ποιο ειναι αυτο το σπίτι τρελε μου?
άμα μάθεις πες και σε μας!!
ποιο ειναι αυτο το σπίτι τρελε μου?
αν στα προηγουμενα 11 μηνυματα σου δεν έγραψες πως περασες εκει που πήγες και απλα με το σημερινο μας ρωτας που να πας, εγω προτείνω να πας να γαμηθειςΚαλησπέρα στα φιλαράκια...που προτείνετε να πάω σήμερα; Έχω πάει ΜΕΤΑΞΑ,στην Γυμναστρια καλαμαριά στο vana στο venus θελω κατι πιο πριβε...ο λογος που δεν γραφω συχνα ειναι επειδη λειπω λογω δουλειας !!!
της Αθήνας τα καταστήματα ειναί πολύ καλύτερα , υπάρχουν και μερικά "αχούρια"αλλά γενικά είναι πολύ καλύτεραπροτείνω σε αυτους που λενε vfm τα μαγαζιά της πόλης μας, να διαθέσουν 40 ευρώ με Ryan(τόσο έχει ένα αυθημερόν εισιτήριο, αν το κλείσεις νωρίς), να επισκεφτούν τα αντίστοιχα μαγαζιά της Αθήνας έτσι σαν μέτρο σύγκρισης, σε υπηρεσίες και εγκαταστάσεις.
αν στα προηγουμενα 11 μηνυματα σου δεν έγραψες πως περασες εκει που πήγες και απλα με το σημερινο μας ρωτας που να πας, εγω προτείνω να πας να γαμηθεις
Έχει σταματήσει από ότι ξέρω.. Την βλέπω συχνά πυκνά.. Δεν έχει αλλάξει και πολύ. Κάποια στιγμή στον φούρνο που πηγαίνουμε την ρώτησα τι κάνει και αν ασχολείται και μου είπε ότι πλέον δουλεύει σε μια εταιρεία και κάτι τέτοια...Τύποι, η Νασια από Παπαφη ζει/πέθανε?
Προφανώς έχει γίνει θείτσα πλέον, αλλά συμμετέχει στο πρωτάθλημα ή έχει κρεμάσει τα παπούτσια?
Θέλει κολλητός να τον πάω και η μόνη επαφή που έχω (είχα) είναι αυτή....
με 40 ευρα είχα κανει φουλ προγραμμαΠαίδες έχουμε καμιά λεπτομέρεια για 50άρα στις αρχές της Βας.Όλγας και γενικά για κανένα μιλφάκι πάνω απο 45+?
άκυρο αυτήν εννοουσα στην Εφη πηγα προχθες, θα επανελθω με ενημερωσηέχει παει κανεις? ειναι ιδιο account με πολλές κοπέλες που πανε μονο σπιτι
στο τηλ με ειπε 80 ευρα
Αυτη η εφη καλη οπως στις φωτο?έχει παει κανεις? ειναι ιδιο account με πολλές κοπέλες που πανε μονο σπιτι
στο τηλ με ειπε 80 ευρα
Παίδες έχουμε καμιά λεπτομέρεια για 50άρα στις αρχές της Βας.Όλγας και γενικά για κανένα μιλφάκι πάνω απο 45+?
Αυτη πρεπει να ηταν 40αρα πριν απο 17 χρονιαΑυτη η εφη καλη οπως στις φωτο?
παιδια κανα τηλ απο masaz με φουλ προγραμα
Φίλε με τετοιο nick και τέτοια ερώτηση πρέπει να έχεις πολύ μεγάλη αίσθηση του χιούμορ...παιδια κανα τηλ απο masaz με φουλ προγραμα