;)Να καλησπερίσω και εγώ την παρέα σας παιδιά!
Να συστηθώ για αρχή , παλιό μέλος , από το 2005 είμαι , γενικά δεν έγραφα (δεν θα πω και ψέματα κιόλας). ο αριθμός των ποστ μου νομίζω είναι 7 μόλις , πολύ λίγα για τον καιρό που διαβάζω εδώ μέσα. Καταρχήν , δεδομένου ότι μόλις αποστρατεύτηκα από τη μαμά πατρίδα (μην σχολιάσετε την σειρά μου παρακαλώ
) , και φυσικά βρήκα μια δουλίτσα στη δύσκολη εποχή αυτή , είπα να αρχίσω το σπορ και εγώ. Δεν θα περιαυτολογήσω πολύ , δεδομένου ότι δεν έχω ούτε καν το 1/1000 της εμπειρίας από κάποιους εδώ μέσα.
βουρ στο ψητό..
θα Ξεκινήσω με τις επισκέψεις που έχω κάνει , στο μοναδικό μαγαζί που έχω πάει , στο bodycenter.
Καταρχήν , ο Σάκης είναι εξαιρετικός άνθρωπος , και πολύ ειλικρινείς , όσοι τον γνωρίζετε ξέρετε περί τίνος άνθρωπος είναι. Ντόμπρος , Σταράτος , και χύμα. Δύσκολο τις σημερινές μέρες..
Στα ενδότερα λοιπόν..
1) Μελίνα , ήταν η πρώτη μου συνεδρία.. Ευγενικότατη , εργατική και ομιλητικότατη. Δεν είναι το μοντέλο 60-90-60 , αλλά είναι αρκετά ποθητή από μεγάλο μέρος του ανδρικού πληθυσμού. Μασάζ καλό και στα καίρια σημεία. Γενικά , εξαιρετικές υπηρεσίες. Οι περισσότεροι έχουν καλύψει το μέρος των υπηρεσιών , οπότε να μην κουράσω και εγώ με ένα τόσο μεγάλο ποστ.
2) Αλεξάνδρα , η δεύτερη.. Πραγματικά , ίσως ότι καλύτερο έχω κάνει σεξ. Δεν ξέρω τόσο το γιατί , ίσως χημεία , ίσως το να ξέρει τι να κάνει σε εξαιρετικό βαθμό. Εκπληκτικό σώμα , με ένα ψιλό δερμάτινο παντελόνι , που έκανε την φαντασία να ξεφεύγει.
Τέλος , για να μην σας κουράσω , συνεχίστε την τρομερή δουλειά της ενημέρωσης , όπως κάνετε. Ελπίζω να συμβάλλω και εγώ σε αυτό , όσο μπορώ.
-- Ελπίζω να μην βρεθώ στο μάτι του κυκλώνα και να δείξω και εγώ ότι μπορώ σε αυτή την κοινότητα του φόρουμ.
Θα κλείσω με μια ερώτηση , γιατί πραγματικά διάβασα αρκετά και δεν βρήκα άκρη. Το Ανθέων 51 , είναι ανοιχτό , έχει κλείσει? Δεν θέλω τηλ κλπ. Απλά διάβασα καμιά 50 σελίδες πιο πίσω και δεν βρήκα κάτι σχετικό με αυτό. Ένα ναι η όχι θα είναι αρκετό.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας , συγνώμη αν κούρασα με το ποστ μου
qwerty