Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

shogun

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
0
ξερει καποιος για για το spa venus εγνατιας 106?

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Τα παίρνει και στη μάπα; :2on1:

Στον alkinos32 που'χε γράψει (αρνητική)κριτική το'χε κάνει τουλάχιστον.

Την Καλή μου ημέρα,

Για να μην αδικούμε, κανένα και καμία, η κοπέλα είναι επαγγελματίας,
για την απόδοση της είχα γράψει τα καλύτερα.
Η αρνητική μου αναφορά ήταν στην νοοτροπία
ψεκάστε  :pipa1: , σκουπίστε,  :2on1:, τελειώσαμε  :badair: , σας έφαγα το 80άρη.  :2funny: :2funny: :2funny:,
που έχουν οι ξένες και η συγκεκριμένη  φυσικά...

xaxamoukalos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΜΑΡΙΑΝΝΑ. ΚΑΘΙΣΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΑΚΙ, ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΒΟΤΚΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 10ΛΕΠΤΟ. ΕΙΧΕ 4 ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΝΙΝΑ, ΝΕΦΕΛΗ, ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ, ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΕΛΛΑ. ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΘΟΣ. ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑ ΝΤΟΥΖΑΚΙ,  ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ, ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΩ ΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΧΙΣΕ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΑ. ΔΕΝ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ...ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ. ΤΗΝ ΓΥΡΙΣΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ :grin:. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΠΙΠΑ. ΓΥΡΙΣΕ ΓΙΑ ΠΙΠΑ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΕ 69. ΜΟΥ ΕΙΠΕ " ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΓΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙΣ? ΜΟΛΙΣ ΕΧΥΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ, ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ. ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΗΡΘΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΛΙΓΟ ΧΑΛΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΨΗΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΛΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΗ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΥΡΙΖΩ ΣΤΑ 4. (ΕΔΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΒΙΤΣΙΟ ΜΟΥ ΑΓΡΙΟ ΣΕΞ ΣΤΑ 4 ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΛΟΣΚΑΜΠΙΛΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΜΟ). ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΑ  4 ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΥΦΟΣ "ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ, ΜΗ ΜΕ ΛΥΠΗΘΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ..." ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ. ΞΕΚΙΝΑΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ 2 ΣΚΑΜΠΙΛΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΤΣΟΥΞΙΜΟ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ "ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΞΕΣΚΙΣΕ ΜΕ ΘΕΛΩ ΠΟΝΟ". ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΑ 20 ΛΕΠΤΟ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕ ΡΥΘΜΟ 2 ΜΕΣΑ 1 ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΒΡΙΣΙΜΟ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΑ ΟΠΩΣ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ, ΚΑΥΛΟΜΟΥΝΑ ΒΡΩΜΟΠΟΥΤΑΝΟ Κ.Α. ΤΟ ΠΙΟ ΕΞΟΥΘΕΝΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΝΑΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΓΡΙΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ. ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΕΞΟΥΘΕΝΩΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΝΟΙΩΘΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΛΕΩ ΜΙΑ ΠΙΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΜΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ  ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΥΓΡΗ ΠΙΠΑ ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΕ Ο Λ Α !!! ΕΠΕΣΑ ΑΠΟΚΑΜΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΟΡΘΩΣΩ ΛΕΞΗ. Η ΣΤΕΛΛΑ ΞΑΠΛΩΣΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΙΔΕΥΕ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ. ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΤΡΕΚΛΙΖΩΝΤΑΣ, ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ. ΚΟΙΤΑΞΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ 40 ΛΕΠΤΑ. ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΡΑΣΕ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ Η ΩΡΑ. ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΑΡΔΟΝΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ " ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ, ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΣΙΑ ΞΕΝΗ, ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ, ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ"

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Με την ευχή της Οσίας xaxamoukas

Άψογη ενημέρωση την άλλη φορά με μικρά, όμως.

Καλημέρα  house,"

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Καλησπέρα σε ολους.
Επίσκεψη σε Μαριάννα.δοκιμασία με Άρτεμη.
Η κοπελα είναι κούκλα, κορμαρα. Αλλά έβγαλε κάτι παιδικό στην συμπεριφορα της.κ την επόμενη φορά δεν θα την προτιμησω. Μια χαρά όλα, αλλά θες κ κάτι να σε καυλωσει. Κ αυτή δεν το έβγαλε. Ο χώρος της Μαριάννας μια χαρά, η ίδια γλυκύτατη. Κ δεν παίρνω μίζα...
Επίσκεψη σε Εβίτα. Δοκιμασία με κοπελα που δεν θυμάμαι το όνομα της!!!αλλά ηταν Κορμαρα, μαυρο ίσιο μακρύ μαλλί, λιγη ακμή που όμως δεν χαλούσε το ομορφο προσωπο της. Καθαρη κ πρόθυμη.φουλ πρόγραμμα, ίσως λίγο βιαστικό.αλλά οκ. Θα την επελεγα ξανά..
Αυτά, μετα απο μεγαλο διαστημα αποχής...
Δεν μπορω να πω πως εμεινα σουπερ ευχαριστημένος. Τα ίδια κ τα ίδια...house, σώσε μας...!!!

Η νέα Άρτεμη , μου άρεσε πολύ, πιπινάκι σκέτη καύλα,  
αν και δεν είμαι ειδικός στα πιπίνια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ,
υπέροχο   :tits: , τέλειο  πιπινόσωμα  ,
Και πάνω  από  όλα αν την  φτιάξεις σου βγάζει την γυναίκα που έχει μέσα της,,
Αν του γουστάρει τον  πούτσο, μπορει να εξελιχθεί , στο νέο μεγαλο αστέρι του χώρου,
Αλλά, τον γουστάρει;   :think:

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Την Καλή μου ημέρα,

ψεκάστε  :pipa1: , σκουπίστε,  :2on1:, τελειώσαμε  :badair: , σας έφαγα το 80άρη.  :2funny: :2funny: :2funny:,
για να τα λέμε καλά τα πράγματα. απλως  δεν έπεσε στην παγίδα σου. ξερής καλά οκ αλκινε..και ούτε πονταρόταν στην κριτική σου. όπως κάνουνε διάφορα αφεντικά και κοπέλες εδώ μέσα!!!! πρόβλημα σου..

ΥΣ. ξερής άμα γίνω εγώ πελάτης τη έχει να γυνή.!!!????????   ΣΑΚΗΣ

και η συγκεκριμένη άμα σε έβλεπε στο δρόμο ούτε που θα σε κοίταζε..

nobi3000

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
8
Πόντοι
1
Την Καλή μου ημέρα,

ψεκάστε  :pipa1: , σκουπίστε,  :2on1:, τελειώσαμε  :badair: , σας έφαγα το 80άρη.  :2funny: :2funny: :2funny:,

Σωστά, πρώτα τα εγχώρια και μετά τα αποικιακά!

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
για να τα λέμε καλά τα πράγματα. απλως  δεν έπεσε στην παγίδα σου. ξερής καλά οκ αλκινε..και ούτε πονταρόταν στην κριτική σου. όπως κάνουνε διάφορα αφεντικά και κοπέλες εδώ μέσα!!!! πρόβλημα σου..

ΥΣ. ξερής άμα γίνω εγώ πελάτης τη έχει να γυνή.!!!????????   ΣΑΚΗΣ
εναι
και η συγκεκριμένη άμα σε έβλεπε στο δρόμο ούτε που θα σε κοίταζε..
η συγκεκριμενη ειναι και νόμιμη στο επάγγελμα και απο τα καθαρότερα κοριτσια από ΕΔΩ μέσα σε όλα της

nobi3000

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
8
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΜΑΡΙΑΝΝΑ. ΚΑΘΙΣΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΑΚΙ, ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΒΟΤΚΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 10ΛΕΠΤΟ. ΕΙΧΕ 4 ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΝΙΝΑ, ΝΕΦΕΛΗ, ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ, ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΕΛΛΑ. ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΘΟΣ. ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑ ΝΤΟΥΖΑΚΙ,  ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ, ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΩ ΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΧΙΣΕ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΑ. ΔΕΝ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ...ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ. ΤΗΝ ΓΥΡΙΣΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ :grin:. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΠΙΠΑ. ΓΥΡΙΣΕ ΓΙΑ ΠΙΠΑ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΕ 69. ΜΟΥ ΕΙΠΕ " ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΓΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙΣ? ΜΟΛΙΣ ΕΧΥΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ, ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ. ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΗΡΘΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΛΙΓΟ ΧΑΛΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΨΗΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΛΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΗ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΥΡΙΖΩ ΣΤΑ 4. (ΕΔΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΒΙΤΣΙΟ ΜΟΥ ΑΓΡΙΟ ΣΕΞ ΣΤΑ 4 ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΛΟΣΚΑΜΠΙΛΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΜΟ). ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΑ  4 ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΥΦΟΣ "ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ, ΜΗ ΜΕ ΛΥΠΗΘΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ..." ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ. ΞΕΚΙΝΑΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ 2 ΣΚΑΜΠΙΛΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΤΣΟΥΞΙΜΟ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ "ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΞΕΣΚΙΣΕ ΜΕ ΘΕΛΩ ΠΟΝΟ". ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΑ 20 ΛΕΠΤΟ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕ ΡΥΘΜΟ 2 ΜΕΣΑ 1 ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΒΡΙΣΙΜΟ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΑ ΟΠΩΣ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ, ΚΑΥΛΟΜΟΥΝΑ ΒΡΩΜΟΠΟΥΤΑΝΟ Κ.Α. ΤΟ ΠΙΟ ΕΞΟΥΘΕΝΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΝΑΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΓΡΙΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ. ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΕΞΟΥΘΕΝΩΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΝΟΙΩΘΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΛΕΩ ΜΙΑ ΠΙΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΜΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ  ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΥΓΡΗ ΠΙΠΑ ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΕ Ο Λ Α !!! ΕΠΕΣΑ ΑΠΟΚΑΜΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΟΡΘΩΣΩ ΛΕΞΗ. Η ΣΤΕΛΛΑ ΞΑΠΛΩΣΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΙΔΕΥΕ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ. ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΤΡΕΚΛΙΖΩΝΤΑΣ, ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ. ΚΟΙΤΑΞΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ 40 ΛΕΠΤΑ. ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΡΑΣΕ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ Η ΩΡΑ. ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΑΡΔΟΝΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ " ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ, ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΣΙΑ ΞΕΝΗ, ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ, ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ"
ΩΡΑΙΟΣ!

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Την Καλή μου ημέρα,

ψεκάστε  :pipa1: , σκουπίστε,  :2on1:, τελειώσαμε  :badair: , σας έφαγα το 80άρη.  :2funny: :2funny: :2funny:,
:badair: :badair:
ενω της αλλες δεν τις πληρωνεις!!! :badair:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.488
Πόντοι
7.095
Ρε συ Σάκη τι το γυρίζεις πάλι στο προσωπικό?
Στο φινάλε εγώ έχω έρθει στο παλιό μαγαζί μόνος,χωρίς να πάρω τηλ...με εξυπηρέτησες μια χαρά,ήταν όλα καλά με την Αλεξάνδρα (αυτή την έχεις ακόμα?) έγραψες και το τηλ μου...και ποτέ δε σου είπα ποιος είμαι γιατί ούτε χάρες θέλω από σένα ή από τα κορίτσια, αλλά και θέλω να στην λέω όποτε λες παπαριές.

Όσο για το " και η συγκεκριμένη άμα σε έβλεπε στο δρόμο ούτε που θα σε κοίταζε.. " που λες για τον αλκίνο, μην τρελαίνεσαι που θα μας το παίξει και ιστορία μια (νόμιμα) εκδιδόμενη. Χαλαρώστε λίγο...προσφέρουν τα κορίτσια υπηρεσίες,εμείς ξεκαυλώνουμε,εσείς βγάζετε λεφτά κι αυτό ήταν όλο. Αλλά όχι και ότι είναι και μεγάλες προσωπικότητες οι εκδιδόμενες. Σοβαρέψου.

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Ρε συ Σάκη τι το γυρίζεις πάλι στο προσωπικό?
Στο φινάλε εγώ έχω έρθει στο παλιό μαγαζί μόνος,χωρίς να πάρω τηλ...με εξυπηρέτησες μια χαρά,ήταν όλα καλά με την Αλεξάνδρα (αυτή την έχεις ακόμα?) έγραψες και το τηλ μου...και ποτέ δε σου είπα ποιος είμαι γιατί ούτε χάρες θέλω από σένα ή από τα κορίτσια, αλλά και θέλω να στην λέω όποτε λες παπαριές.

Όσο για το " και η συγκεκριμένη άμα σε έβλεπε στο δρόμο ούτε που θα σε κοίταζε.. " που λες για τον αλκίνο, μην τρελαίνεσαι που θα μας το παίξει και ιστορία μια (νόμιμα) εκδιδόμενη. Χαλαρώστε λίγο...προσφέρουν τα κορίτσια υπηρεσίες,εμείς ξεκαυλώνουμε,εσείς βγάζετε λεφτά κι αυτό ήταν όλο. Αλλά όχι και ότι είναι και μεγάλες προσωπικότητες οι εκδιδόμενες. Σοβαρέψου.
η αλεξανδρα πρεπη να είναι στην αθηνα. για τον συγκρινόμενο μιλησα και τίποτα παραπάνω. ετσι εχουνε τα πράγματα. γνώμη μου ειναι.και οφειλω να απαντήσω . να περνάμε καλά....

ΥΣ.και δεν περιμένω φυσικά να συμφωνήσουμε όλοι!!

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Χαλαρώστε λίγο...προσφέρουν τα κορίτσια υπηρεσίες,εμείς ξεκαυλώνουμε,εσείς βγάζετε λεφτά κι αυτό ήταν όλο.

:thumbsup:

Αυτό είναι όλο, ελάχιστο σεβασμό στους πελάτες του, νομίζω ότι χρωστάει ο καθένας επαγγελματίας.

Από εκεί και πέρα, τι να λέμε...

Γελάμε μια φορά και άλλες δύο...

Να είσαι καλά....

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
:badair: :badair:
ενω της αλλες δεν τις πληρωνεις!!! :badair:

Εγώ Σάκη , να είναι καλά όλα τα κορίτσια σας , τ 'αγαπώ και όλα τα πληρώνουν κανονικότατα.

Η Αλεξάνδρα, όμως ήταν το κάτι άλλο, το κάτι που μένει...

xristos_1

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
1
Καλησπέρα σας. Θα ειμαι Θεσσαλονίκη τις επομενες μέρες. Θα θέλατε να με βοηθησετε?? Που να πάω για "μασάζ"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom