premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 569
- Πόντοι
- 86
απλα μην περιμενεις κανενα γκλαμουροχωρο,ιδιος την τουαλετα, ειναι ενα παλιο διαμερισμα διαμορφομενο αναλογα τιποτα γκλαμουρ.
απλα μην περιμενεις κανενα γκλαμουροχωρο,ιδιος την τουαλετα, ειναι ενα παλιο διαμερισμα διαμορφομενο αναλογα τιποτα γκλαμουρ.
Δεν περιμενω γκλαμουριες και χαiλικια απλα ενα μιλφακι με συμμετοχη και ανεση χρονου ψαχνω γτ βαρεθηκα τα δεκαλεπτα των στουντιο, ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε !! τουλαχιστον λιγο μασαζ λιγο σεξακι να φας μια ωριτσα χαλαρα ομως, οχι λες και σε κυνηγανε. Αμα η μαρω ειναι τυπου Ναντιας ευας Μονικα απο τριδυμα μου κανει, ας εχει παραπανω κιλα απλα να μην ειναι και καμια φαλαινα οκ ειπαμε!!
καλημερα , τις κοπελες πουανεφερες δεν τις γνωριζω γιατι δεν ειμαι οπαδος τον δελων. Ασ βοηθεισει καπιος που τις γνωριζει. Κατα τα αλλα θα ικανοποιηθεις φιλε.
εν αντίθεσή με τον adiso εγώ έχω επισκεφθεί ουκ ολίγες φορές την Μάρω.. πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση γυναικάς που σε απογειώνει... πάντοτε φρεσκαδουρα μοσχομυρίζει και απορώ πως και από που προέκυψε αυτα που μας περιγραφεί ...είναι πύραυλος στο κρεβάτι έχει χάσει και τα κιλακια της χωρίς να έχει χάσει ίχνος από τις καμπύλες που ενδιαφέρουν(αν και ποτε δεν ειχε θεμα με αυτο,ηταν και ειναι χυμωδης γυναικα) ... φίλε mastokavlidi αν υποθέσω απο το νικ σου εισαι fun τον μεγάλων ...στην συστήνω ανεπιφύλακτα..και το μόνο που θα μυρίσεις κατεβαίνοντας προς τα κάτω από το στήθος της είναι καύλα και μόνο καύλα!!!!!
Καλημέρα παίχτη,για τη Μιχαέλα που δούλευε στο Σάκη bodycenter λες;Νομιζω πηρε το ματι μου τη Μιχαελα sk , να μπαινοβγενει σε ντελο στη Πηγασου...
Καλημέρα παίχτη,για τη Μιχαέλα που δούλευε στο Σάκη bodycenter λες;
εχει και αντιστοιχο θρεντ.. κασα ντι ρενε..
Για την μικαέλα λες? για στείλε το thread.
thanks τύπε ;)Ναι. Ετσι την ειδε το ματι μου καθως ειμουν με την μηχανη.
αξιζει αυτη που λες τυπε μου;thanks τύπε ;)