psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Θα εκφράσω για μια ακόμη φορά την αντίρρησή μου σχετικά με τα μασατζίδικα-ξεπέτες-πετσετάδικα της πόλης μας. Έλεος, τίποτ'άλλο δε θέλω να πω. Έλεος και σεις κορίτσια που εργάζεστε εκεί και εσείς αφεντικά που σας αρέσει να προσφέρετε ένα 10% από αυτά που θα μπορούσατε να προσφέρετε. Και μιλάω για κάποια συγκεκριμένα μαγαζιά, όχι για όλα, το τονίζω. Κοπέλες με το ύφος της δημόσιας υπαλλήλου, άλουστες, άχρωμες και άγευστες, λες και πήγες σε τράπεζα να κάνεις ανάληψη Παρασκευή μεσημέρι λίγο πριν το κλείσιμο. Έλεος! Και ζητάτε πολλά λεφτά γι'αυτή την κοροϊδία. Τι να πω; Αν (λέω αν) σας ξαναεπισκεφθώ θα είναι λόγω μαλακίας που βαράει εμάς του άντρες και κάνουμε την ίδια πατάτα πολλές φορές, για κανένα άλλο λόγο. Και προσλάβετε και καμιά που να γουστάρει αυτό που κάνει. Έτσι για αλλαγή, καλό θα ήτανε. Αυτό το ύφος της "υπαλλήλου στο δημόσιο 30 χρόνια πριν" πρέπει να σταματήσει επιτέλους. Πώς θα χύσει ο άλλος ρε όρνια;; Πώς θα περάσει καλά και θα ξανάρθει; Απλή λογική! Αρκετά ευρώ έχω χαλάσει σε πεταμένες. Προτιμώ να τα κρατήσω για τα φιλαράκια μου και να τα φάμε στα τσιπουράδικα να γουστάρουμε, τώρα που άνοιξε και ο καιρός..