Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

qwerty84

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Like
22
Πόντοι
0
;)Να καλησπερίσω και εγώ την παρέα σας παιδιά!

Να συστηθώ για αρχή , παλιό μέλος , από το 2005 είμαι , γενικά δεν έγραφα (δεν θα πω και ψέματα κιόλας). ο αριθμός των ποστ μου νομίζω είναι 7 μόλις , πολύ λίγα για τον καιρό που διαβάζω εδώ μέσα. Καταρχήν , δεδομένου ότι μόλις αποστρατεύτηκα από τη μαμά πατρίδα (μην σχολιάσετε την σειρά μου παρακαλώ :) ) , και φυσικά βρήκα μια δουλίτσα στη δύσκολη εποχή αυτή , είπα να αρχίσω το σπορ και εγώ. Δεν θα περιαυτολογήσω πολύ , δεδομένου ότι δεν έχω ούτε καν το 1/1000 της εμπειρίας από κάποιους εδώ μέσα.

βουρ στο ψητό..

θα Ξεκινήσω με τις επισκέψεις που έχω κάνει , στο μοναδικό μαγαζί που έχω πάει , στο bodycenter.
Καταρχήν , ο Σάκης είναι εξαιρετικός άνθρωπος , και πολύ ειλικρινείς , όσοι τον γνωρίζετε ξέρετε περί τίνος άνθρωπος είναι. Ντόμπρος , Σταράτος , και χύμα. Δύσκολο τις σημερινές μέρες..

Στα ενδότερα λοιπόν..
1) Μελίνα , ήταν η πρώτη μου συνεδρία.. Ευγενικότατη , εργατική και ομιλητικότατη. Δεν είναι το μοντέλο 60-90-60 , αλλά είναι αρκετά ποθητή από μεγάλο μέρος του ανδρικού πληθυσμού. Μασάζ καλό και στα καίρια σημεία. Γενικά , εξαιρετικές υπηρεσίες. Οι περισσότεροι έχουν καλύψει το μέρος των υπηρεσιών , οπότε να μην κουράσω και εγώ με ένα τόσο μεγάλο ποστ.
2) Αλεξάνδρα , η δεύτερη.. Πραγματικά , ίσως ότι καλύτερο έχω κάνει σεξ. Δεν ξέρω τόσο το γιατί , ίσως χημεία , ίσως το να ξέρει τι να κάνει σε εξαιρετικό βαθμό. Εκπληκτικό σώμα , με ένα ψιλό δερμάτινο παντελόνι , που έκανε την φαντασία να ξεφεύγει.

Τέλος , για να μην σας κουράσω , συνεχίστε την τρομερή δουλειά της ενημέρωσης , όπως κάνετε. Ελπίζω να συμβάλλω και εγώ σε αυτό , όσο μπορώ.

-- Ελπίζω να μην βρεθώ στο μάτι του κυκλώνα και να δείξω και εγώ ότι μπορώ σε αυτή την κοινότητα του φόρουμ.
Θα κλείσω με μια ερώτηση , γιατί πραγματικά διάβασα αρκετά και δεν βρήκα άκρη. Το Ανθέων 51 , είναι ανοιχτό , έχει κλείσει? Δεν θέλω τηλ κλπ. Απλά διάβασα καμιά 50 σελίδες πιο πίσω και δεν βρήκα κάτι σχετικό με αυτό. Ένα ναι η όχι θα είναι αρκετό.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας , συγνώμη αν κούρασα με το ποστ μου

qwerty   :sunglasses:

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
τι χαλαρα ρε φιλε γατε,τι χαλαρα!με τρελανες κι ετοιμαζομουνα για υπνο.αντε ξενυχτι παλι...
Εμένα με ρωτάς τι έχω πάθει; (και εχω και καποια ηλικία). Το έχω δει ίσα με δεκα φορές.....

Τώρα που το σκέφτομαι....δεν έχει κάποιος συναγωνιστής κολλητό κανενα αφεντικό ανάλογων μαγαζιών να τσοντάρουμε όλοι να τη φέρουμε Σαλόνικα για 2-3 παραστασεις; ΄Ετσι να γουσταρουμε ρε μάγκες.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ανέβηκε η τηλεθέαση με τις μαλακίες μας !!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
qwerty84 καλώς ήρθες παίχτη!
Ωραία  η καταγραφή της εμπειρίας σου .
Αναλυτική , ειλικρινής , άμεση !
Well done !

qwerty84

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Like
22
Πόντοι
0
Ευχαριστώ House , είπα , θα κάνω ότι μπορώ.. Όσο για το Ανθ 51 , τίποτα ακόμα και συνεχίζω να διαβάζω προς τα πίσω.. απλά κανείς δεν ανέφερε τίποτα μεμπτό.. που θα πάει η θα το βρω , η κάποιος θα απαντήσει :)

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ευχαριστώ House , είπα , θα κάνω ότι μπορώ.. Όσο για το Ανθ 51 , τίποτα ακόμα και συνεχίζω να διαβάζω προς τα πίσω.. απλά κανείς δεν ανέφερε τίποτα μεμπτό.. που θα πάει η θα το βρω , η κάποιος θα απαντήσει :)
Και γιατί ρε φίλε δεν παίρνεις αύριο το πρωί (πρώτα ο Θεός) ένα τηλέφωνο να το μάθεις από πρώτο χέρι;

pantera72

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλα γατε,εχεις οιστρο.τρομερη ιδεα,απλα πως υλοποιειται?να τσονταρουμε,εννοειται!απλα μετα πως την αποχωριζομαστε....μου θυνιζει εντονα,κυριως στο προσωπο,μια ουκρανη ονοματι νατασσα(το αληθινο της ονομα),που ειχα γνωρισει καμια οκταετια πριν,αρχικα σε κολομπαρο-στριπ λιγο εξω απ'το πολυκαστρο και μετα δουλεψε στις πεταλουδες(μουδανια προς ποτιδαια),και ειχαμε γινει παρα πολυ καλοι friends with benefits(τσιγαρακια,ξιδακια,φαγητο απ'τα χερακια της και φυσικα το καλυτερο ισως σεξ της ζωης μου-πρωτη φορα κουλουρακι απ'αυτην δοκιμασα και κολλησα),με μεγαλυτερο  :tits: και λιιιιιιιιγα(4-5)περισσοτερα κιλακια.οποτε καταλαβαινεις,μολις ειδα το βιντεο....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το βασικό πάιχτη μου qwerty84 ειναι να περνάς καλα εσυ και να θεωρείς ότι τα λεφτά που δίνεις πιάνουν τόπο . Γαμησέ μας εμάς και την κώλο ενημέρωση .
Κοιτάτε να περνάτε όλοι καλα , καλο βράδυ πάω για κανένα ποτο
See you !

qwerty84

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Like
22
Πόντοι
0
Αγαπητέ treffle , επειδή δεν βρίσκω πληροφορίες για το μαγαζί , και δεν ήθελα να ζητήσω τηλέφωνο όπως κάνουν άλλοι , για αυτό είπα να ρωτήσω.. πιθανόν αν δεν λάβω απάντηση , θα περάσω μια βόλτα να δω εν ιδίοις.. απλά είπα να ρωτήσω πρώτα..

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Προσωπικά δε με πειραζει να φαω πετσετα μια δυο φορες και να αποκτησω εμπιστοσυνη

Αλλωστε εχει και τη χαρη του το κυνηγι και το παιγνιδι. Οχι  :knockinb: με τη μια. (προσωπική αποψη) και μην μου την πεσετε ολοι μαζι

Mεγαλη κουβεντα ειπες !!!    :thumbsup:

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Την καλημέρα μου...είπα την θερινή ισημερία να την γιορτάσω λίγο διαφορετικά και ασχέτως της κολοβροχής που τα κανε όλα μούσκεμα...
Ας είναι καλά η αγαπητή Μαριάνα με την ομάδα της.
Ειρήνη , αχχχχ
Νινα , οσο αλλού γι αλλού κ αν ειναι δεν παυει να ειναι μεγάλο τσουτσουνοξεκωλο..  :s&m_1:
Μαρια , ότι θα υπηρχε τετιοι πλασμα που θα ειναι πιπα,μουνι,κωλο εμπλοκη καθε μερα ολη μερα...  :S
Νικη, τη καβλιαρκη βελτιωση ειναι αυτη  :tits: :kissass: :pipa2: , ετσι σε θελω ...μπορεις και καλυτερα βεβαια
Σαβινα , δωστην ανωμαλια και πουτσο και αστα ολα πανω της.  :uglystupid:
Αννα νεα μεταγραφη για τους μερακληδες  :bottom:
Αλίκη , νεα παρουσια στον χωρο . Το μοντελο της παρεας..  :smitten:

Αναμένω και την καινουρια αφιξη... μεχρι τοτε , καλο τριήμερο

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αυτά γράφεις και δεν μπορούμε να βρούμε άδειο δωμάτιο να χαλαρώσουμε τα γέρικα κορμιά μας ρε  :grin:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Αυτά γράφεις και δεν μπορούμε να βρούμε άδειο δωμάτιο να χαλαρώσουμε τα γέρικα κορμιά μας ρε  :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλημέρα House of Fun, καλιτέχνη....

Ποιό κλοριτσάκι κάνεις πάλι  ευτυχισμένο?  :2funny: :2funny: :2funny:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Ευχαριστώ για p.m., αν έχεις και άλλα ενδιαφέροντα στέλνε....  :2funny: :2funny:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Αφιερωμένο.........................

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καλημέρα
Το ξέρω ότι σε έφτιαξα με το πμ  :grin:
Προσπαθώ,δε το έχω κάνει ακόμα όσο θέλω. :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom