Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Καλημέρης και από μένα,

Οι  χωρισμένοι ή οι  παντρεμένοι δεν το γιορτάζουν ποτέ ;

sakis 78

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
EIMAI KAINOYRGIOS EDO ALLA THELO ENA KALO MASAZ

* Γράφε Ελληνικά!

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
Ρε στείλτε καμιά απάντηση ωρέ! "Πείτε μας τι να κάνουμε" που λέει και στη διαφήμιση. Η Μαριάννα λέει δεν με θυμάται και δεν με δέχεται. Η Δήμητρα, σας είπα. Ο Αντιστρές δεν έχει καμιά της προκοπής, Ευζήν και Olga τα μάθαμε και αυτά.. Καμιά milf ρε πούστη μου θα βρούμε??

Καλημέρα και χρόνια σας πολλά!
1) Πέρασαν αρκετές μέρες και δυστυχώς απάντηση δεν έλαβα. Είναι η τρίτη φορά που ρωτάω ρε παιδιά σχετικά με την Δήμητρα - Έρρικα. Δουλεύει αυτή και αν ναι αν μπορεί κάποιος να με συστήσει.

2) Επίσης μια απορία: Στο Andromeda Hotel, υπάρχει το Private Spa "Silver Rain". Παίζει τίποτα εκεί? Βγάλανε και κουπονάκι προσφοράς.. Ξέρετε κάτι?

3) Η milf Έλενα που δούλευε παλιά Μαριάννα και άνοιξε το δικό της (Έλενα - Ελίζα, αν το λέω καλά) περνάει στο δωμάτιο?

Δώστε τα φώτα σας αδέρφια!!!

ikonst

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
14
Πόντοι
1
Η Δημητρα -Ερρικα δουλευει ανεξαρτητη εδω και πολυ καιρο…αλλα φιλε μου δεν αξιζει καθολου…τα χρονια της εχουν περασει….δεν αξιζει εχει βαλει και πολλα κιλα…εγω παντως το τηλεφωνο της το εκανα διαγραφη

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
Τον εδώ παππού τίποτα ε??? Θα σε βγάλω από την διαθήκη μου και εγώ να δεις...
έχει κ για σένα πάππου μπύρα με λεμόνι μιας κ σε πειράζει το αλκοόλ :2funny:
Εθεάθη καλό μωρό στο Edelweis
υγ. Δε δέχομαι πμ Πληροφορίες μόνο στη μπύρα  ;)

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Και για την Μαρω-μιλφ μασατζου αμα εχει κανεις εμπειρεια ας γραψει γτ το σκεφτομαι  :huh:

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Και για την Μαρω-μιλφ μασατζου αμα εχει κανεις εμπειρεια ας γραψει γτ το σκεφτομαι  :huh:

Φίλε για μένα η Μάρω είναι καλή περίπτωση.
Αρκεί να σου αρέσουν αυτού του τύπου οι γυναίκες.

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Εννοεις να μου αρεσουν τα Μιλφ?  ναι εννοειται !!  :cheesy:

Και λίγα κιλάκια παραπάνω. Αν ψάχνεις μοντελέ σώμα τότε άστο.
Από περιποίηση πάντως πολύ καλή.
Τονίζω ότι μιλάω για τα δικά μου γούστα.

adiso

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Για τα δικά μου γούστα η Μάρω δε με τρελαίνει, έχει τα κιλάκια της κ τα χρονάκια της, άσε που μπορείς κ να χτυπήσεις στο απίστευτα μικρό κ άβολο μπάνιο της, τη τελευταία φορά μάλιστα δε νομίζω ότι είχε κάνει μπάνιο (είχε ανοίξει τη βρύση για να ακούγετε το νερό) κ είχε μια άσχημη μυρωδιά που με απέτρεψε κ να πλησιάσω πιο χαμηλά από τα βυζιά της!

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
ΕΕεεε με ξενερωνετε τωρα !! τουλαχιστον προτεινεται μου εσεις καμια μιλφ που να αξιζει βρε παιδια δε ψαχνω για μοντελο ψαχνω κατι σε μασατζου αλλα φαση θειας ναντιας,Ευας, που δουλεουν στα στουντιο  :grin:

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
569
Πόντοι
86
ΕΕεεε με ξενερωνετε τωρα !! τουλαχιστον προτεινεται μου εσεις καμια μιλφ που να αξιζει βρε παιδια δε ψαχνω για μοντελο ψαχνω κατι σε μασατζου αλλα φαση θειας ναντιας,Ευας, που δουλεουν στα στουντιο  :grin:

Φιλε νομιζω η Μαρω θα σε ικανοποιισει. Δοκιμασε και πες μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom