sinistergr
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2008
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Για μας που γραφουμε και καμια κριτικη παιζει τελικα επεξηγηση για την alena?
κάθε μέρα την ίδια ερώτηση κάνειςRelax σήμερα ποιες είναι θέλω να πάω μια ενημέρωση ευχαριστώ
Αφού λείπεις,τότε τι θες το τηλέφωνο της Αλενας?Ειχα γραψει κανα 2 κριτικές οταν ειχα πρωτοκανει το προφιλ αλλα γενικότερα λείπω και θα δω καμιά ενημέρωση κάποιες φορές πριν ερθω ελλάδα.
AZAZEL και STALION να σταματησουν να τραμπουκιζουν τα μελη..
Οποιος θελει ρωταει,οποιος θελει απανταει..
Θα κατεβω την επομενη εβδομάδα Σαλονίκη.. αλλα αφου ειναι τόσο δύσκολη μια πληροφορία δεν πειραζει.Αφού λείπεις,τότε τι θες το τηλέφωνο της Αλενας?
Έτσι,κουβέντα να γίνεται?
Azazel να κανεις αιτημα για moderator.Το σάιτ έχει όρους,είναι σάιτ ανταλλαγής πληροφοριών και όχι μόνιμων ερωτήσεων,οπότε Φακιρη κάνε τουμπεκί γιατί βαράμε κιόλας
malakasrator καλυτεραAzazel να κανεις αιτημα για moderator.
Azazel να κανεις αιτημα για moderator.
malakasrator καλυτερα
κ ναναι κ αδερφέςΕσένα δεν θα σε σώσει ούτε το φορείο τελικά,κατ' ευθείαν 4 θα σε πάνε...
Μπαμπατσικεςκ ναναι κ αδερφές
Τι εννοεις και εαν γινετε πες μας και τιμουλες παρακαλω...
Καλησπέρα καλησπέρα....
Ξέρει κάποιος κάτι για το συγκεκριμένο...χτύπησα το κινητό και δεν εμφανίζει το παραμικρο
Εγω δεν την δοκιμασα αλλα τις εστειλα την πεμπτη μυνημα να μου κανει ενημερωση και η ηλιθοα απαντησε στις 6 το πρωι...και παραλιγο να το δει η γυναικα ...και εγραφε θες ραντεβου ελενακι??? λες και τις εστειλα μνμ για να μου κανει ενημερωση ειδησεων....προσοχη δεν απαντα αμεσως αλλα ακυρες ωρες...καλημεραααατην δοκιμασα παιδια δεν αξιζει καθολου ουτε φοιτητρια ειναι ουτε καλο κρεββατι κανει ειναι και χοντρη