azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.671
- Πόντοι
- 38.177
ε και που σαι επειδη φαινεσαι καλο παληκαρι θα σε βαλω μαριαννα ! χαχαχαχαχα ! ! ! ! ! ! !
Μη ξεχνατε το φιλαρακι μου τον Valkyrion ;)
ε και που σαι επειδη φαινεσαι καλο παληκαρι θα σε βαλω μαριαννα ! χαχαχαχαχα ! ! ! ! ! ! !
Ολες εχουν τον τροπο τους να πηγαινουν λιγο παραπανω , απλα πρεπει να τον βρειτε .περνα με δεσποινα εγγυηση απλα δεν ξερω αν σταματαει στο μεσαιο προγραμα οπως εκανε μαγκυ οπως και να χει θα περασεις καλα φιλαρακο
χαχα τα λεφτα τις 9 στις 10 μιλανε )))!Ολες εχουν τον τροπο τους να πηγαινουν λιγο παραπανω , απλα πρεπει να τον βρειτε .
μας βλεπω να πηγαινουμε ομαδα ποδοσφαιρου σε μαριαννα ! χαχαΜη ξεχνατε το φιλαρακι μου τον Valkyrion ;)
ναι καλά να είσαι σίγουρος πως μετά από αυτά πού γράφεται οποίος νέος θα θέλει να πάει από δω κ πέρα θα περνάει μέχρι κ από σωματικό ελέγχο γιατί όλο κ κάποια από τις κοπέλες πού μας διαβάζει θα τις το σφυρίξειμας βλεπω να πηγαινουμε ομαδα ποδοσφαιρου σε μαριαννα ! χαχα
οταν βρούμε δουλειά κ αυτός κ εγώ τότε θα πάμε μαζί προς το παρών δεν υπάρχει μίαΜη ξεχνατε το φιλαρακι μου τον Valkyrion ;)
Την Εβίτα, όμως, που κάνει καλές τιμές, τη σνομπάρεις!μεροδουλι μεροφαι οικονομικη κριση δυσκολα τα πραγματα δυστυχως ! κι αυτες οι ακαρδες δεν κανουν καμια τιμη να πηγαινουμε συχνοτερα στις επιδρομες ! ειδες τι πονος??
μεσα και εγω ,δεξι μπακ!μας βλεπω να πηγαινουμε ομαδα ποδοσφαιρου σε μαριαννα ! χαχα
Γιατί άσχημα είναι? Θα την εκτοξεύσουμε το τζίρο ;)μας βλεπω να πηγαινουμε ομαδα ποδοσφαιρου σε μαριαννα ! χαχα
χααχαχχαχα τι παληκαρια ειστεμεσα και εγω ,δεξι μπακ!
χαχα σωστο "))Γιατί άσχημα είναι? Θα την εκτοξεύσουμε το τζίρο ;)
ο σταλλιον και τα ματια σου ειναι ο καλυτερος ολων !!Αυτό είναι που λένε: εσυ κοιμάσαι και η τύχη σου δουλευει ;). Ευχαριστω τον azazel που με κάνει πάσα αλλά και το stallion που δε με ξεχνάει
φιλαρακο ειχε καμια καινουρια αλλη το νταμες? περαν ηρω δεσποινας ?Dames Ηρώ εκ Λετονίας !!! τα 60 τα τιμά ,την ιδρώνει τη φανέλα ,και το πιο σημαντικό το κατέχει το μασάζ ,όχι πασαλείμματα και παπαριες .δεν χρειάζεται να σας πω ποια είναι με το που θα μπείτε μέσα θα ....το καταλάβετε
κι εγω αφραγκος ειμαι !οταν βρούμε δουλειά κ αυτός κ εγώ τότε θα πάμε μαζί προς το παρών δεν υπάρχει μία
οι νεοι ας πανε στο μεταξα ))εφημεριδουλα καφες στο χερι και αναζητηση αλλων μονοπατιων ! !ναι καλά να είσαι σίγουρος πως μετά από αυτά πού γράφεται οποίος νέος θα θέλει να πάει από δω κ πέρα θα περνάει μέχρι κ από σωματικό ελέγχο γιατί όλο κ κάποια από τις κοπέλες πού μας διαβάζει θα τις το σφυρίξει
ποια ειναι η καλυτερη τιμη φιλαρακο απο 60 50 επιλεκτικα σε οποιυς θελει? οπως επιλεκτικα τοτε απο αλλους ζητουσε 120 κι αλλους 100....ευχαριστω δε θα παρω εχω αλλες επιλογες που σεβονται τα χρηματα του πελατη στο απολυτο βαθμο εκει θα παω!Την Εβίτα, όμως, που κάνει καλές τιμές, τη σνομπάρεις!
Και ποιές είναι αυτές οι επιλογές;...εχω αλλες επιλογες που σεβονται τα χρηματα του πελατη στο απολυτο βαθμο εκει θα παω!
φιλαρακο ειχε καμια καινουρια αλλη το νταμες? περαν ηρω δεσποινας ?