House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Άντε αρχίστε και τις μασαζοτσαρκες . Αυτό να διαβάσω και μετά θα κρεμάσω τις πετσέτες μου
Το επίπεδο της Έλενας είναι σε βαθμό Doctoratum! Ίσως λόγω συντηριτικών γονέων απέκτησε μοναδικές αρετές!Ισως και να εχεις δίκιο δε ξερω. Παντως ρε παιδια η πίπα της ελενας δεν υπήρχε. Ή μηπως Βάσιας. Δε μπορω να ξεμπερδευτώ με τιποτα. Οταν ηταν δίδυμο στη Δωδεκανήσου η ξανθιά κοντούλα. Πρώην μαριάννα και λιγο Βασίλη.Αυτή.
Τώρα που είπες όπλα...θυμάμαι στην τελευταία συνεδρίαση μαζί της είχε έρθει με το δονητή και έκανε και sex show!!Το επίπεδο της Έλενας είναι σε βαθμό Doctoratum! Ίσως λόγω συντηριτικών γονέων απέκτησε μοναδικές αρετές!
Δυστυχώς κατέθεσε τα όπλα και πλέον δεν είναι μάχιμη!
Αν εννοείς τη Φοίβη η τελευταία ενημέρωση που έχουμε είναι οτι κάνει όλα τα προγράμματα αλλά με ανεβασμένο το κασέ!Έπισης αξιομνημόνευτη, στο Βασίλη Smile, μια Ελληνίδα λεπτούλα που τότε έκαινε μόνο στοματικό, αλλά να είναι καλά η κοπέλα παρεμένει αξέχαστη!
Το χτίσιμο εμπιστοσύνης είναι πολύ σημαντικό. Εξάλλου τι έχουμε να χωρίσουμε; Όλοι μας το ίδιο πράγμα ζητάμε. Λίγη απόδραση από την καθημερινότητα. Το πιο ενδιαφέρον βέβαια θα ήταν να βρισκόμασταν από κοντά κάποια στιγμή μερικοί συναγωνιστές για να ανταλλάζαμε απόψεις και εμπειρίες.
Αν είναι πρωί διπλό ελληνικό και αν απόγευμα φρέντο εσπρέσο, πρέπει να οργανωθούμε...Γιώργο κερνάω καφέ .
graf θα συμφωνήσω σε όσα λες αλλά έχει γίνει τραγική η κατάσταση.
Έτυχε να ζητήσω πληροφορίες από κάποιους εδώ μέσα και ούτε εμένα βοήθησαν οι περισσότεροι.
Δηλαδή ήμαρτον..
Συμφωνώ απόλυτα. Μέσα για μέσα και εγώ...Έτσι. Λοιπόν, για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. Ανακάλυψα τα μασαζίδικα πριν από 6-7 μήνες περίπου και να τολμώ να πω ότι για μένα είναι φοβερή χαλάρωση από την πίεση της δουλειάς και της καθημερινότητας γενικότερα.
Ξεκίνησα μ' ένα φίλο που γνώριζε το Ευ ζην, πέρασα καλά εκεί μέσα και ψάχνοντας ανακάλυψα και το Ολγάς Day Spa. Οκ μέχρι εδώ, ως νέος αν το ψάξεις λίγο, κάπου εκεί καταλήγεις. Έπειτα, ζήτησα βοήθεια από διάφορους συναγωνιστές, μήπως βρω κάτι καλύτερο σε επαφή αλλά μάταια. Προς έκπληξη, από το πουθενά, ένας φίλος έδωσε πληροφορία για την Μάγκυ, Πήγα μια φορά, αλλά τσιμπάει η τιμή σε σχέση μ αυτό που προσφέρει. Αν δεν βρούμε κάτι άλλο, σίγουρη η επαναληπτική επίσκεψη.
ΟΚ, καταλαβαίνω ότι οι εποχές είναι που είναι, αν δίνουμε εύκολα επαφές το χάσαμε το κορμί πατριώτη. Αλλά όχι και στο άλλο άκρο ρε παίχτες.
Είμαι διατεθειμένος να γνωρίζω όποιο μέλος θέλει να γνωριστούμε από κοντά, να του δείξω ταυτότητα, φορολογική δήλωση, ΑΜΚΑ, ΑΜΑ, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, να κεράσω καφέ/ποτό/τσίπουρο/ρακόμελο ή ότι άλλο αντέχει η τσέπη μου αρκεί να σπάσουν τα ταμπού. Ένα μασάζ με πίπα ζητάμε και οι policeμανοι μας το ζορίζουν κι αυτό.
Δεν έχω θέμα μύστες. Καταθέτω ότι διαπιστευτήρια θέλετε με αντάλλαγμα μια καλή πρόταση για μασαζίδικο της πόλης.
Ξέρει κανείς κάτι για αυτήν? Πήρα τηλέφωνο και μου είπε 20 ευρώ για 1 ώρα, όλα τα προγράμματα, όσες φορές τελειώσω
Στις τελιτσες ειναι l o v e l i s t