Αδέρφια μου, τα χαιρετίσματά μου σε όλους σας! Εύχομαι να περνάτε το καλοκαίρι σας όμορφα και με καλά μουνιά!
Να ψηφίσω κι εγώ υπέρ του Θοδωρή και να πω ότι είναι ένα υπέροχο άτομο, με αρχές, καλοσύνη και αγάπη προς τον συνάνθρωπό του. Τον συμπαθώ και τον εκτιμώ ιδιαίτερα. Η μόνη του έγνοια είναι να βοηθήσει τους γύρω του. Επομένως αν κάποιος δεν κατάλαβε κάτι καλά, ας ξαναδιαβάσει προηγούμενα ποστ του και θα δει τι εννοώ.
Όσο για το αν μπλέκει ο πελάτης σε ενδεχόμενο πέσιμο σε μασατζίδικο, έχω μιλήσει με κάποιο μέλος παλιότερα που ήταν παρόν σε κάτι τέτοιο και μου είπε ότι πήγε η καρδιά του στην κούλουρη όταν τον πήραν και αυτόν στο τμήμα για κατάθεση και το σημαντικότερο δεν τον άφηναν να ανοίξει το κινητό του. Έλειπε από το σπίτι περίπου 8 ώρες. Φυσικά δεν έμπλεξε αλλά μάρτυρας στη δίκη θα πήγαινε απ'ότι μου είπε. Αυτό για έναν παντρεμένο δεν ξέρω πόσο εύκολα διαχειρίσιμο είναι.
Επίσης διαβάζω για τις κορασίδες της Βάνας ότι άλλες κάνουν φουλ, άλλες στοματικό ή ποδολαγνείες και απ'ότι φαίνεται λίγοι φεύγουν πλέον με απλή εκτόνωση. Δεν ξέρω αν αληθεύει, έχω καιρό να πάω. Και έτσι να είναι, σαφώς θέλει ψήσιμο το θέμα, θέλει να σε ξέρει καλά η κοπέλα, να σε γουστάρει κλπ. Προσωπικά, και δε ντρέπομαι καθόλου να το πω, παρόλο που έχω επιτυχία στις γυναίκες και πάντα είχα, στις μασατζούδες περνάω έως και απαρατήρητος. Ίσως επειδή δε με ξέρουν, ίσως επειδή το παίζω καλό παιδί (το παίζω, δεν είμαι) για να με συμπαθούν και να μου κάνουν τα χατίρια , ίσως επειδή δε βγάζω επάνω στο μασαζοκρέβατο να ρέουν τα 100ευρα, το αποτέλεσμα είναι να μην είμαι ανάμεσα στους προνομιούχους. Δε με πειράζει αλλά να πω την αλήθεια όταν λέτε ότι σας κάθισε η Νατάσα, ε οκ ρε συνάδελφοι, ζηλεύω λίγο.
Να περνάτε υπέροχα.