Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
Απλά δεν "δίνεται" το μωρό στα υπόλοιπα και δεν συμμετέχει. Δεν σου δίνει τη χαρά ότι την ικανοποίησες
Κάνει πολύ ωραία πράγματα με το στόμα, όπως πρέπει να κάνει. Δεν μπορώ να τα περιγράψω με λεπτομέρειες, δες το βιντεάκι της Saphira στο διπλανό θρέντ μέχρι τέλους και τα έχεις όλα για το στόμα της!
ευχαριστω graf για την ενημερωση.... ανεβασε το λινκ απο την saphira..
Εντάξει azazel καταλάβαμε, ένας ακόμα μακρυπούτσης κινείται στην πόλη μας! Άσε δεν θέλω να σε γνωρίσω, που είπα προηγουμένως...Το θεμα ειναι οτι η Σαπφιρα στο σχετικο βιντεο,κανει οτι κανει σ' ενα πακοτινι!!!
Καλος η κακος δεν ειμαι στην κατηγορια πακοτινι
Ελπιζω να με πιανεις ;)
Εντάξει azazel καταλάβαμε, ένας ακόμα μακρυπούτσης κινείται στην πόλη μας! Άσε δεν θέλω να σε γνωρίσω, που είπα προηγουμένως...
Πόσο μεγαλύτερο τον θέλεις humax? Να σε στείλω στη Γερμανία που πήγα πριν λίγο καιρό σε μια δομηνικάνα με κώλο τούρλα, να ακουμπάς όχι μόνο το ποτήρι της μπύρας πάνω, αλλά και το καφάσι ολόκληροκαλες οι βυζαρες της Σισσυ αλλα απο κωλο πλακα ομως χαθηκε ναναι λιγο πεταχτος??
αδυναμιες ειναι αυτες αν προσεξες της σισσυ δεν ειναι πεταχτος αλλα απλα μεγαλοεςΠόσο μεγαλύτερο τον θέλεις humax? Να σε στείλω στη Γερμανία που πήγα πριν λίγο καιρό σε μια δομηνικάνα με κώλο τούρλα, να ακουμπάς όχι μόνο το ποτήρι της μπύρας πάνω, αλλά και το καφάσι ολόκληρο
τι γραφει απε ξω ρε παιδια? υπαρχει τηλεφωνο??Τι έχουν Εγνατία 106? Μια χαρά κοριτσάκια μικρά είδα χτες που πήγα
Τα 80 Ευρώ θα γίνουν παρελθόν αργά ή γρήγορα, η τιμή των 60 είναι πιό ρεαλιστική για τα σημερινά δεδομένα!
Πρέπει όλοι να πιέσουν για τα 60Ευρώ!
Σε αυτούς που ακολουθούν το δόγμα, "όσο πιό ακριβά τόσο πιό καλά", δηλαδή τα 100 Ευρώ που παίρνουν 1-2 ιδρύματα, ΜΑΥΡΟ!
αν δε σας αρεσει η δουλεια που κανετε πατε να δουλεψετε σε καφεμπαρΕλπίζω οχι....σε λιγώ για 20 εύρω θα ανοίξω ' τα πόδια...δεν μασ σκέφτεται καθόλου θέλετε καθαρές κοπέλες ο γιατρός δεν έχει χαμιλοσο τα λεφτά του τα έξοδα μασ ανεβούν και εσείς θέλετε πιο κάτω ι τιμές δεν τρέπεσαι...!!!!!!!