Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
569
Πόντοι
81
θα καταθεσω και την δικη μου εμπειρια
κολλητος πελατης στην ελενη τοτε που της κανανε πεσιμο τον τσακωσανε και αυτον και τον τραβουσανε στο τμημα για καταθεση του κανανε και δικαστηριο μετα 6 μηνες και ειχε τραβηγματα οχι οτι επαθε κατι αλλα ηταν παντρεμενος και καταλαβαινετε
Επιβεβαιώνω ότι δ παθαίνεις κάτι αλλά θ τραβηχτεί σ..
Κ θέτω τ ερώτημα... κ παράνομα μ ρίσκο κ οι τιμές υψηλές.. μήπως κάτι πρέπει ν αλλάξει..;;

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
θα καταθεσω και την δικη μου εμπειρια
κολλητος πελατης στην ελενη τοτε που της κανανε πεσιμο τον τσακωσανε και αυτον και τον τραβουσανε στο τμημα για καταθεση του κανανε και δικαστηριο μετα 6 μηνες και ειχε τραβηγματα οχι οτι επαθε κατι αλλα ηταν παντρεμενος και καταλαβαινετε
Έχω τύχει μέσα σε μασατζίδικο, να είμαι σε τρυφερό τετ-α-τετ με την κοπέλα, και να γίνει εκείνη την ώρα πέσιμο. Το μόνο που έπαθα, ήταν ότι με υποχρέωσαν να ντυθώ με τα λάδια, και γίνανε τα ρούχα μου μουνί. Κατά τα λοιπά , ουδέν.
Η μόνη περίπτωση να έχει τραβήγματα ο πελάτης είναι να είναι η κοπέλα ανήλικη, και να τελεί εν γνώσει τούτου, αλλά εκεί πάμε σε άλλα αδικήματα, πολύ πιο ζόρικα...

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.153
Πόντοι
736
Πέστα αγαπητέ γιατί η παραπληροφόρηση, η άγνοια και η παπαρολογία εχει γίνει επιστήμη εδώ μέσα!
Στο φινάλε απο πότε η συνεύρεση με την ''κοπελιά'' σου είναι ποινικό;
Για όποιον καταλαβαίνει βέβαια....

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Πέστα αγαπητέ γιατί η παραπληροφόρηση, η άγνοια και η παπαρολογία εχει γίνει επιστήμη εδώ μέσα!
Στο φινάλε απο πότε η συνεύρεση με την ''κοπελιά'' σου είναι ποινικό;
Για όποιον καταλαβαίνει βέβαια....
Έλα, ντε....
Δηλαδή, επειδή είμαστε παθιάρηδες άνδρες και καθώς ξεντύνουμε την "κοπέλα" μας τις σχίζουμε το στρινγκ, και μετά αφήνουμε το κάτι τις μας (για να 'χει να αγοράσει ένα δεύτερο βρακί το κορίτσι, μην γυρίσει σπίτι του ξεβράκωτο και την πούνε και πουτάνα), πρέπει να το κάνουμε θέμα;;;;;
Για όνομα του Θεού, πια...

• Like
Αντιδράσεις: P1

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.153
Πόντοι
736
δλδ θα ποινικοποιήσουμε και τα δώρα;
Πόσο πάτο φτάσαμε πια;
Εκπεσμός αξιών, καταρράκωση σχέσεων!!!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.063
Πόντοι
2.356
μονο σε περιπτωση που δεν εχεις μαζι σου ταυτοτητα σε πανε στο τμημα για εξακριβωση τπτ παραπανω μη ακουτε θεωριες απο δω κ απο κει

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Αδέρφια μου, τα χαιρετίσματά μου σε όλους σας! Εύχομαι να περνάτε το καλοκαίρι σας όμορφα και με καλά μουνιά!
Να ψηφίσω κι εγώ υπέρ του Θοδωρή και να πω ότι είναι ένα υπέροχο άτομο, με αρχές, καλοσύνη και αγάπη προς τον συνάνθρωπό του. Τον συμπαθώ και τον εκτιμώ ιδιαίτερα. Η μόνη του έγνοια είναι να βοηθήσει τους γύρω του. Επομένως αν κάποιος δεν κατάλαβε κάτι καλά, ας ξαναδιαβάσει προηγούμενα ποστ του και θα δει τι εννοώ.

Όσο για το αν μπλέκει ο πελάτης σε ενδεχόμενο πέσιμο σε μασατζίδικο, έχω μιλήσει με κάποιο μέλος παλιότερα που ήταν παρόν σε κάτι τέτοιο και μου είπε ότι πήγε η καρδιά του στην κούλουρη όταν τον πήραν και αυτόν στο τμήμα για κατάθεση και το σημαντικότερο δεν τον άφηναν να ανοίξει το κινητό του. Έλειπε από το σπίτι περίπου 8 ώρες. Φυσικά δεν έμπλεξε αλλά μάρτυρας στη δίκη θα πήγαινε απ'ότι μου είπε. Αυτό για έναν παντρεμένο δεν ξέρω πόσο εύκολα διαχειρίσιμο είναι.

Επίσης διαβάζω για τις κορασίδες της Βάνας ότι άλλες κάνουν φουλ, άλλες στοματικό ή ποδολαγνείες και απ'ότι φαίνεται λίγοι φεύγουν πλέον με απλή εκτόνωση. Δεν ξέρω αν αληθεύει, έχω καιρό να πάω. Και έτσι να είναι, σαφώς θέλει ψήσιμο το θέμα, θέλει να σε ξέρει καλά η κοπέλα, να σε γουστάρει κλπ. Προσωπικά, και δε ντρέπομαι καθόλου να το πω, παρόλο που έχω επιτυχία στις γυναίκες και πάντα είχα, στις μασατζούδες περνάω έως και απαρατήρητος. Ίσως επειδή δε με ξέρουν, ίσως επειδή το παίζω καλό παιδί (το παίζω, δεν είμαι) για να με συμπαθούν και να μου κάνουν τα χατίρια , ίσως επειδή δε βγάζω επάνω στο μασαζοκρέβατο να ρέουν τα 100ευρα, το αποτέλεσμα είναι να μην είμαι ανάμεσα στους προνομιούχους. Δε με πειράζει αλλά να πω την αλήθεια όταν λέτε ότι σας κάθισε η Νατάσα, ε οκ ρε συνάδελφοι, ζηλεύω λίγο.  :grin:
Να περνάτε υπέροχα.

crzdds

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2012
Κριτικές
5
Like
137
Πόντοι
281
Αν κάποιος καταστηματαρχης διαθέτει κοπέλες και για επίσκεψη σε ξενοδοχείο ας στείλει πμ. Ευχαριστώ

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Αδέρφια μου, τα χαιρετίσματά μου σε όλους σας! Εύχομαι να περνάτε το καλοκαίρι σας όμορφα και με καλά μουνιά!
Να ψηφίσω κι εγώ υπέρ του Θοδωρή και να πω ότι είναι ένα υπέροχο άτομο, με αρχές, καλοσύνη και αγάπη προς τον συνάνθρωπό του. Τον συμπαθώ και τον εκτιμώ ιδιαίτερα. Η μόνη του έγνοια είναι να βοηθήσει τους γύρω του. Επομένως αν κάποιος δεν κατάλαβε κάτι καλά, ας ξαναδιαβάσει προηγούμενα ποστ του και θα δει τι εννοώ.

Όσο για το αν μπλέκει ο πελάτης σε ενδεχόμενο πέσιμο σε μασατζίδικο, έχω μιλήσει με κάποιο μέλος παλιότερα που ήταν παρόν σε κάτι τέτοιο και μου είπε ότι πήγε η καρδιά του στην κούλουρη όταν τον πήραν και αυτόν στο τμήμα για κατάθεση και το σημαντικότερο δεν τον άφηναν να ανοίξει το κινητό του. Έλειπε από το σπίτι περίπου 8 ώρες. Φυσικά δεν έμπλεξε αλλά μάρτυρας στη δίκη θα πήγαινε απ'ότι μου είπε. Αυτό για έναν παντρεμένο δεν ξέρω πόσο εύκολα διαχειρίσιμο είναι.

