wrangler1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2018
- Like
- 931
- Πόντοι
- 96
για πες οδόοχι αυτην η σαπια.ασε που πηρε κ αλλο σκυλι αυτην που λες
για πες οδόοχι αυτην η σαπια.ασε που πηρε κ αλλο σκυλι αυτην που λες
για πες οδό
θαλειας..καθετη στη μαιανδρου..μπερδεμα γμστ
Θα κανω μια αναφορα στην ευρεση μας..
Καλά, κάνει πίπα ακά, αλλά δεν στον παίζει;;!;;
Ας κανω μια αναφορα να ξερετε τι κ πως γιατι δεν μπορω στα μηνυματα να απανταω απο κινητο.
Την πηρα τηλ κ ακουσα κοσμο στο τηλ,ψιλοπαραξενευτηκα που με ειπε ειμαι σπιτη απο την αλλη λεω μπας κ εχει καμια φιλη δωρο..!Μου λεει να σε παρω σε λιγακι εχω μια δουλιτσα.Λεω θα αργησεις,γιατι ειμαι σε ενα παρκο κ μου λεει στο τεταρτο.Κ γω σαν γνησιος αλητης εκαψα ενα ωραιο μαροκανι που με κερασε μια φιλη απο ταγγερι.Καπακια χτυπησε τηλ κ ξεκινησα..
Το σπιτη ειναι μεσα σε κατι κωλοστενα σε κατι σχολεια στην μαιανδρου στον ευοσμο.Με βγηκε ο κωλος να τη βρω την οδο,ενα πλαγιο στενακι εχει κ ειναι στο βαθος.
Πριν φτασω πανω με τα σκαλια παντα παω γιατι ποτε δε ξεσ(κ παντα με κερατο μαζι),ακουγα ελληνικα κ λεω α καλα δε θα μας παρουνε το νεφρο.(γιατι στο τηλ ακουγα κοσμο απο μεσα).Τελικα μου ανοιξε στην πορτα ενα πιστιρικι με κοκκινο φορεματακι κοντο κ κοκκινο δαντελωτο βρακακι,Εβελινα,πατρινια φοιτητρια δηλωνει,23 ετων οπως μου ειπε,λιγα κιλακια παραπανω.62 κιλα αν θυμαμαι καλα.Κοντουλικο συμπαθητικο.
Στα του εργου.Μασαζ χαιδεμα,πιο πολυ.Μολις την πιεσα ομως ξεκινησε δυνατοτερα κ πηρε μπρος,θα κοιμομασταν.οσο ετριβε χαιδεβα κωλο μπουτακι στο απαλο.δεν αφηνει πολλα πολλα.
Οταν γυρισα ανασκελα ημουνα ηδη ντουρος.Σε αφηνει να πιανεις εκτος μουνι, ολα τα αλλα κ μεχρι γλυψιμο βυζακι το οποιο ειναι γενικα μικρο,αλλα εχει ωραια ρωγουλα για δαγκωμα κ γλυψιμο.Μολις εβαζα χερι μουνι δεν αφηνε κ αρχιζε τα χαζα.
Πιπα μετρια εως λαιτ με πολυ χερι.Ασε το χερι την ελεγα παλι αυτην.Τελικα ενεδωσα μεσα στο σκουφι με γρηγορο φεησφακ τα τελευταια δευτερα χωρις να την πω.(Συγνωμη για πριν που εγραψα χωρις σκουφι τυπογραφικο λαθος).
Συνοψιζοντας:To κοριτσι ερχεται που κ που κ βγαζει εκξτραδακια για την σχολη οπως ειπε.Παει σε ολη την Ελλαδα.Μιλαγαμε αρκετα.Φαινεται ενα καλο κοριτσι κ καθαρο, αλλα δεν κανει για μενα,προσωπικη γνωμη.Και ειναι πολλα τα λεφτα για της υπηρεσιες.(50-60 λεει παιρνει κανονικα,για πιπα)Εχει κ καλυτερες.
Οποτε το μενου εχει απαλο αισθησιακο μασαζ,οπου την εκτονωση σου λεει την κανεις μονος σου.Στα 30Ε.Πιπα λαιτ με προφυλακτικο στα 50.(Εγω ειχα 40 κ την εδωσα απο την αρχη,τα χρηματα τα παιρνει κ τα παει στην καβα).Βεβαια το μασαζ γυμνο στο κανει μεσα στην κρεβατοκαμαρα της λογικα,ενα κοκινο σεντονι κ ενα κρεβατι.Εντωμεταξυ μεσα ειχε κοσμο φιλοι δεν ξερω κ τα ακουγανε ολα λογικα.Προσωπικα δεν θα ξαναπηγαινα,απλα ειπα μπας κ βγει τπτ καλο φρεσκια ειναι εδω,αλλα τελικα οπως σας προανεφερα τζιφος.Εξαλλου εχω κανει ποσεσ καταδρομικες κ εχω πεταξει κ ποσα φραγκα.Γιαυτα ζουμε φιλοιμ..
ΥΓ:Τραβατε σε καμια αλλη μαγκες καλυτερα η δειτε καμια τσοντα.αυριο θα παρω κ γω ενα εσκορτακι να ξεχαρμανιασω..
Καλο Βραδυ
Ξενερωμα η κατάσταση με τούς φίλους της στο διπλανό δωμάτιο.αρχηγε πολύ χρήμα σπρώχνεις.τα κορίτσια θα πίνουν στην υγειά σου. Γερός νασαι να δουλεύεις
Ξενερωμα η κατάσταση με τούς φίλους της στο διπλανό δωμάτιο.αρχηγε πολύ χρήμα σπρώχνεις.τα κορίτσια θα πίνουν στην υγειά σου. Γερός νασαι να δουλεύεις
βγάζουν καλά λεφτά. Θέλω να βρω μία που να ξέρει μασάζ και να πηγαίνω σπίτι της. Τεσπά. Αυτή μπορεί να την επισκεφτώ. Αν προλάβω. Μου άρεσε η περιγραφή σου.Ξενερωμα η κατάσταση με τούς φίλους της στο διπλανό δωμάτιο.αρχηγε πολύ χρήμα σπρώχνεις.τα κορίτσια θα πίνουν στην υγειά σου. Γερός νασαι να δουλεύεις
Ναμασται γεροι αδερφε οπως ειπες.Αυτα πανε κ ερχονται κ εχουνε βγει πολλα τρελα σκηνικα.οπως κ πολλες μπαρουφες..Γενικα τα κασκαντεριλικια μου αρεσουνε.Οποτε εχω φραγκα δινω,μη φανταστεις.Τελευταια μου εκατσε μια αποζημιωση κ ξεθαρευω λιγακι..Ρισκαρουμε κ οτι βγει.
Επισης σε ερωτηση μου πως πας απο πελατες,μου λεει φουλ ολη μερα..
βγάζουν καλά λεφτά. Θέλω να βρω μία που να ξέρει μασάζ και να πηγαίνω σπίτι της. Τεσπά. Αυτή μπορεί να την επισκεφτώ. Αν προλάβω. Μου άρεσε η περιγραφή σου.
καλά δε πάω.δε λέει τελικά. Θα σου στείλω οκ από βδομάδα να με ενημερώσεις. Καλή συνέχειαΚοιτα μαν μου.Εαν θελεις να δωσεις 30 ευρω για 30-40 λεπτα κ να την παιξεις πηγαινε,δεν εχεις να φοβηθεις τπτ GFE της διπλανης πορτας σε ενα χαλαρο μουντ ειναι. Καλο κοριτσακι.Eπικοινωνιακο κ προσχαρο.Μασαζ τωρα μαθαινει καθοτι σπουδαζει φυσικοθεραπευτρια.πιο πολυ χαιδευει θα ελεγα.
Αρκετα φραγκα θα ελεγα βγαζουνε κ μαυρα..
Δεν με χαλασε η εμπειρια παντως.Απλα δεν θα ξαναπηγαινα.
Καλα να περασεις εαν πας φιλεμ.
ΥΓ: Θυμισεμε απο βδομαδα με ενα pm να σου στειλω κ κατι αλλο πιο ενδιαφερον ανατολικα αν σε ενδιαφερει...
ρε συ Θοδωρή παραδοπουλε με το συμπάθειο κιόλας για ποιο λόγο έκανες προφίλκαλημερα...κ γω θα ηθελα ενα πμ μ αυτο το ανατολικα που λες...αν γινεται παντα
ρε συ Θοδωρή παραδοπουλε με το συμπάθειο κιόλας για ποιο λόγο έκανες προφίλ
Το έχεις 5 χρόνια κ είναι το πέμπτο μήνυμα σου Για να διαβάζεις μόνο μπορείς κ χωρίς προφίλ
Δε πήγες πουθενά αυτά τα 5 χρόνια να γράψεις κάτι Αν θέλεις απαντάς αν όχι προσπερνάς
και εγώ δοκίμασα προχθές, αλλά δεν απαντάνε.Τελικά αυτό στη Δωδεκανήσου (crystal ) είναι αντίπαλο δέος του Vana? Πάντως, τηλ στο ίντερνετ,site ή διεύθυνση δε βρήκα εκτός από ένα τηλ που είχε δοθεί εδώ μέσα. Τελικά πώς τους βρίσκουμε, εκτός αν έχω καταλάβει κάτι λάθος..
..εγώ δεν έχω πάρει γιατι δεν είχα καταλάβει αν είναι για όλους. Αλλά, πώς θα γκένεν τελικά?και εγώ δοκίμασα προχθές, αλλά δεν απαντάνε.
Λεβεντες ξεκινηστε να περνετε απο αυριο τα κοριτσια θα ηταν κλειστα λογικα.....εγώ δεν έχω πάρει γιατι δεν είχα καταλάβει αν είναι για όλους. Αλλά, πώς θα γκένεν τελικά?
στα ίδια κινείται το Venus στην ΚαραμανλήΟλοκληρώθηκε το μισό ρόστερ από Βάνα σπα, ακόμα να βρω κάτι που να επαναλαμβάνετε. Μέτρια πράγματα. Στα ίδια κινείται το άκου σπα?