leonidasgree
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Τηλέφωνο από της Ελίζας σε pm μπορεί να μου στείλει κάποιος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Πάντως αντιγονιδών , δεν νομίζω να έχει κάτι άλλο . Μήπως έχεις το τηλέφωνο της Θάλειας και μπερδεύτηκες ? ειναι το δυνατό μωρό που ανέφεραν οι συναγωνιστές και φτάνει μέχρι στοματικό εκτος και αν άλλαξε κάτι ...
Δε νομιζω να είναι το μπελα.. γαμο το μπελα μου. Εκεινο εχει αλλα τηλεφωνα άλλη αγκελια με ονομα χρηστη "στελλα"... Αν παει κανεις ας ριξει ινφοζ..
Και ξαναρωτώ.. Αυτή η Κλαίρη είναι μήπως milf?πλέον ειναι Ελίζας Δωδεκανησου .... εαν εχεις παει ισχυουν τα ιδια ... θα ειναι και η Κλαίρη εκει οποτε παλι δεν θα εχεις προβλημα
ναι φιλος ειναι μιλφ πολυ αδυνατη μελαχροινη χωρις βυζι και κωλο αλλα ομορφουλαΚαι ξαναρωτώ.. Αυτή η Κλαίρη είναι μήπως milf?
ναι φιλος ειναι μιλφ πολυ αδυνατη μελαχροινη χωρις βυζι και κωλο αλλα ομορφουλα
Σ'ευχαριστώ!ναι φιλος ειναι μιλφ πολυ αδυνατη μελαχροινη χωρις βυζι και κωλο αλλα ομορφουλα
Ούτε εγώ ξέρω... Εγώ μπήκα με τη Θάλεια, οπότε δεν ξέρω περί πρεζονιών... Γενικά δεν είχα παρατηρήσει τίποτα περίεργο με αυτήν που μπήκα, αλλά ο χώρος ήθελε στρώσιμο.Πηγε ο σπιλερ και ειπε οτι ειναι Γ' εθνικη,δεν ξερω αμα αλλαξε κατι απο τοτε.
Η Ευζωνων άλλαξε πολιτικη;; 2 φορες που έχω παέι και οι 2 είχαν πετσετα ..η τιμή βεβαια χαμηλη..Φίλε Koker εισαι σίγουρος πως μιλαμε για το ευζώνων 3 ;;; Αν ναι πες πόσο πάει το μαλλι για τις υπηρεσιες που σου προσεφεραν..Episkepsi ευζωνων 3....περασμα με Ριτα....αριστη και αυτη στο glifokoli...meta tin eleni vevaia dodekanisou..2h thesi i Rita.
Άψογος ο Δόκτωρ!Πιο στημένη "κριτική" δεν έχει. ;)
Γράφτηκε μόνο για να μας προτείνει σε μας τους άσχετους για να μας ενημερώσει