papartouas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Χαχαχα.Οχι ρε φίλε μου.Τριάρι χαλαρά.Θα σκίσω τα βυζοπτυχία μου
Μηπως θα μπορουσε καποιος να μου δωσει το τηλ. της Ευας με πμ? ευχαριστω.Ενημέρωση μετά από καιρό και μετά από ουζοκατάνυξη στην Ακριτών.Κερασμένο μου λέει ο κολλητός μετά από τις φιλοσοφικές ουζοκουβέντες.Τηλέφωνο στην Εύα και σε μισή ωρίτσα είμαστε από εκεί.2 κοπέλες Μελίτα και Σύλβια.Το πρώτο γέλιο ξεκίνησε διότι θέλαμε και οι 2 τη Μελίτα.Η λύση απλή.Πρώτα ο φίλος και μετά εγώ και κανένα πρόβλημα.Η κοπέλα είναι στα 30 με μαυρο μακρύ μαλλί ωραίο κορμάκι και μεγάλο,πολύ μεγάλο φυσικό βυζί.Δεν ήθελα να αργήσω στο δωμάτιο γιατί περίμενε και το κολλητάρι να φύγουμε αλλά η Μελίτα επέμενε για μασάζ.Γυρισμα μπρούμυτα και ναι.Από τα καλύτερα μασάζ που μου έχουν κάνει ποτέ.Δεν υπάρχει λέμε.Αφέθηκα τελείως και πόνεσα απίστευτα αλλά γλυκά.Στο προκείμενο πολύ καλή πίπα,γλωσσόφιλα και γάμησέ τα.Δεν ξέρω αν εφταιγε και το ούζο αλλά η κοπέλα το έχει.Έχει δουλέψει χρόνια μου είπε σε φυσικοθεραπευτήριο γι αυτό και το πολύ καλό και δυνατό μασάζ.Μπράβο το παιδί και να συνεχίσει έτσι και να μην αρχίσει κι αυτή τις βιαστικές ξεπέτες.Πολύ καλή συναίρεση και πάντα τέτοια και τα σχετικά.Ελπίζω να βοήθησα.
Μηπως θα μπορουσε καποιος να μου δωσει το τηλ. της Ευας με πμ? ευχαριστω.
μαστορακο? σε ποιον απο τους δυο που το ζητησαμε αναφερεσαι?για να παρεισ τηλ μαστορακο μου σε πμ θελει να χαλασεισ καμια 10ρια σολεσ εδω μεσα.και μετα ζητα αν πρωτα δωσεισ και εσυ κατι
οκ, ειναι μαστορας?στρατασ
Τελικά φίλε πόσο δίκιο έχεις στα γραφόμενα σου, άργησα να το αποδεχτώ λόγω του ότι στην αρχή σε βρήκα υπερβολικό αλλά η ξεπέτα και η πονηριά είναι οδυνηρά όταν ο στόχος σου είναι να περάσεις καλά αλλά και να κάνεις το ανάλογο από την πλευρά σου. Προσωπικά τραβάω κόκκινη γραμμή, καιρός ήταν, έρχεται και το καλοκαιράκι και τις θέλουμε τις διακοπές!Θα εκφράσω για μια ακόμη φορά την αντίρρησή μου σχετικά με τα μασατζίδικα-ξεπέτες-πετσετάδικα της πόλης μας. Έλεος, τίποτ'άλλο δε θέλω να πω. Έλεος και σεις κορίτσια που εργάζεστε εκεί και εσείς αφεντικά που σας αρέσει να προσφέρετε ένα 10% από αυτά που θα μπορούσατε να προσφέρετε. Και μιλάω για κάποια συγκεκριμένα μαγαζιά, όχι για όλα, το τονίζω. Κοπέλες με το ύφος της δημόσιας υπαλλήλου, άλουστες, άχρωμες και άγευστες, λες και πήγες σε τράπεζα να κάνεις ανάληψη Παρασκευή μεσημέρι λίγο πριν το κλείσιμο. Έλεος! Και ζητάτε πολλά λεφτά γι'αυτή την κοροϊδία. Τι να πω; Αν (λέω αν) σας ξαναεπισκεφθώ θα είναι λόγω μαλακίας που βαράει εμάς του άντρες και κάνουμε την ίδια πατάτα πολλές φορές, για κανένα άλλο λόγο. Και προσλάβετε και καμιά που να γουστάρει αυτό που κάνει. Έτσι για αλλαγή, καλό θα ήτανε. Αυτό το ύφος της "υπαλλήλου στο δημόσιο 30 χρόνια πριν" πρέπει να σταματήσει επιτέλους. Πώς θα χύσει ο άλλος ρε όρνια;; Πώς θα περάσει καλά και θα ξανάρθει; Απλή λογική! Αρκετά ευρώ έχω χαλάσει σε πεταμένες. Προτιμώ να τα κρατήσω για τα φιλαράκια μου και να τα φάμε στα τσιπουράδικα να γουστάρουμε, τώρα που άνοιξε και ο καιρός..
Δυστυχώς στην πόλη μας είμαστε ΠΟΛΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ!!!για να παρεισ τηλ μαστορακο μου σε πμ θελει να χαλασεις καμια 10ρια σολεσ εδω μεσα.και μετα ζητα αν πρωτα δωσεισ και εσυ κατι
καλημερα.για μενα πολυ σωστα τα λεσ.σε ειπα γενικα τι παιζει εδω μεσαΔυστυχώς στην πόλη μας είμαστε ΠΟΛΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ!!!
Διαβάστε στα αντίστοιχα θρεντ των Αθηνών για να καταλάβετε! 1) Ζήτησα πληροφορίες και μου απάντησαν 10 άτομα. Δεν είπαν να φας πετσέτα και μετά βλέπουμε , ούτε τι έχεις να μας δώσεις. 2) Όλα τα μαγαζιά έχουν ανοιχτό τόπικ και διευθύνσεις (Άραγε στην Αθήνα δεν υπάρχουν μπάτσοι, μόνο στη Θεσσαλονίκη εμφανίζονται αυτοί ως πελάτες??????)
3) Ως προς μαγαζιά που ζήτησαν να μην αναφέρονται στα τόπικ, τους την πέσανε αρκετοί γιατί σου λέει θα είσαι καμιά φόλα και δεν θες να αναφερθούν τα αρνητικά..
Κι εμείς εδώ κρατώντας επτασφράγιστα μυστικά δίνουμε πάτημα στους προμότατορες των μαγαζιών.. Αυτά και ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ!!!!
Ποτε πηγες?Και τι ειχαν? Γαιδουρια?Μήπως έχει κάποιος ενημέρωση για το γνωστό της δωδεκανήσσου (έλενα - ελίζα)? μια κ τη τελευταία φορά που πήγα δεν είχαν γυναίκες!
έφεραν κάτι αξιόλογο?
Χάλασε το βυζόμετρό μου?! :S 2,5 να το αφήσω? Ισως η προσδοκία για κάτι μεγαλύτερο το έκανε να φαίνεται μικρό..Χαχαχα.Οχι ρε φίλε μου.Τριάρι χαλαρά.Θα σκίσω τα βυζοπτυχία μου