Καλημέρα σε όλα τα παλληκάρια του φόρουμ....... Όπως έχω πει και πριν καιρό είμαι χρόνια πελάτης σε μασάζ και όχι μόνο, εδώ και στο εξωτερικό..... Σας διαβάζω από χρόνια αλλά δεν είχα το χρόνο λόγω δουλειάς και οικογένειας να καθήσω να γράψω...... Έγραψα ένα μήνυμα πριν μήνες αλλά δεν το σχολίασε κανείς, λέω οκ μάλλον δε χωράει άλλος στο φόρουμ. Τώρα όμως θέλω να παρέμβω γιατί βλέπω ότι το έχετε χάσει λίγο το θέμα και με το συμπάθειο αλλά ως μεγαλύτερος και πιο έμπειρος θέλω να βοηθήσω.....
Διαβάζω άπειρες σελίδες με ποσταρισματα του στυλ...δε μου άρεσε, δεν ήθελε, δε μου κάθησε, ξυνή, μουτρωμένη, περίεργη κλπ...
Ρε παιδιά, για να σοβαρευτούμε! Τις πληρώνετε για να μη σας θέλουν δηλαδή; Πόσο ακόμα στα τάρταρα θα πέσει η αντρική αξιοπρέπεια! Έχετε αναλογιστεί πόσο επιβλαβές είναι αυτό για την ψυχολογία σας; Εκτός κι αν είστε τόσο απότομοι, αγενείς και βρώμικοι και άρα αποκρουστικοί κι έτσι δικαιολογείται η στάση τους. Αλλά πιστεύω ότι αυτές είναι μεμονομένες περιπτώσεις..... Οι περισσότεροι από τους νεαρούς πελάτες είναι καλά παιδιά, ντροπαλά, που θέλουν να περάσουν καλά και αυτό είναι όλο.......
Ρε μη μασάτε, βγείτε για καμάκι Παρασκευή, Σάββατο βράδυ και θα ρίξετε σε κλαμπ μια ντουζίνα από αυτές τις κλώσες με κέρασμα ένα σφηνάκι 3 ευρώ....... Μα τόσο δεν έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας; Σιγά να πούμε, τι θέλουν οι γυναίκες για να πουν το ναι; Μια καλή κουβέντα, ένα χαμόγελο και καλή διάθεση....... Αν δε θέλει η μία θα θέλει η άλλη. Μην ξεφτυλίζεστε για μια μουτρωμένη εκτόνωση....... Αν βαράνε μύγες και παίζουν με το τέτοιο τους όλη μέρα να δείτε για πότε θα αλλάξουν στάση και εσείς μετά ως πελάτες θα περνάτε καλύτερα.......Εγώ έχω σταματήσει τα μασαζ....... Ειδικά αφού αποσύρθηκαν κάποιες αγαπημένες μου..... Τη χαριστική βολή όμως την έδωσε μια μαλάκω που είχε να κάνει μπάνιο από το 1821. Εκεί είπα...άστο μεγάλε, κρέμασε την πετσέτα σου........