Los Blancos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φίλε το τηλ. είναι μπλοκαρισμένο ; >Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος κάτι για αυτό :
Φίλε το τηλ. είναι μπλοκαρισμένο ; >Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος κάτι για αυτό :
Δε ξέρω φίλε, εγω είδα μια κοπέλα όπως και τη περιέγραψα αλλά από οτι κατάλαβα είναι άλλη μια μεσοβδόμαδα...Ο χώρος ναι μεν είναι καθαρός αλλά δε νομίζω οτι αξίζει το 80αρι για . Καθαρά υποκειμενική άποψη βέβαια...τι λέει το anjels spa δεν έχω πάει ποτέ, ποιά να προτιμήσω;
καλά ρε παιδία δεν είπαμε να βάλει και ένα λίτρο εκτός αν θελεις να κάνεις και σαλάτα
ΣΥΝΣΓΩΝΙΣΤΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ ΣΤΟ EDELWAIS ΕΝΑ ΜΙΛΦΑΚΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ? ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΔΟΥΛΕΥΕ ΕΚΕΙ !
Γιατί απλά η κρέμα που χρησιμοποιούν είναι τελευταίας ποιότητας. Όσο πιο φθηνή τόσο πιο πολύ θα κονομήσουν. Τα'χουμε πει αυτά. ;)Ειδικά για το Olgas day και το Ευ ζην μπορείς να ζητήσεις κρέμα...Αν και βέβαια τα ίδια σκατά γινεσαι ειδικά αν έχεις και λιγο τρίχα πρέπει να καθαριστείς μετά με Fairy και σφουγγάρι για πιάτα...
κανε κ ενα βιογραφικο εσυ καλου κακουΗ Μάγκυ στην Καμάρα θέλει συστατικές επιστολές?
Αφήστε τις διαφωνίες για φραπέδες και λάδια-κρέμες και αρχήστε την ούσια-συνουσ.., όλα τα ιδρύματα προσφέρουν όλα τα προγράμματα, ανάλογα πιό σενάριο μπορεί να παίξει ο παίκτης! Γιαυτό μια επικαιροποίηση των ευαγών ιδρυμάτων είναι πολύ πιο χρήσιμη απο τις διαπιστώσεις! Βέβαια πάντα πρώτα και πάνω απο όλα, αποτίμηση του ανθρωπινου δυναμικού!Γιατί απλά η κρέμα που χρησιμοποιούν είναι τελευταίας ποιότητας. Όσο πιο φθηνή τόσο πιο πολύ θα κονομήσουν. Τα'χουμε πει αυτά. ;)
μπα μπα τι βλέπω, κατέβηκαν οι τιμές του Ευ Ζην η ήταν προσφορά λόγω Έκθεσης;Καλημέρα στην παρέα…
Επίσκεψη προ ημερών στο Ευ Ζην (επί της Όλγας). Συζητώντας με φίλο για το ότι μπορώ να πάω χωρίς να πάρω καν τηλέφωνο, και βρισκόμενος στην περιοχή, δοκίμασα την τύχη μου κρατώντας μικρό καλάθι…
Εύκολη είσοδος, τυπικές συστάσεις με τον CEO της επιχείρησης και τα κορίτσια του (3 παρουσίες εκείνη τη στιγμή – περίπου 1 το μεσημέρι) & χώρος καθαρός.
Κορίτσια 3 όπως προανέφερα, 2 ξένες αν κατάλαβα καλά 24-26 περίπου, όχι τίποτα ιδιαίτερο και η Μαρίνα που θυμάμαι και προτιμήθηκε, Ελληνίδα 24 χρονών, μελαχρινή, καμπυλωτή με πεταχτό κωλαράκι και στητό στήθος.
Πηγαίνοντας στο άσχετο δεν είχα μεγάλες προσδοκίες (όπως και αποδείχθηκε), μασαζάκι καλό και σχετικά δυνατό με κρέμα που ΔΕΝ μυρίζει πατσουλιά (και εκτεθούμε αργότερα) και happy ending με φραπέ. Η κοπέλα στην αρχή ξεκίνησε με ιατρική ρόμπα και στο δεύτερο μέρος (ανάσκελα) την έβγαλε, έμεινε με τα εσώρουχά της (αργότερα της ζήτησα αν θα μπορούσε να βγάλει και τη βυζοθήκη όπου και το έκανε με πονηρά γελάκια) και μ άφησε να την θωπεύσω στο ζουμερό της σωματάκι.
Τέλος, αν και ο τιμοκατάλογος ανέφερε ότι το απλό πρόγραμμα κοστολογείται στα 50 ευρώ, η ζημιά βγήκε στα 40 ευρώ και η συνεδρία διήρκησε περίπου 35 λεπτά.
