Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
να το κανεις τι
Να το βαλει στο κωλο του!! Τι μπορει να το θελει βρε αδερφε? Να παει να γαμησει σαν ανθρωπος θελει,οπως και εσυ.
να το κανεις τι
6987***470Καλησπέρα, μπορεί να μου δώσει κανεις το τηλέφωνο απο εντελβάϊς ?
Παρακαλούμε όλα τα μέλη μας να διαβάσουν προσεκτικά τους κανόνες λειτουργίας του forum. Οι κανόνες λειτουργίας έχουν σκοπό την οργάνωση του forum και των πληροφοριών μέσα σε αυτό, και την προστασία του site, των δημιουργών του, και των μελών του.
Ο διαχειριστής (administrator) ή/και οι συντονιστές (moderators) του forum διατηρούν το δικαίωμα να επεξεργαστούν ή να διαγράψουν δημοσιεύσεις που δεν συμβαδίζουν με τους κανόνες χρήσης.
Εφόσον είστε εγγεγραμμένος/-η χρήστης/-τρια στο bourdela.com, μπορείτε να δημοσιεύετε τις απόψεις σας στο forum του site ή να απαντήσετε σε απόψεις άλλων.
Τους κανόνες αυτούς πρέπει να σέβεστε και να ακολουθείτε.
- [li]11. Απαγορεύονται αυστηρότατα οι δημοσιεύσεις αριθμών τηλεφώνου, ακόμα και αν ο αριθμός έχει δημοσιευτεί σε εφημερίδα, περιοδικό, ή άλλο website[/li]
Ευχαριστούμε!
Καλή διασκέδαση.
ηρεμααααα.......
Ρε Μαν, εδω μεσα κανουμε ανταλλαγη πληροφοριων, ο ενας ενημερωνει τον αλλο!! εαν δε το θελουν καπoιοι αυτο ας μη μπαινουν και πιστεψε με ειναι αυτοι οι ιδιοι που ερχονται σε π.μ. και ρωτανε τα περισσοτερα !!
την επομενη φορα που θα θελησει πληροφορειες ο τυπος γραψτε του Τι Να Την Κανεις ?? LOL !!!
Ρε Μαν, εδω μεσα κανουμε ανταλλαγη πληροφοριων, ο ενας ενημερωνει τον αλλο!! εαν δε το θελουν καπoιοι αυτο ας μη μπαινουν και πιστεψε με ειναι αυτοι οι ιδιοι που ερχονται σε π.μ. και ρωτανε τα περισσοτερα !!
την επομενη φορα που θα θελησει πληροφορειες ο τυπος γραψτε του Τι Να Την Κανεις ?? LOL !!!
Τύπε επειδή δεν ξερεις τα πράγματα πως εχουν μη λες μαλακιες.
Δεν μπαίνουν ολοι εδώ για να μάθουν και να ενημερώσουν,ορισμένοι μπαίνουν απο το γραφείο και ρωτανε(ελπιζω να κατάλαβες)!!!
Τύπε επειδή δεν ξερεις τα πράγματα πως εχουν μη λες μαλακιες.
Δεν μπαίνουν ολοι εδώ για να μάθουν και να ενημερώσουν,ορισμένοι μπαίνουν απο το γραφείο και ρωτανε(ελπιζω να κατάλαβες)!!!
πρώτον δε σε όρισε κανείς δικηγόρο να μιλάς για άλλονΤυπε δεν σε ξερω για να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου αλλα καποια πραματα τα γνωριζω πως λειτουργουν δεν ειναι και επιστημη, σιγουρα δεν εχω την δικια σου εμπειρεια σε αυτα γιαυτο αλλωστε εχω και το 1/10 απτα μυνηματα σου εδω μεσα ειμαι πολυ φρεσκος στο πληρωμενο Σεξ ...
Με εκνευριζουν ειρωνικες απαντησεις οπως του αλλου!! Δλδ αν σου ελεγε θελω να παρω τηλεφωνο να παω να γαμησω τι θα αλλαζε? θα καταλαβαινες οτι δεν ειναι στρουμφακι ?? @@ θα καταλαβαινες.
Και απο τα λεγομενα γραφεια που λες εσυ πιστευεις οτι δε τα γνωριζουν? Τα παντα ξερουν.
Η δουλεια αυτη ειναι ρισκο για αυτες που την κανουν και το ξερουν, βγαζουν πολλα λεφτα απο αυτο καλα κανουν και προβλημα τους οχι δικο μας.
προσπαθούν όλοι να σου δείξουν να καταλάβεις ότι είσαι αγενής και μάλλον πρέπει να πας για κανένα ξεμπούκωμα ,πρώτον δε σε όρισε κανείς δικηγόρο να μιλάς για άλλον
Δεύτερον πού την είδες την ειρωνια, απλά θα του εξηγούσα ότι δε μπορεί να πάει χωρίς σύστασή
Κ τρίτον δε ξέρεις τίποτε από πριβε μαγαζιά όπως είπες αφού προχθές κ συ ζητούσες το τιηλ της Μαριάννας
Τυπε δεν σε ξερω για να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου αλλα καποια πραματα τα γνωριζω πως λειτουργουν δεν ειναι και επιστημη, σιγουρα δεν εχω την δικια σου εμπειρεια σε αυτα γιαυτο αλλωστε εχω και το 1/10 απτα μυνηματα σου εδω μεσα ειμαι πολυ φρεσκος στο πληρωμενο Σεξ ...
Με εκνευριζουν ειρωνικες απαντησεις οπως του αλλου!! Δλδ αν σου ελεγε θελω να παρω τηλεφωνο να παω να γαμησω τι θα αλλαζε? θα καταλαβαινες οτι δεν ειναι στρουμφακι ?? @@ θα καταλαβαινες.
Και απο τα λεγομενα γραφεια που λες εσυ πιστευεις οτι δε τα γνωριζουν? Τα παντα ξερουν.
Η δουλεια αυτη ειναι ρισκο για αυτες που την κανουν και το ξερουν, βγαζουν πολλα λεφτα απο αυτο καλα κανουν και προβλημα τους οχι δικο μας.
πρώτον δε σε όρισε κανείς δικηγόρο να μιλάς για άλλον
Δεύτερον πού την είδες την ειρωνια, απλά θα του εξηγούσα ότι δε μπορεί να πάει χωρίς σύστασή
Κ τρίτον δε ξέρεις τίποτε από πριβε μαγαζιά όπως είπες αφού προχθές κ συ ζητούσες το τιηλ της Μαριάννας
Συμφωνώ σε αρκετα απο αυτα που λες αλλα και εμείς δεν μπορουμε να δίνουμε στεγνά σε καθε ενα νεο μέλος που κάνει έγγραφη εδώ ουτε τις καβατζες μας αλλα ουτε και τα τηλέφωνα τους.
Οταν λέμε οτι το μαγαζί ειναι πριβέ,διέγραψε το απο το μυαλο σου(γενικά μιλάω)ετσι απλα.
Δεν ειμαι υπέρ αλλα τι να κανουμε,ετσι ειναι τα κόλπα!!!
Και γω εχω φάει πολλα άκυρα,αμα δεις αρκετές σελίδες πίσω βρίζω και καταριέμαι για τα πριβέ μαγαζιά.
το τηλ παιχτη ειναι σωστο 1000 τισ εκατο!!!εγω μαλακιεσ και ψετικα τηλ δεν δινω πουθενα!!τωρα αν το σβησανε και δεν το σβησανε στα @@ μου ναουμε!!!δηλαδη τι?σασ πειραξε ναουμε που το ποσταρα χυμα?εδω τα στρουνφακια ξερουν οχι μονο τα τηλ απο ολα τα μασαζομπουρδελομαγαζα αλλα πολλα περισσοτερα που δεν φανταζετε ο καθενασ μασ !!τι τουσ εχετε για λακιεσμα?για να ερθουμε στα ισια μασ!!! Αγγελα εντελβαισ με χιλια!!!νταρντανοαλβανακι απο τα λιγα!!!νικοσ ευοσμοσ 3!!!Το τηλέφωνο που πόσταρε ο παίχτης είναι φάουλ.
Ας το σβήσουν οι μοντς.Το έχω κάνει ήδη "αναφορά στον συντονιστή"
Βρε Νικολάκη έχεις ένα θεματάκι να καταλάβεις τι γράφουμε? Πως να στο κάνω πιο λιανά?Η δημοσίευση τηλεφώνων απαγορεύεται απ τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ,για να έχει το μαγαζί(το σάιτ-φόρουμ δλδ)το κεφάλι του όσο το δυνατόν ήσυχο.Ποιος σου είπε αν έδωσες σωστό ή λάθος τηλέφωνο? Το να δίνεις οποιοδήποτε τηλέφωνο εδώ δημόσια,απαγορεύεται.το τηλ παιχτη ειναι σωστο 1000 τισ εκατο!!!εγω μαλακιεσ και ψετικα τηλ δεν δινω πουθενα!!τωρα αν το σβησανε και δεν το σβησανε στα @@ μου ναουμε!!!δηλαδη τι?σασ πειραξε ναουμε που το ποσταρα χυμα?εδω τα στρουνφακια ξερουν οχι μονο τα τηλ απο ολα τα μασαζομπουρδελομαγαζα αλλα πολλα περισσοτερα που δεν φανταζετε ο καθενασ μασ !!τι τουσ εχετε για λακιεσμα?για να ερθουμε στα ισια μασ!!! Αγγελα εντελβαισ με χιλια!!!νταρντανοαλβανακι απο τα λιγα!!!νικοσ ευοσμοσ 3!!!
Ρε παιδια, λιγο κεφι και ζωντανια, δε ζητησα μιστικα της NASA