Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (10 μέλη και 48 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Είδα αλλά δεν πήρα φίλε, την επόμενη φορά θα τη μελετήσω καλύτερα.

pantelis24p

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Κανενα αλλο καλο μαγαζι στο κεντρο που εχω και το γραφειο μου,υπαρχει;

Ας απαντησει καποιος φιλος.

nobi3000

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
8
Πόντοι
1
δεν αναφέρθηκα στις επιδόσεις της...  απλά για να του φύγει το μεράκι ...  :tooth:
Σεβασμός στη ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ! Έχει κάνει Doctoratum! πολύ πριν απο της Μαριάννας, απο Μαρία στη Σοφούλη ακόμη!

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
πάρα πολύ καλή περίπτωση είναι η καινούρια της μαριάννας. Κοκκινομάλα μακρύ μαλλί , υπέροχα γατίσια μάτια , κορμί φοβερά ευέλικτο , επιδόσεις τα πάντα όλα...  :rockon: :rockon: :rockon:
περισσοτερες πληροφοριες mr bean (ηλικια,ονομα,εμφανιση) πληρες στοιχεια ;) :cheesy: :cheesy: :cheesy:

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
περισσοτερες πληροφοριες mr bean (ηλικια,ονομα,εμφανιση) πληρες στοιχεια ;) :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ηλικία γύρω στα 23-24 αν κει δείχνει μικρότερη , petit  :tits2: ζουζούνα , όνομα .... αν σου πω δν το θυμάμε  :think: Νάντια ή κατι τετοιο , ειναι η μονη κοκκινομάλα εκεί  :woldman:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Καλημέρα παίδες!
Πέρασα τις προάλλες από Ελένη - Τσιμισκή και είδα μεταξύ των άλλων μια μαυρομάλλα, καλό άλογο, μάλλον ελληνίδα (Έφη;;;αν θυμάμαι καλά). Ξέρει κανείς κάτι από υπηρεσίες; 

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Καλημέρα παίδες!
Πέρασα τις προάλλες από Ελένη - Τσιμισκή και είδα μεταξύ των άλλων μια μαυρομάλλα, καλό άλογο, μάλλον ελληνίδα (Έφη;;;αν θυμάμαι καλά). Ξέρει κανείς κάτι από υπηρεσίες;  

ειναι η παλια Εφη Αμαρυλλίς...  :coffee:

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
569
Πόντοι
86
Καλησπέρα καβλιαριδες, εχει κανεις εμπειρια από τον νέο χωρο στην Αντιγονιδων?... Μου τα φερνει η τυχη ετσι συνεχεια, που όταν είναι να παω ολο κατι στραβωνει. Αξιζει η το καρμα μου καλα τα λεει? :2funny:

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
αν εννοεις αυτό στην συγγρού το bella buty η καπως ετσι, οχι αυτη τη στιγμή δεν αξίζει . Για αργότερα ισως ...ειδομεν.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
αν εννοεις αυτό στην συγγρού το bella buty η καπως ετσι, οχι αυτη τη στιγμή δεν αξίζει . Για αργότερα ισως ...ειδομεν.
Χάλι λέμε!
Πήγα πριν μέρες, έγραψα σχετικά λίγες σελίδες πιο πριν. Και μου έκανε εντύπωση το εξής:
Ενώ ανέφερα για τη μια κοπέλα ότι ήταν φούλ στην πρέζα, δεν σχολιάστηκε από κανέναν εδώ μέσα. Άγνωσται αι βουλαί των κυρίων ρε αδέρφια.
Δηλαδή τόσο φυσικό σας φάνηκε;
Όσο για το κορίτσι της πόρτας, είναι δυνατό, αλλά κάνει μόνο απλό μασάζ και τίποτα άλλο.
Δεν είδα κάτι άλλο που να με διεγείρει.

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
569
Πόντοι
86

Δε νομιζω να είναι το μπελα.. γαμο το μπελα μου. Εκεινο εχει αλλα τηλεφωνα άλλη αγκελια με ονομα χρηστη "στελλα"... Αν παει κανεις ας ριξει ινφοζ..

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
569
Πόντοι
86
Χάλι λέμε!
Πήγα πριν μέρες, έγραψα σχετικά λίγες σελίδες πιο πριν. Και μου έκανε εντύπωση το εξής:
Ενώ ανέφερα για τη μια κοπέλα ότι ήταν φούλ στην πρέζα, δεν σχολιάστηκε από κανέναν εδώ μέσα. Άγνωσται αι βουλαί των κυρίων ρε αδέρφια.
Δηλαδή τόσο φυσικό σας φάνηκε;
Όσο για το κορίτσι της πόρτας, είναι δυνατό, αλλά κάνει μόνο απλό μασάζ και τίποτα άλλο.
Δεν είδα κάτι άλλο που να με διεγείρει.

Όταν διαβασα τα περι πρεζας , αυτόματα το εσβησα από  "to do list" ειπαμε , όχι και ετσι.

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Πάντως αντιγονιδών , δεν νομίζω να έχει κάτι άλλο . Μήπως έχεις το τηλέφωνο της Θάλειας και μπερδεύτηκες ? ειναι το δυνατό μωρό που ανέφεραν οι συναγωνιστές και φτάνει μέχρι στοματικό εκτος και αν άλλαξε κάτι ...

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
569
Πόντοι
86
Το μυστηριο λυθηκε, ευχαριστω τα φιλαράκια μου που τα σπαζοκεφαλιασα. Belle beaty  :(  Το καρμα λειτουργησε  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom