Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Σιγά μωρέ,όλοι λίγο πολύ που έχουμε μια ηλικία το ίδιο είμαστε.Ο Παλέρμο(που ειναι και φίλος)ίσως να ξέρει ακόμα πιο πολλά.Απλά να καταλάβετε πως δεν μπορούμε να βοηθάμε για τα πάντα τους πάντες.Δυστυχώς ή ευτυχώς υπάρχουν και κάποια όρια.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
House είδα τώρα από πότε είσαι μέλος εδώ.Γαμησέ τα ε?Προφανώς και τα ξέρεις όλα τα μαγαζιά.Και μάλλον τα βαρέθηκες κιόλας για να απέχεις πλέον
Είμαι απ το 2007 με κάποια διαλείμματα (με αλλο νικ τότε)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
Όχι, πίστεψέ με, για τα μασατζίδικα στα οποία αναφέρθηκα σε πρόσφατο ποστ, δε νομίζω να υπάρχει μέλος του site που να έχει να πει καλή κουβέντα. Πού βρίσκεται η Εύα ρε παιδιά; :think:

Παντος στο μελλον θα με ενδιεφερε και μενα να μαθω που ειναι αυτο το μαγαζι  :grin:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Καλό θα είναι όσοι δεν θέλουν να βοηθήσουν, να μην υπόσχονται χωρίς αντίκρυσμα γιατί η αναμονή σε τέτοια ζητήματα είναι πολύ επώδυνη, άντρες είστε και καταλαβαίνετε τι εννοώ. Εμείς όμως κι αυτούς τους αγαπάμε γιατί είμαστε καλά παιδιά. :thumbsup:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Κοίτα, ο σκοπός μου δεν είναι να κάνω ένα μαγαζί να μη δει ξανά πελατεία. Όλοι σας ξέρετε πόσο εύκολο είναι μέσω ίντερνετ να γίνει κάτι τέτοιο πλέον. Σκοπός μου είναι να ρίξω μπηχτές και όσοι (μαγαζάτορες και εργαζόμενες) κατάλαβαν, κατάλαβαν. Μπας και αλλάξει κάτι εκεί μέσα, που δεν το βλέπω...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
Κοίτα, ο σκοπός μου δεν είναι να κάνω ένα μαγαζί να μη δει ξανά πελατεία. Όλοι σας ξέρετε πόσο εύκολο είναι μέσω ίντερνετ να γίνει κάτι τέτοιο πλέον. Σκοπός μου είναι να ρίξω μπηχτές και όσοι (μαγαζάτορες και εργαζόμενες) κατάλαβαν, κατάλαβαν. Μπας και αλλάξει κάτι εκεί μέσα, που δεν το βλέπω...

Ετσι οπως τα λες ειναι,οι ιδιες τιμες ειναι στην Ολλανδια που εκει ο μισθος ειναι 1650ε

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Ετσι οπως τα λες ειναι,οι ιδιες τιμες ειναι στην Ολλανδια που εκει ο μισθος ειναι 1650ε
Δε μιλάω μόνο για τις τιμές. Η συμπεριφορά και η ποιότητα είναι χάλια σε μερικά μασατζίδικα. Ξεπέτα μεγάλη. Να σου φάνε λεφτά και τίποτε άλλο. Ερωτισμός μηδέν.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Υπερβάλεις φίλε μου.Κανένας από δω μέσα δε μπορεί να κόψει τη δουλειά από κάποιο μαγαζί μ όσα γράφει.Ολα τα αρνητικά να γραφτούν θα βρεθούν κάποιοι που από βιτσιόζικη περιέργεια θα ζητήσουν με πμ το τηλέφωνο.Μην ξεχνάτε επίσης πως τα παλιά μαγαζιά εχουν πολλούς πελατες μόνιμους για πολύ καιρό που πηγαίνουν σταθερά και δε διαβάζουν εδώ τι γράφουμε.Κυρίως από επαρχία.Είπαμε έχει κάποια δυναμική το φόρουμ απλά όχι όση νομίζετε.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
Δε μιλάω μόνο για τις τιμές. Η συμπεριφορά και η ποιότητα είναι χάλια σε μερικά μασατζίδικα. Ξεπέτα μεγάλη. Να σου φάνε λεφτά και τίποτε άλλο. Ερωτισμός μηδέν.

Σχετικα παντος με τον ερωτισμο στην Ολλανδια δεν υπαρχει,ειτε πας σε μπουρδελο(βιτρινες)ειτε σε μασατζιδικο δεν παιζουν καταστασεις gfe πουθενα

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Σχετικα παντος με τον ερωτισμο στην Ολλανδια δεν υπαρχει,ειτε πας σε μπουρδελο(βιτρινες)ειτε σε μασατζιδικο δεν παιζουν καταστασεις gfe πουθενα
Δε θέλω gfe. Θέλω να σέβεται η άλλη τα λεφτά που της δίνω.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Υπερβάλεις φίλε μου.Κανένας από δω μέσα δε μπορεί να κόψει τη δουλειά από κάποιο μαγαζί μ όσα γράφει.Ολα τα αρνητικά να γραφτούν θα βρεθούν κάποιοι που από βιτσιόζικη περιέργεια θα ζητήσουν με πμ το τηλέφωνο.Μην ξεχνάτε επίσης πως τα παλιά μαγαζιά εχουν πολλούς πελατες μόνιμους για πολύ καιρό που πηγαίνουν σταθερά και δε διαβάζουν εδώ τι γράφουμε.Κυρίως από επαρχία.Είπαμε έχει κάποια δυναμική το φόρουμ απλά όχι όση νομίζετε.
Έχω πάρει χαμπάρι ότι μόνο ένα 5% που πηγαίνει στα μασατζίδικα της πόλης μας γράφει εδώ μέσα. Όμως, λόγω χαρακτήρα, δε θα εξέθετα ποτέ κανέναν.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Έχω πάρει χαμπάρι ότι μόνο ένα 5% που πηγαίνει στα μασατζίδικα της πόλης μας γράφει εδώ μέσα. Όμως, λόγω χαρακτήρα, δε θα εξέθετα ποτέ κανέναν.
αρα ότι και να γραφουμε εδώ μικρή αξία εχει.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πάντως τα ίδια τα μαγαζιά διαβάζουν το thread, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Αυτό δε μ ενδιαφέρει καθόλου ειλικρινά.Το ξέρω πως διαβάζουν και τ αφεντικά κι οι κοπέλες.Και?

papartouas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Μάγκες διαβάζουν δεν διαβάζουν στα τέτοια μας.Εμείς τι κάνουμε είναι το θέμα

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Αυτό δε μ ενδιαφέρει καθόλου ειλικρινά.Το ξέρω πως διαβάζουν και τ αφεντικά κι οι κοπέλες.Και?
Αυτό που έγραψα πιο πριν. Μπας και βελτιώσουν λίγο την κατάσταση, αλλά το ξανατονίζω...δε νομίζω. Οι έλληνες σ'αυτά είμαστε πολύ της ξεπέτας και της κοροϊδίας.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Υπάρχουν και σωστά μαγαζιά.

Stories