το οτι εχω εγγραφει πριν απο 3,5 χρονια δε σημαινει οτι σας διαβαζα ολο αυτον τον καιρο.να μοιραστω τι μαζι σας ...αφου δεν εχω ουτε μια ¨συνεδρια¨.και τελος ζητησα μια γνωμη ,δεν μου απαντησατε και δεν το εκανα θεμα ,ουτε μιλησα ποτε για τους παλιους αλλα ουτε και για τους νεους.ο καθενας κανει οτι πιστευει σωστο.Πάντα με στενοχωρούσαν κάπως οι φίλοι που "καταχέριαζαν" τους νέους που μόνο πληροφορίες παίρνουν από εδώ αλλά ποτέ δε δίνουν.
Δείτε όμως παρακάτω
Mordoc 11 Ημερομηνία εγγραφής: 13/04/11, 21:09 Μηνυματα : 1
Μόνο ενα μηνυμα ρε φίλε; Μόνο ένα στα 3,5 χρόνια που μας διαβάζεις; κι αυτο για να ρωτήσεις; 3,5 χρόνια ρουφας πληροφορίες από εδώ και δεν είπες να δώσεις κι εσύ τίποτα;
ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν αντιδικώ μαζί σου. Ό,τι θέλεις κάνε, αλλά...... υπάρχει και ενα αλλά και πιστεύω να το καταλαβαίνεις. Συγχώραμε αλλά δε θα σου απαντήσω στο π.μ. Όχι ότι το έχεις και πολλή ανάγκη βέβαια. Να εισαι καλά
Η Κατια οντως καλο μασαζ και καλη . Βεβαια το μειονεκτημα της Μαγγυς ειναι οτι ειναι μονο 2-3 κοριτσια (Κατια, Μαρια, Θεοδωρα και Κικη-νομιζω εφυγε)τα τελευταια 2 χρονια. Ανανεωση μηδεν.Η μαγκυ ουτε συστασεις ουτε μαλακιες θελει,ειχα παει κσι παλιοτερα αλλα και πριν λιγες μερες χωρις τηλ,περασα με το μελανουρι την κατια τελειο μασαζ πολυ καλο φραπεδακι και παρολιγον χυσιμο στην μαπα αφου θελει να τον περνρι στο στομα,τις αλλες τις κοπελες δεν τις ειδα πολυ καλο για soft sex
μπα μπα τι βλέπω, κατέβηκαν οι τιμές του Ευ Ζην η ήταν προσφορά λόγω Έκθεσης;
Καλημέρα στην παρέα…
Επίσκεψη προ ημερών στο Ευ Ζην (επί της Όλγας). Συζητώντας με φίλο για το ότι μπορώ να πάω χωρίς να πάρω καν τηλέφωνο, και βρισκόμενος στην περιοχή, δοκίμασα την τύχη μου κρατώντας μικρό καλάθι…
Εύκολη είσοδος, τυπικές συστάσεις με τον CEO της επιχείρησης και τα κορίτσια του (3 παρουσίες εκείνη τη στιγμή – περίπου 1 το μεσημέρι) & χώρος καθαρός.
Κορίτσια 3 όπως προανέφερα, 2 ξένες αν κατάλαβα καλά 24-26 περίπου, όχι τίποτα ιδιαίτερο και η Μαρίνα που θυμάμαι και προτιμήθηκε, Ελληνίδα 24 χρονών, μελαχρινή, καμπυλωτή με πεταχτό κωλαράκι και στητό στήθος.
Πηγαίνοντας στο άσχετο δεν είχα μεγάλες προσδοκίες (όπως και αποδείχθηκε), μασαζάκι καλό και σχετικά δυνατό με κρέμα που ΔΕΝ μυρίζει πατσουλιά (και εκτεθούμε αργότερα) και happy ending με φραπέ. Η κοπέλα στην αρχή ξεκίνησε με ιατρική ρόμπα και στο δεύτερο μέρος (ανάσκελα) την έβγαλε, έμεινε με τα εσώρουχά της (αργότερα της ζήτησα αν θα μπορούσε να βγάλει και τη βυζοθήκη όπου και το έκανε με πονηρά γελάκια) και μ άφησε να την θωπεύσω στο ζουμερό της σωματάκι.
Τέλος, αν και ο τιμοκατάλογος ανέφερε ότι το απλό πρόγραμμα κοστολογείται στα 50 ευρώ, η ζημιά βγήκε στα 40 ευρώ και η συνεδρία διήρκησε περίπου 35 λεπτά.
Τι δηλαδή, δεν ξεντύνονται; Σοβαρά μιλάς τώρα;;