Επίσης διαβάζω για τις κορασίδες της Βάνας ότι άλλες κάνουν φουλ, άλλες στοματικό ή ποδολαγνείες και απ'ότι φαίνεται λίγοι φεύγουν πλέον με απλή εκτόνωση. Δεν ξέρω αν αληθεύει, έχω καιρό να πάω. Και έτσι να είναι, σαφώς θέλει ψήσιμο το θέμα, θέλει να σε ξέρει καλά η κοπέλα, να σε γουστάρει κλπ. Προσωπικά, και δε ντρέπομαι καθόλου να το πω, παρόλο που έχω επιτυχία στις γυναίκες και πάντα είχα, στις μασατζούδες περνάω έως και απαρατήρητος. Ίσως επειδή δε με ξέρουν, ίσως επειδή το παίζω καλό παιδί (το παίζω, δεν είμαι) για να με συμπαθούν και να μου κάνουν τα χατίρια , ίσως επειδή δε βγάζω επάνω στο μασαζοκρέβατο να ρέουν τα 100ευρα, το αποτέλεσμα είναι να μην είμαι ανάμεσα στους προνομιούχους. Δε με πειράζει αλλά να πω την αλήθεια όταν λέτε ότι σας κάθισε η Νατάσα, ε οκ ρε συνάδελφοι, ζηλεύω λίγο.  :grin:
Να περνάτε υπέροχα.
αμοιβαια τα αισθηματα κυριε πσιχ φαν! συγκινιτικα τα λογια σου..συγχωρα με που στις αρχες δεν ειχα κατανοησει την καρδια σου..ο θεος να ευλογει εσενα και την οικογενεια σου.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
αμοιβαια τα αισθηματα κυριε πσιχ φαν! συγκινιτικα τα λογια σου..συγχωρα με που στις αρχες δεν ειχα κατανοησει την καρδια σου..ο θεος να ευλογει εσενα και την οικογενεια σου.
Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κι εσύ να είσαι πάντα καλά φίλε μου.

Gerostoymoria

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2018
Like
16
Πόντοι
0

θοδωρη ΠΡΟΧΩΡΑ! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
εσύ δίνεις την πρωτη πληροφορια.
απο εκει και περα ειναι θεμα η κοπελα που θα εχεισ απεναντι σου , να σου αρεσει.
αν σου αρεσει και συμπεριφορα βγαζεις καλη, και εχτρα χρηματα βγαζεις απο το πορτοφολι,
τωρα αν θα στο παιξει "παρθενα'' μολις της βγαλεις τα χψ 50 ευρα ή 100ευρα αυτο ειναι αλλο θεμα.

Gerostoymoria

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2018
Like
16
Πόντοι
0
απο εκει και περα ειναι θεμα η κοπελα που θα εχεισ απεναντι σου , να σου αρεσει.
αν σου αρεσει και συμπεριφορα βγαζεις καλη, και εχτρα χρηματα βγαζεις απο το πορτοφολι,
τωρα αν θα στο παιξει "παρθενα'' μολις της βγαλεις τα χψ 50 ευρα ή 100ευρα αυτο ειναι αλλο θεμα.

επίσης ξέχασα να σε ευχαριστήσω , συνέχιζε να είσαι αντεικιμενικός

Gerostoymoria

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2018
Like
16
Πόντοι
0
Καλά έχετε πολύ πλάκα τελικά βγήκε ο άλλος με 3 ποστ κ σας έκανε ανω κάτω πού μπορεί κάλλιστα  να είναι κλώνος μη πω τίνος κάνει μπαμ πιστεύω για χαλαρώστε λίγο κ απλά μη ασχολείστε
Οσο για τι νατάσα να πω πως την έχω πάρει κ αν βρεις το κουμπί της περνάς καλά τώρα αν είσαι ταραμάς μη τη παίρνεις απλά πράγματά

καλημερα φιλε stalion , ηθελα να ρωτησω για τη Νατασα που λες πως την έχεις πάρει.
μπορείς να μας πεις το εχτρα ποσό +100 για φουλ?
+50 για στοματικό? 
θελω εντελως φιλικά την γνωμη σου, για να δω αν αξίζει το volley for money

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
κι οσο αφορα τη νατασσα καλο φιλαρακι οτι δωσεισ εχτρα δεν ειναι σιγουρο πως κατι θα κανει απλα αν σε συμπαθησει μπορει και να κανει πηγαινεις και το κηνυγας δλδ κι αν το καταφερεις αξιζε σιγουρα η προσπαθεια !!! δεν υπαρχει δλδ καποια στανταρ τιμη τησ νατασσασ για το κατι παραπανω απλα θελει να σαι ευγενικος και καλος ωστε σιγουρα να ειναι μαζι σου πιο θετικη η νατασσα και καθε νατασσα καλη μερα σε ολους στο φορουμ!

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Ρε ντερβισόπαιδα, έχετε καταλάβει ότι γελάνε και οι πέτρες μαζί μας;
Δηλαδή ρωτάμε στα σοβαρά, αν δίνοντας 50 ή 100 ευρώ επιπλέον στα μασαζοκόριτσα, θα κάνουν κάτι επιπλέον;
Δώστε 120 ευρώ με τη μια , και πάρτε ένα σιτιτουράκι ρε παιδιά, στην άπλα του ξενοδοχείου της , χωρίς κόνξες, παζάρια, μα και μου.
Ειλικρινά, διαβάζοντας τις τελευταίες 20-30 σελίδες, έχω την αίσθηση πως είτε κάποιοι τρολλάρουν, είτε είναι βαλτοί. Δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά. Εκεί καταντήσαμε δηλαδή; Να παρακαλάμε να πληρώσουμε για να γαμήσουμε;
Αν ξαναδιαβάσω τέτοιου είδους σχόλια από κάποιον, χωρίς παρεξήγηση, θα βγω και θα τον καταγγείλω ως βαλτό από τα μαγαζιά, να 'μαστε ξηγημένοι.
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΑΠΑΝ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
428
Πόντοι
21
Ρε ντερβισόπαιδα, έχετε καταλάβει ότι γελάνε και οι πέτρες μαζί μας;
Δηλαδή ρωτάμε στα σοβαρά, αν δίνοντας 50 ή 100 ευρώ επιπλέον στα μασαζοκόριτσα, θα κάνουν κάτι επιπλέον;
Δώστε 120 ευρώ με τη μια , και πάρτε ένα σιτιτουράκι ρε παιδιά, στην άπλα του ξενοδοχείου της , χωρίς κόνξες, παζάρια, μα και μου.
Ειλικρινά, διαβάζοντας τις τελευταίες 20-30 σελίδες, έχω την αίσθηση πως είτε κάποιοι τρολλάρουν, είτε είναι βαλτοί. Δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά. Εκεί καταντήσαμε δηλαδή; Να παρακαλάμε να πληρώσουμε για να γαμήσουμε;
Αν ξαναδιαβάσω τέτοιου είδους σχόλια από κάποιον, χωρίς παρεξήγηση, θα βγω και θα τον καταγγείλω ως βαλτό από τα μαγαζιά, να 'μαστε ξηγημένοι.
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΑΠΑΝ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]

Ε είναι δυνατόν να μην συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου;

ilikegirlsss

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα! Δεν άντεξα άλλο να μην γράψω... έχω πάει πολλές φορές και στο βενους και στο βανα σπα και γνωριζω καλά τις περισσότερες κοπελες. Όσος αφορά τη Νατάσα, εμένα και στοματικό μου είχε κανει και την έγλυψα και την πήρα.... βέβαια το παίζει πολυυυ ακριβή γκομενα!! Κ υποτιμάει πολύ όλους τους υπόλοιπους πέραν του εαυτού της. Αυτό είναι χαρακτηριστικό που σιχαίνομαι σε μια γυναίκα κ με ξενερώνει. Λοιπόν, με λίγα χιλιαρικακια δέχεται και συνοδείες εκτός μαγαζιού η νατασα! Λεφτά να έχουμε να της επενδύουμε! Τα φιλάκια μου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom