ανεκδοτα γιατι οποιος θα ακουσει οτι ο αλλος πηγε σε μασατζιδικο τετοιου τυπου και εδωσε 100 ευρω μονο για να χουφτωσει η να τραβηξει μαλακια απο μονος του και εμεινε με το πουλι στο χερι θα πεθανει απο τα γελια γιατι για γελια ειναι τετοιο πραμα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Έχεις δίκιο, ο γιατρός μου είπε να σου λέω ναι...

• Like
Αντιδράσεις: NIK A

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.097
Πόντοι
2.266

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646
Σε λίγο καιρό θα δίνετε 100€ να σας χαϊδεύουν το μάγουλο!

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
476
Πόντοι
26
Μερικοι εχετε προβλημα ετσι? θα πεις τον αλλον τι θα κανει με τα λεφτα του? δεν φτανει που ενημερωνει ο ανθρωπος. Η λογικη οτι χαλανε την πιατσα δεν ισχυει στη συγκεκριμενη περιπτωση, αυτη ειναι η τιμη εδω κ κανεναν χρονο που λειτουργουν. Δεν ειναι οπως στα μασατζιδικα που το καθε τσοκαρο ζηταει οτι του κατεβει στο κεφαλι κ υπαρχουν καποιοι κ τα δινουν κ τις καλομαθαινουν. Για ηρεμηστε λιγο. Εδω ενημερωνουμε δεν κριτικαρουμε τις προτιμησεις κ τα γουστα του καθενος

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646
Μερικοι εχετε προβλημα ετσι? θα πεις τον αλλον τι θα κανει με τα λεφτα του? δεν φτανει που ενημερωνει ο ανθρωπος. Η λογικη οτι χαλανε την πιατσα δεν ισχυει στη συγκεκριμενη περιπτωση, αυτη ειναι η τιμη εδω κ κανεναν χρονο που λειτουργουν. Δεν ειναι οπως στα μασατζιδικα που το καθε τσοκαρο ζηταει οτι του κατεβει στο κεφαλι κ υπαρχουν καποιοι κ τα δινουν κ τις καλομαθαινουν. Για ηρεμηστε λιγο. Εδω ενημερωνουμε δεν κριτικαρουμε τις προτιμησεις κ τα γουστα του καθενος
Σοβαρεψου!

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.097
Πόντοι
2.266
Τυπε το πρόβλημα το έχουν αυτοί κι εσύ αν είσαι τέτοιος που χαλάτε την πιάτσα με τις μαλακιες σας και πραγματικά πρέπει να πάτε να το κοιτάξετε όσο για το πορτοφόλι σας στο πουτσο μας τη θα κάνετε αλλά όταν περνετε στο λαιμό σας και τους υπόλοιπους λογικό να σας την πούμε γι αυτό σοβαρεψου και σκέψου λίγο πριν πεις κάτι την επόμενη φορα

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
476
Πόντοι
26
Εγω να σοβαρευτω? εκανε ο αλλος κριτικη για το νουρου που κοστιζει 100 ευρω για τις υπηρεσιες που λεει οτι εχει. Θα πηγαινατε κ σας χαλασε την πιατσα? αφηστε τα γενικολογα κ τις μαλακιες για τα μπουρδελα για τα αλλα τα μασατζιδικα κτλ. Στο συγκεκριμενο θα πηγαινατε? Να δωσετε 100 κ να τριβεται η γκομενα πανω σας? οχι. τι μας πρηζετε τοτε?οτι αν δεν παει κανεις θα κατεβασουν την τιμη κ θα το κανουν 30 ευρω? ελεος. Για τη γενικη φιλοσοφια που λετε πως οι αγαπουληδες χαλανε την πιατσα δεν διαφωνω. Αλλα εδω μιλαμε για συγκεκριμενη περιπτωση . Μπηκε ενας ανθρωπος εκανε μια κριτικη κ τον αρχισατε τις μαλακιες

arxidamos2019

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2019
Like
94
Πόντοι
1
Εγω να σοβαρευτω? εκανε ο αλλος κριτικη για το νουρου που κοστιζει 100 ευρω για τις υπηρεσιες που λεει οτι εχει. Θα πηγαινατε κ σας χαλασε την πιατσα? αφηστε τα γενικολογα κ τις μαλακιες για τα μπουρδελα για τα αλλα τα μασατζιδικα κτλ. Στο συγκεκριμενο θα πηγαινατε? Να δωσετε 100 κ να τριβεται η γκομενα πανω σας? οχι. τι μας πρηζετε τοτε?οτι αν δεν παει κανεις θα κατεβασουν την τιμη κ θα το κανουν 30 ευρω? ελεος. Για τη γενικη φιλοσοφια που λετε πως οι αγαπουληδες χαλανε την πιατσα δεν διαφωνω. Αλλα εδω μιλαμε για συγκεκριμενη περιπτωση . Μπηκε ενας ανθρωπος εκανε μια κριτικη κ τον αρχισατε τις μαλακιες
η κριτική είναι αναπόφευκτη.. άλλωστε δεν είμαστε στο φόρουμ του χάρβαρντ..

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.097
Πόντοι
2.266
Αλλαξε ντιλερ τα ναρκωτικα που σου πουλαει ειναι χαλασμενα

pandesign4

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
45
Πόντοι
0
κατσε ρε αδερφε ,και εγω που ενημερωσα για νουρου εκανα 4 ραντεβου σε σχεδον ενα μηνα.δλδ εδωσα 400 χωρις σεξ.με θεωρεις μαλακα?
μου αρεσε πολυ και οκ.
ουτος η αλλως εχω δωσει και αρκετα ακομα απο αγγελια που μου ερχονται στο σπιτι και δεν καναμε τιποτα επειδη ηταν χαλια.και εδωσα πενηνταρικο για να μην εχουμε φασαριες.

υπαρχει δλδ καμια ωραια γκομενα που να ξερεις εσυ ,στειλε μου σε πμ,αν ειναι.για να μην τα πεταμε στα νουρου και δεν πεφτουν οι τιμες

Εγγρ.
11 Ιαν 2020
Κριτικές
2
Like
935
Πόντοι
361
Ειρηνη ημιν αδελφια!Μετα απο πολλα χρονια ερευνες και πολλα πεταμενα λεφτα ωσπου να μαθω,γιατι πληρωνεις και μαθαινεις,κατεληξα οτι στην πιατσα οι τιμες ειναι ιδιες.Λιγο πανω λιγο κατω αυτες ειναι και ισχυει ο κανονας οτι δινεις παιρνεις!Οπου ειναι πολυ φτηνα καποιο λακκο εχει η φαβα,κανενα μπαζο θα ειναι ή πας και δεν ευχαριστιεσαι.Αλλο ειναι τα ντελα,αλλο τα σπιτια,αλλο τα call girls κι αλλο τα μασατζιδικα.To συγκεκριμενο ειναι κατι ιδιαιτερο που καποιοι την βρισκουν ετσι!Δεν ειναι σωστο να κανουμε κατακριση στον φιλο που μας ειπε την εμπειρια του,να ενημερωσει ηθελε ωστε αν θελει καποιος να παει ή αντιστοιχα να μην παει!Γιατι αυτο προσφερεται εκει!Στην ενοτητα που ειμαστε δεν ειναι σκετο γαμησι,αν ειναι ετσι πας σε ενα ντελο και τελειωνει η φαση και με λιγα χρηματα.Ειναι αλλη καυλα που προσφερουν τα μασατζιδικα,σε φτιαχνουν αλλιως οι γκομενες και χυνεις διαφορετικα.Οσο αναφορα την αποψη μου το χυσιμο ειναι must αλλα το ολο θεμα ειναι να το γουσταρει αυτος που πληρωνει,αλλιως δεν εχει νοημα.Το nuru κανονικα προσφερει χυσιμο αλλα με το σωμα της γκομενας χωρις να στον πιασει ή να τον παρει στο στομα.Μπορει ειτε τριβοντας τα βυζια της ή ενα μπατανα βρε αδερφε να τον κανει ωστε να χυσεις.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.987
Πόντοι
1.056
καλημέρα φίλοι μου.
θέλω αύριο να πάω crystal.
δωστε καμιά καλή πληροφορία....Αλεξία έχω πάρει.
κάτι άλλο καλό...????
ευχαριστώ!

Νεφέλη, περιμένουμε κριτική με εντυπώσεις

• Like
Αντιδράσεις: NIK A

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom