You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (5 μέλη και 37 επισκέπτες)
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Δωστου εκατο αρχιδια.φιλική τιμή...ένα πρασινακι...σιγά τα λεφτά για τέτοιο κονέ...
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.711
- Πόντοι
- 25.165
και τα pm o admin πώς τα ανοίγει? Αν είναι αλήθεια βέβαια
οι mods και ο admin η οι admin αμα γουσταρουν βλεπουν τα παντα. αναλογα τι δικαιωματα εχει δωσει ο Antisthenis.
εγώ πλήρωσα 20€ μασαζ + 10€ εκτόνωση και για μασαζ πέους μου ζήτησε 50€ (και όχι μόνο 20€).Επίσκεψη σήμερα γύρω στης μια το μεσημέρι στην γνωστή Ροζιτα.Επιλέχθηκε το πρόγραμμα μασαζ πεους με εκτονωση. Διάρκεια πρόγραμματος μια ωρα ακριβώς με κόστος 20 ευρω.Οι υπηρεσιες της αψογες οπως παντα.
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Φιλε μου η Ροζιτα έχει λογαριασμό εδω μεσα και πιστεύω οτι θα απαντησει στην απορία σου αν όντως έτσι έχουν τα πράγματα.εγώ πλήρωσα 20€ μασαζ + 10€ εκτόνωση και για μασαζ πέους μου ζήτησε 50€ (και όχι μόνο 20€).
salonica28
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Φιλε μου η Ροζιτα έχει λογαριασμό εδω μεσα και πιστεύω οτι θα απαντησει στην απορία σου αν όντως έτσι έχουν τα πράγματα.Φιλε μου η Ροζιτα έχει λογαριασμό εδω μεσα και πιστεύω οτι θα απαντησει στην απορία σου αν όντως έτσι έχουν τα πράγματα.
Rozita
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2019
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
εγώ πλήρωσα 20€ μασαζ + 10€ εκτόνωση και για μασαζ πέους μου ζήτησε 50€ (και όχι μόνο 20€).
Καλημερα σας.Μασαζ πεους ειναι 1 ωρα-20€,και 1 ωρα αισθησιακο μασαζ ειναι 50€ και συμπεριλαμβανεται σωμα με σωμα,μασαζ με τα ποδια,ισπανικο αν χωραει το εργαλειο,εκτονωση με τα χερια κ μασαζ πεους,και αν θελεις footjob και assjob.
AB66
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Like
- 405
- Πόντοι
- 36
Καλημερα σας.Μασαζ πεους ειναι 1 ωρα-20€,και 1 ωρα αισθησιακο μασαζ ειναι 50€ και συμπεριλαμβανεται σωμα με σωμα,μασαζ με τα ποδια,ισπανικο αν χωραει το εργαλειο,εκτονωση με τα χερια κ μασαζ πεους,και αν θελεις footjob και assjob.
Ροζίτα καλή σου μέρα. Σε ολα αυτα που περιγράφεις εισαι τελειως γυμνή?
Rozita
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2019
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Ροζίτα καλή σου μέρα. Σε ολα αυτα που περιγράφεις εισαι τελειως γυμνή?
Καλημερες.Ναι ειμαι.Αλλα αυτο το μασαζ ειναι μονο για τους λατρεις του BBW,αλλιως δεν θα σας αρεσει.
AB66
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Like
- 405
- Πόντοι
- 36
Καλημερες.Ναι ειμαι.Αλλα αυτο το μασαζ ειναι μονο για τους λατρεις του BBW,αλλιως δεν θα σας αρεσει.
[/quote
Μια δοκιμη αξίζει ομως
arxidamos2019
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2019
- Like
- 94
- Πόντοι
- 1
ωραία φάσηοι mods και ο admin η οι admin αμα γουσταρουν βλεπουν τα παντα. αναλογα τι δικαιωματα εχει δωσει ο Antisthenis.
Ανασκόπηση τελευταίων ημερών:
Μάρω (venus spa): ψηλή, ωραίο κορμί και πρόσωπο, αρκετά μακριά μαλλιά (κάτι σαν πρόσθετα ράστα) με tattoo και piercing, μονότομο και ψιλοαδιάφορο μασάζ και λίγο βαριεστημένη, προτείνει από μόνη της για εκτόνωση.
Αλεξία (crystal): Ευδιάθετη, κοινωνική, κορμί με πιασίματα και ωραίο βυζί, ικανοποιητικό μασάζ με ωραίο τελείωμα...
καλησπερα ροζιτα και στο μασαζ πεους εισαι τελειως γυμνη ???Καλημερες.Ναι ειμαι.Αλλα αυτο το μασαζ ειναι μονο για τους λατρεις του BBW,αλλιως δεν θα σας αρεσει.
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.067
- Πόντοι
- 2.356
αν χωράει το εργαλείο πού ???Καλημερα σας.Μασαζ πεους ειναι 1 ωρα-20€,και 1 ωρα αισθησιακο μασαζ ειναι 50€ και συμπεριλαμβανεται σωμα με σωμα,μασαζ με τα ποδια,ισπανικο αν χωραει το εργαλειο,εκτονωση με τα χερια κ μασαζ πεους,και αν θελεις footjob και assjob.
μπουγατσας
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2014
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Assjob 120 κιλά???καλύτερα να τον κόψω...
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
Assjob 120 κιλά???καλύτερα να τον κόψω...
Γάμησε τα..!!
Ρε είστε σοβαροί !!!!
Από την στιγμή που το ξέρουν και πάνε εν γνώση τους νομίζω δεν χρειάζεται να τους χαρακτηρίζουμε.
Άλλωστε όλοι έχουν και κάποιο περίεργο βίτσιο ή φετίχ.
Σημειώνω ότι δεν είμαι fan των "εύσωμων" δεν έχω πάει ούτε και πρόκειται
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
Από την στιγμή που το ξέρουν και πάνε εν γνώση τους νομίζω δεν χρειάζεται να τους χαρακτηρίζουμε.
Άλλωστε όλοι έχουν και κάποιο περίεργο βίτσιο ή φετίχ.
Σημειώνω ότι δεν είμαι fan των "εύσωμων" δεν έχω πάει ούτε και πρόκειται
Συμφωνώ, αλλά εκφράστηκα!