Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
ε ρε συναθλητες....τι μου θυμιζετε???μου φαινεται τις τελευταιες μερες αναζητω παλιες μου καλες αγαπες......η μενια ρε που δουλευε στον βασιλη οταν το μαγαζι ηταν κερδυλλιων χαθηκε???τι κολλημα μ αυτη τη γυναικα!!!!παιζει καποιο μηνα να ακουμπησα εκει ολο μου το μηνιατικο...αγνοουνται τα ιχνη της....μαριαννα εχω να παω επισης πανω απο δυο χρονια να πω....?ευχομαι να ειναι καλα και αυτη.η αλλη η μαρια η σγουρομαλλα που δουλευε στο βασιλη αλλα δεν ειχε σεξ μονο :pipa2: τι εγινε?χαθηκε κι αυτη?τουλαχιστον αυριο θα ειμαι αθηνα και παω να ακουμπησω τα λεφτα μου στο αλογο κουρσας!!!!!

H Μαρια σταμάτησε...
φοβερο μασαζ και πολυ καλη σε όλα της στο δωμάτιο
καλη πίπα και καλο παιχνιδι με το σωμα της
Μία φορα την πηραμε διπλο με εναν καλό μου φίλο

Παρτουζα χωρις σεξ εχετε δει ???? σουπερ ηταν ομως

Εμένα προσωπικα δε με χαλουσε το οτι δεν εκανε σεξ
θα φάω κράξιμο ισως αλλά στα 15 χρόνια που επισκέπτομαι τέτοια μαγαζιά πολύ λίγες φορές έκανα σεξ ακόμα κι αν ήταν μέσα στην τιμη
1. Λατρευω το μασαζ
2. προτιμώ το παιχνίδι ενθεν και ενθεν
2. τα μασαζοκρέβατα δεν ειναι του γούστου μου

και κατι άλλο...
πως μπορειτε να χαλαρώνετε στο μασαζ και μετα να πηδάτε ?????
εγω οταν ολοκληρώνω, πρωτα κάνω σεξ και μετα μου κανουν μασαζ

δοκιμαστε το και θα με θυμηθειτε

ΥΓ: Η ΝΟΕΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ???

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
H Μαρια σταμάτησε...

θα φάω κράξιμο ισως αλλά στα 15 χρόνια που επισκέπτομαι τέτοια μαγαζιά πολύ λίγες φορές έκανα σεξ ακόμα κι αν ήταν μέσα στην τιμη
1. Λατρευω το μασαζ

και κατι άλλο...

ΥΓ: Η ΝΟΕΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ???
Το μασάζ ως τέχνη είναι άκρως ερωτική, είτε αυτό είναι πονηρό είτε όχι. Αν διαβάσετε αμερικάνικα blogs με συζητήσεις τύπου "ερεθίζεστε σε μασάζ" κλπ θα δείτε ότι η πλειοψηφία των αντρών έχει στύση στη διάρκεια του μασάζ, άλλοι ακόμα και εκσπερμάτιση. Έχω διαβάσει ότι μια θεραπεύτρια έβαζε μάσκα σαν αυτή που βάζουν οι οδοντίατροι για να μην την πάρουν τα "σκάγια" την ώρα του μασάζ. Την είχε πάθει, γι'αυτό. Βέβαια και μετά το σεξ, το μασάζ είναι απολαυστικό. Εμένα μ'αρέσει και πριν και μετά.

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
Το μασάζ ως τέχνη είναι άκρως ερωτική, είτε αυτό είναι πονηρό είτε όχι. Αν διαβάσετε αμερικάνικα blogs με συζητήσεις τύπου "ερεθίζεστε σε μασάζ" κλπ θα δείτε ότι η πλειοψηφία των αντρών έχει στύση στη διάρκεια του μασάζ, άλλοι ακόμα και εκσπερμάτιση. Έχω διαβάσει ότι μια θεραπεύτρια έβαζε μάσκα σαν αυτή που βάζουν οι οδοντίατροι για να μην την πάρουν τα "σκάγια" την ώρα του μασάζ. Την είχε πάθει, γι'αυτό. Βέβαια και μετά το σεξ, το μασάζ είναι απολαυστικό. Εμένα μ'αρέσει και πριν και μετά.

:thumbsup: ειδικά στο τελευταίο. για εμένα η σωστή σειρά είναι μασαζ - σεξ - μασαζ - σεξ  :grin:

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Καλησπέρα σε ολους. Προσπάθησα να κρατηθω για λίγο μακρια απο το thread, αλλά αγαπώ την παρέα κ θέλω να είμαι μέλος της...
Μετα απο μεγαλο διαστημα αποχής, λέω να επανελθω με μια επίσκεψη στα αγαπημένα μας μαγαζιά...ψαχνω Κάτι σε petite φαση...προτάσεις???

Άσχετο: θυμάται κανεις μια κοπελίτσα, μικροκαμωμένη, με δυνατό λοκω,καστανή, λίγο...αλληθωρη απο το ενα μάτι, που δούλευε στην Εύα στο μαγαζί της Κρήνης? Δεν θα με χαλούσε να την έβρισκαν ξανά....κάποιος παλιός ίσως θυμάται κ μπορεί να βοηθήσει.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Καλησπέρα σε ολους. Προσπάθησα να κρατηθω για λίγο μακρια απο το thread, αλλά αγαπώ την παρέα κ θέλω να είμαι μέλος της...
Μετα απο μεγαλο διαστημα αποχής, λέω να επανελθω με μια επίσκεψη στα αγαπημένα μας μαγαζιά...ψαχνω Κάτι σε petite φαση...προτάσεις???

Άσχετο: θυμάται κανεις μια κοπελίτσα, μικροκαμωμένη, με δυνατό λοκω,καστανή, λίγο...αλληθωρη απο το ενα μάτι, που δούλευε στην Εύα στο μαγαζί της Κρήνης? Δεν θα με χαλούσε να την έβρισκαν ξανά....κάποιος παλιός ίσως θυμάται κ μπορεί να βοηθήσει.
που τη θυμηθηκες ρε συ θα εχει 5/6 χρονια
ιωαννα νομιζω τη λεγανε απο αθηνα ελεγε πως ηταν
αλλα απο τοτε αγνοουνται τα ιχνη της

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456

Καλά λες,ιωαννα.την θυμάμαι γιατί έκανε θεϊκές πίτες...
Αθήνα,ε? Μάλιστα. Κάτι σε ανάλογο στυλ ξέρεις να παιζει?

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
H Μαρια σταμάτησε...

1. Λατρευω το μασαζ

και κατι άλλο...

ΥΓ: Η ΝΟΕΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ??? στον στελιο ειναι η νοελ!!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
ηταν οντως καλη περιπτωση αλλα αυτο το καιρο δε γνωριζω καμια παρομοια
ετσι πετιτ οπως εκεινη κ με το προγραμμα που εκανε  :fuck2:

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
να καταθεσω κι εγω την εμπειρια μου.. μιας και ειμαι ακομη εδω..
επισκεψη προ ημερων σε σπα ξενοδοχειου.. 5αστερου παρακαλω.. με κοστος συνεδριας για μασαζ κανονικα 80ευρωπουλα που ομως κατοπιν επιμονης επεσε στα 50 φιλικη τιμη γνωριμιας!!
κορασιδα.. εμφανησιμη.. ελληνιδα.. 22 ετων .. πετιτ..με καλη πισω κινηση παροτι δουλεψε τετρακινηση!!
πολυστροφη..και με ρυθμο που ανεβαζει την αδρεναλινη στα υψη!!
τι ευχαριστη εκπληξη που μετα απο παραινεση μου προχωρησαμε.. καθως μου εδωσε ενδειξεις αρχικα οτι δεν ειχε προβλημα να κανω ολογυμνος.. και σε παρενεσεις -κοθοδηγησεις..ηταν δεκτκικοτατη!!
αποτελεσμα..κασκαντεριλικι..που ενω ξεκινησα για απλο μασαζακι.κατεληξε σε μια εμπειρια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!
εμφανιση..9/10 παροτι 169 κατα τα λεγομενα της.. οχι πανω απο 55 κιλα.. μακρια μαυρα μαλλια μεχρι την μεση....στηθος 2 οχι επομενως για βυζολαγνους.. αλλα στα υπολοιπα ..απλα τραγανα!!
καλη μας αρχη!! και καλο μηνα!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καλή πρωταπριλιά φίλε  :2funny:

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
πρωταπριλία-ξεπροταπριλία, για κανα μήνα θα ρωτάνε τον παίχτη τι και πως  :cheesy:

χώρια που όσες κοπέλες σε ξενοδοχεία πλησιάζουν κάπως την περιγραφή, θα τρώνε ΤΟ πέσημο

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Καλή πρωταπριλία σε όλους μας, πολύ καλός ο redduck  :2funny: :2funny: :2funny:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Καλή προσπάθεια αλλά δεν ήταν και πολύ πειστικός. Θα έπρεπε να ρίξει κι άλλες σάλτσες. Ήταν πολύ γρήγορος στην περιγραφή και, παρόλο που δεν είδα την ημερομηνία που γράφτηκε το post, από την αρχή δε με έπεισε.

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
431
Πόντοι
36
Βρε μπας και ειναι αλήθεια?

Λέω εγω τώρα.....

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
Καλή πρωταπριλία σε όλους μας, πολύ καλός ο redduck   :2funny: :2funny: :2funny:
Για να ξεκαθαρισω την υποθεση..
φυσικα και προκειται για πρωταπριλιατικο αστειο.. που ειχε ως σκοπο να ευθυμησουμε ολοι μας...
βλεπω οτι ολοι με κανατε τσακωτο!! χαχαχα η προσπαθεια μετραει..

μην αρχισουν να την πεφτουν σε καθε κοπελα που ταιραζει την περιγραφη.. αν και δεν ξερεις καμια φορα βγαζεις λαυρακια :rockon: :rockon:

καλο μηνα σε ολους :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
φυσικα και προκειται για πρωταπριλιατικο αστειο.. που ειχε ως σκοπο να ευθυμησουμε ολοι μας...

μην αρχισουν να την πεφτουν σε καθε κοπελα που ταιραζει την περιγραφη.. αν και δεν ξερεις καμια φορα βγαζεις λαυρακια :rockon: :rockon:

κάλος!!!!!! :2funny: :2funny: σωστός καλή  πρωταπριλιά :thumbsup: κάλο μηνα ...

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
86

Εγραψες... Αντε και καλο μηνα :2funny: :2funny: :2funny:

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
Φίλτατοι!

Αυτό ξέρετε τι μπορεί να είναι?
Επίσης η Δήμητρα - Έρικα που ρώτησα πριν μέρες υπάρχει πλέον σαν μαγαζί?

kokinoskoufitsa

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Ενημέρωση μετά από καιρό και μετά από ουζοκατάνυξη στην Ακριτών.Κερασμένο μου λέει ο κολλητός μετά από τις φιλοσοφικές ουζοκουβέντες.Τηλέφωνο στην Εύα και σε μισή ωρίτσα είμαστε από εκεί.2 κοπέλες Μελίτα και Σύλβια.Το πρώτο γέλιο ξεκίνησε διότι θέλαμε και οι 2 τη Μελίτα.Η λύση απλή.Πρώτα ο φίλος και μετά εγώ και κανένα πρόβλημα.Η κοπέλα είναι στα 30 με μαυρο μακρύ μαλλί ωραίο κορμάκι και μεγάλο,πολύ μεγάλο φυσικό βυζί.Δεν ήθελα να αργήσω στο δωμάτιο γιατί περίμενε και το κολλητάρι να φύγουμε αλλά η Μελίτα επέμενε για μασάζ.Γυρισμα μπρούμυτα και ναι.Από τα καλύτερα μασάζ που μου έχουν κάνει ποτέ.Δεν υπάρχει λέμε.Αφέθηκα τελείως και πόνεσα απίστευτα αλλά γλυκά.Στο προκείμενο πολύ καλή πίπα,γλωσσόφιλα και γάμησέ τα.Δεν ξέρω αν εφταιγε και το ούζο αλλά η κοπέλα το έχει.Έχει δουλέψει χρόνια μου είπε σε φυσικοθεραπευτήριο γι αυτό και το πολύ καλό και δυνατό μασάζ.Μπράβο το παιδί και να συνεχίσει έτσι και να μην αρχίσει κι αυτή τις βιαστικές ξεπέτες.Πολύ καλή συναίρεση και πάντα τέτοια και τα σχετικά.Ελπίζω να βοήθησα.
  Λόγω αυτής της ενημέρωσης επειδή είμαι οπαδός του μεγάλου  :tits: έκανα την εξακρίβωση..δυστυχώς  :tits2: Ν2.                                  "πολύ μεγάλο φυσικό βυζί" είπες συνάδελφε  :s&m_3: Για τα υπόλοιπα συμφωνώ απολύτως.Πολύ καλή!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom