Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
569
Πόντοι
86
απλα μην περιμενεις κανενα γκλαμουροχωρο,ιδιος την τουαλετα, ειναι ενα παλιο διαμερισμα διαμορφομενο αναλογα τιποτα γκλαμουρ.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Καλησπέρα σε ολους.
Επίσκεψη σε Μαριάννα.δοκιμασία με Άρτεμη.
Η κοπελα είναι κούκλα, κορμαρα. Αλλά έβγαλε κάτι παιδικό στην συμπεριφορα της.κ την επόμενη φορά δεν θα την προτιμησω. Μια χαρά όλα, αλλά θες κ κάτι να σε καυλωσει. Κ αυτή δεν το έβγαλε. Ο χώρος της Μαριάννας μια χαρά, η ίδια γλυκύτατη. Κ δεν παίρνω μίζα...
Επίσκεψη σε Εβίτα. Δοκιμασία με κοπελα που δεν θυμάμαι το όνομα της!!!αλλά ηταν Κορμαρα, μαυρο ίσιο μακρύ μαλλί, λιγη ακμή που όμως δεν χαλούσε το ομορφο προσωπο της. Καθαρη κ πρόθυμη.φουλ πρόγραμμα, ίσως λίγο βιαστικό.αλλά οκ. Θα την επελεγα ξανά..
Αυτά, μετα απο μεγαλο διαστημα αποχής...
Δεν μπορω να πω πως εμεινα σουπερ ευχαριστημένος. Τα ίδια κ τα ίδια...house, σώσε μας...!!!

stravadi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Η Μαρια και η Ειρήνη ειναι ακόμα εκεί;

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
απλα μην περιμενεις κανενα γκλαμουροχωρο,ιδιος την τουαλετα, ειναι ενα παλιο διαμερισμα διαμορφομενο αναλογα τιποτα γκλαμουρ.

Δεν περιμενω γκλαμουριες και χαiλικια απλα ενα μιλφακι με συμμετοχη και ανεση χρονου ψαχνω γτ βαρεθηκα τα δεκαλεπτα των στουντιο, ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε !! τουλαχιστον λιγο μασαζ λιγο σεξακι να φας μια ωριτσα χαλαρα ομως, οχι λες και σε κυνηγανε. Αμα η μαρω ειναι τυπου Ναντιας ευας Μονικα απο τριδυμα μου κανει, ας εχει παραπανω κιλα απλα να μην ειναι και καμια φαλαινα οκ ειπαμε!!

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
569
Πόντοι
86
Δεν περιμενω γκλαμουριες και χαiλικια απλα ενα μιλφακι με συμμετοχη και ανεση χρονου ψαχνω γτ βαρεθηκα τα δεκαλεπτα των στουντιο, ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε !! τουλαχιστον λιγο μασαζ λιγο σεξακι να φας μια ωριτσα χαλαρα ομως, οχι λες και σε κυνηγανε. Αμα η μαρω ειναι τυπου Ναντιας ευας Μονικα απο τριδυμα μου κανει, ας εχει παραπανω κιλα απλα να μην ειναι και καμια φαλαινα οκ ειπαμε!!

καλημερα , τις κοπελες πουανεφερες δεν τις γνωριζω γιατι δεν ειμαι οπαδος τον δελων. Ασ βοηθεισει καπιος που τις γνωριζει. Κατα τα αλλα θα ικανοποιηθεις φιλε.

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
καλημερα , τις κοπελες πουανεφερες δεν τις γνωριζω γιατι δεν ειμαι οπαδος τον δελων. Ασ βοηθεισει καπιος που τις γνωριζει. Κατα τα αλλα θα ικανοποιηθεις φιλε.

Μακαρι φιλε μου εαν στεκει λιγο σωματικα και ειναι καβλιαρα θα ειναι καλα! Καποιο μελος εδω μου προτεινε και μια Ελινα δουλευει μονη της λεει ειναι αρκετα καλη κ αυτη και ειμαι σε διλλημα  :P αμα ξερεις τπτ και για αυτην πες μου.

radiohead

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
35
Πόντοι
1
Καλημέρα! ξαναρώτησα πριν από κανα 2 σελίδες πίσω αλλά η επανάληψη ειναι μήτηρ πάσης μαθήσεως (αλλά και απαντήσεως)..  Γνωριζει κάποιος από τους φίλους τι παίζει στου βασιλη πρωην Κωλεττη ;; 

Να στε όλοι καλα 

mavropanat

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
kalispera sinagwnistes...exei kaneis to tilefwno tis melinas? mexri xthes eixe aggelia alla den to exw simeiwsei

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
εν αντίθεσή με τον adiso εγώ έχω επισκεφθεί ουκ ολίγες φορές την Μάρω.. πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση γυναικάς που σε απογειώνει... πάντοτε φρεσκαδουρα μοσχομυρίζει και απορώ πως και από που προέκυψε αυτα που μας περιγραφεί  :idiot: ...είναι πύραυλος στο κρεβάτι έχει χάσει και τα κιλακια της χωρίς να έχει χάσει ίχνος από τις καμπύλες  :tits:που ενδιαφέρουν(αν και ποτε δεν ειχε θεμα με αυτο,ηταν και ειναι χυμωδης γυναικα) ... φίλε mastokavlidi αν υποθέσω απο το νικ σου εισαι fun τον μεγάλων  :tits:...στην συστήνω ανεπιφύλακτα..και το μόνο που θα μυρίσεις κατεβαίνοντας προς τα κάτω από το στήθος της είναι καύλα και μόνο καύλα!!!!!

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
εν αντίθεσή με τον adiso εγώ έχω επισκεφθεί ουκ ολίγες φορές την Μάρω.. πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση γυναικάς που σε απογειώνει... πάντοτε φρεσκαδουρα μοσχομυρίζει και απορώ πως και από που προέκυψε αυτα που μας περιγραφεί  :idiot: ...είναι πύραυλος στο κρεβάτι έχει χάσει και τα κιλακια της χωρίς να έχει χάσει ίχνος από τις καμπύλες  :tits:που ενδιαφέρουν(αν και ποτε δεν ειχε θεμα με αυτο,ηταν και ειναι χυμωδης γυναικα) ... φίλε mastokavlidi αν υποθέσω απο το νικ σου εισαι fun τον μεγάλων  :tits:...στην συστήνω ανεπιφύλακτα..και το μόνο που θα μυρίσεις κατεβαίνοντας προς τα κάτω από το στήθος της είναι καύλα και μόνο καύλα!!!!!

:grin:  Τετοια να ακουω αδερφε μου!! ναι εννοειται γουσταρω βυζαρες δεν εχω θεμα με παραπανω κιλακια συμμετοχη θελω και ανεση χρονου!! βαρεθηκα τα 10λεπτα των στουντιο και ολα στα Μπαμ μπαμ! εχω ακουσει γενικα τα καλυτερα για την Μαρω οποτε με κοβω να πηγαινω κατακει!! ευχαριστω οσους ενημερωσαν.  ;)

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
Πήγα στο spa του Andromeda Hotel. Εκτός από πολύ καλό μασάζ, δεν έχει τίποτα άλλο. Ούτε ντυσίματα προκλητικά, ούτε κάτι άλλο. Απλά πολύ καλό μασάζ και πολύ ωραίο περιβάλλον. Πάμε για άλλα..

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
569
Πόντοι
86
Νομιζω πηρε το ματι μου τη Μιχαελα sk , να μπαινοβγενει σε ντελο στη Πηγασου...

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
569
Πόντοι
86
εχει και αντιστοιχο θρεντ.. κασα ντι ρενε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom