Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (5 μέλη και 34 επισκέπτες)

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.671
Πόντοι
2.720
Στην αθηνα κοπελιά η απόλαυση αρχίζει απο τα 10€ εμεις εδω ζητάμε να πληρώνουμε 600% πάνω και μιλάς!
Επισης για πανε να σε τρίψουν λιγο να δεις τι θα πληρώσεις! Πουθενά πάνω απο 50 ΠΟΥΘΕΝΑ. Για αυτο και το όνειρο της καθε δεσποινίδος ειναι να δουλέψει εδω πάνω. Φιλιά.
Άσχετο. Ειπε κατι ο Τσιπρας για τα μασατζιδικα???

agricol

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Ελπίζω οχι....σε λιγώ  για 20 εύρω θα ανοίξω ' τα πόδια...δεν μασ σκέφτεται καθόλου θέλετε καθαρές κοπέλες ο γιατρός δεν έχει χαμιλοσο τα λεφτά του τα έξοδα μασ ανεβούν και εσείς θέλετε πιο κάτω ι τιμές δεν τρέπεσαι...!!!!!!!
δλδ πόσο καλύτερες υπηρεσίες προσφερεις σε σχέση με την εποχή που δούλευες στα μπουρδέλα του Βαρδαρίου για να χρεώνονται 80 ευρώ!!? ή μηπως τώρα κάνεις περισσότερες και καλύτερες εξετασεις???  :tickedoff: :tickedoff:

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
αν δε σας αρεσει η δουλεια που κανετε πατε να δουλεψετε σε καφεμπαρ
να παιρνεται 30€ ολη νυχτα
και μη μου πεις οτι δεν ισχυει γιατι θα σε παρω απ το χερι
να το διαπιστωσεις κ μονη σου

an se sas aresi i doulia pou kanete na pate na doulepsete se kafebar
na pernete 30€ oli ti nixta
ke mi mou pis oti den isxii giati tha se paro ap to heri na to diapistosis k moni sou
agapiti noelitsa mas  :-*

στην μετάφραση είσαι ο καλύτερος...  :2funny:

stin metafrasi eisai o kalyteros...  :2funny:

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
ρε παιδια το ελενης-ελιζας δωδεκανησου ειναι private? γιατι το καλοκαιρι που πηγα για πρωτη φορα με περασε απο ελεγχο, ποιος σ εδωσε το τηλεφωνο που μας βρηκες και ολα αυτα, καλα που ηταν η αδυνατη η Κλαιρη η μελαχροινη και εδωσε το οκ. τωρα επειδη θελω να ξαναπαω επειδη γραψατε γι αυτην τη Λενα μιλφ για δωστε περιγραφη by the way, θα εχω παλι προβλημα? γιατι αν ειναι ετσι δωστε κανα ονομα σιγουρο που θα το ξερει και θα μ αφησει.

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
ρε παιδια το ελενης-ελιζας δωδεκανησου ειναι private? γιατι το καλοκαιρι που πηγα για πρωτη φορα με περασε απο ελεγχο, ποιος σ εδωσε το τηλεφωνο που μας βρηκες και ολα αυτα, καλα που ηταν η αδυνατη η Κλαιρη η μελαχροινη και εδωσε το οκ. τωρα επειδη θελω να ξαναπαω επειδη γραψατε γι αυτην τη Λενα μιλφ για δωστε περιγραφη by the way, θα εχω παλι προβλημα? γιατι αν ειναι ετσι δωστε κανα ονομα σιγουρο που θα το ξερει και θα μ αφησει.
Εφόσον πέρασες ήδη μια φορά, λογικά σε ξέρει πλέον και να της θυμίσεις ότι ξαναπήγες με την τάδε κοπέλα την τάδε εποχή.
Δεν πιστεύω ότι θα έχεις πρόβλημα.
Για τη Λένα ψήνομαι και εγώ.. Όποιος ξέρει, να τα ξεράσει όλα! :)

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16

πλέον ειναι Ελίζας Δωδεκανησου ....  εαν εχεις παει ισχυουν τα ιδια ...  :thumbsup:  θα ειναι και η Κλαίρη εκει οποτε παλι δεν θα εχεις προβλημα  :rockon:

dimwho

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές καλησπέρα,

Ανεβαίνω Θεσσαλονίκη για δουλείες, ξέρει κάποιος για κανένα κυριλέ μασαζαδικο (με full πρόγραμμα) !!! να το απολαύσω με την κοπελιά μου?

Ευχαριστώ πολυ παιδια.

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
το τηλεφωνο της Ελιζας απο δωδεκανησου ειναι το ιδιο απο το καλοκαιρι μη παρω και ειναι αλλης τωρα που χωρισαν με Ελενη, για στειλτε καποιος σε πμ το τηλεφωνο, και κατι αλλο η Λενα η μιλφ δουλευει αυτην την ωρα?

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
737
Πόντοι
96
το τηλεφωνο της Ελιζας απο δωδεκανησου ειναι το ιδιο απο το καλοκαιρι μη παρω και ειναι αλλης τωρα που χωρισαν με Ελενη, για στειλτε καποιος σε πμ το τηλεφωνο, και κατι αλλο η Λενα η μιλφ δουλευει αυτην την ωρα?
αν ειναι ευκολο και σε μενα

koker5616

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
Επισκεψη ελιζα δωδεκανησου...ραντεβου με ελενη..αριστη στο :kissass:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.174
Πόντοι
34.538
Επισκεψη ελιζα δωδεκανησου...ραντεβου με ελενη..αριστη στο :kissass:

:kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

Τι ακριβως σημαινει αυτό ρε φιλε,καντο πενηνταράκια???

Είναι καλη στο να σου φιλαει το κωλο?? η το αντιθετο??

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
κάποιος τηλέφωνο απο ελίζα δωδεκανήσου...  ψήθηκα κι εγώ τώρα να δοκιμάσω ελένη...

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
:kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

Τι ακριβως σημαινει αυτό ρε φιλε,καντο πενηνταράκια???

Είναι καλη στο να σου φιλαει το κωλο?? η το αντιθετο??
ολα τα ποστ του koker ετσι ειναι
αριστη η μια στο ενα αριστη η αλλη στο αλλο
απ αυτη τη κριτικη κανεις δε καταλαβαινει τπτ
πες κατι παραπανω μη φοβασαι δε χρεωνεσαι με το γραμμα

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
πηρα εχθες τηλεφωνο στης ελιζας για να κλεισω ραντεβου και το τηλεφωνο που ειχα ηταν της ελενης οχι δικο της και με λεει χωρισαμε και ειμαι τσιμισκη 19 οποτε πηγα. Τρεις οι κοπελες εκεινη τη στιγμη Σονια, Χριστινα, και μια ακομη μελαχροινη σγουρομαλα περασα με την Χριστινα, ολα τζετ, με δωσε η Ελενη και το καινουριο τηλεφωνο σε καρτα και με λεει να την παιρνω σε αυτο. Τιμες 80 φουλ το οποιο λογω Ο.Α.Ε.Δ. με το κατεβασε στα 70. αλλα θελω οπιος μπορει να με δωσει το τηλεφωνο ελιζας στη δωδεκανησου (μπραντουνα συγκεκριμενα) για να περασω καποια στιγμη και απο κει

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Την αντωνυμία "μου" την έχεις ακουστά...; :cheesy:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
πηρα εχθες τηλεφωνο στης ελιζας για να κλεισω ραντεβου και το τηλεφωνο που ειχα ηταν της ελενης οχι δικο της και με λεει χωρισαμε και ειμαι τσιμισκη 19 οποτε πηγα. Τρεις οι κοπελες εκεινη τη στιγμη Σονια, Χριστινα, και μια ακομη μελαχροινη σγουρομαλα περασα με την Χριστινα, ολα τζετ, με δωσε η Ελενη και το καινουριο τηλεφωνο σε καρτα και με λεει να την παιρνω σε αυτο. Τιμες 80 φουλ το οποιο λογω Ο.Α.Ε.Δ. με το κατεβασε στα 70. αλλα θελω οπιος μπορει να με δωσει το τηλεφωνο ελιζας στη δωδεκανησου (μπραντουνα συγκεκριμενα) για να περασω καποια στιγμη και απο κει

Η τιμη πεφτει και ποιο χαμηλα για μακροχρονια ανεργους?  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom