Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (4 μέλη και 51 επισκέπτες)

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
εισαι λιγο τραγωδιας κι ας το παιζεις μπασμενος απο παλια και καλα...παντως μπραβο για τις καταδρομικες σου...αν το ηξερα θα στο εστελνα...ως τοτε φώναζε απο κατω μεχρι να ανοιξει..."ΒΑΣΙΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΗ"

ΕΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:2funny: :2funny: :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
781
Πόντοι
4.535

Αυτή πρέπει να είναι η Δήμητρα της Αγ. Πάντων (Νο 13 του καταλόγου). Σε νέες περιπέτειες... delivery και... τιμές. Επιχειρηματικοί ελιγμοί προφανώς

Κατ' οίκον με 20€ ???? Πλάκα μας κάνει... εκτός αν όλα τα υπόλοιπα είναι στην κατηγορία έξτρα...

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Κατ' οίκον με 20€ ???? Πλάκα μας κάνει... εκτός αν όλα τα υπόλοιπα είναι στην κατηγορία έξτρα...
Προφανώς και θα είναι έξτρα για τα έξτρα. Άλλα απ' ότι καταλαβαίνω πρέπει να μπαίνει πολύυυυ νερό στο κρασί σε σχέση με τα φοβερά (και παράλογα για το επίπεδο του χώρου της Αγ. Πάντων) 80αρια και 100αρια.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
εισαι λιγο τραγωδιας κι ας το παιζεις μπασμενος απο παλια και καλα...παντως μπραβο για τις καταδρομικες σου...αν το ηξερα θα στο εστελνα...ως τοτε φώναζε απο κατω μεχρι να ανοιξει..."ΒΑΣΙΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΗ"
Ουδέν σχόλιων, κακός έκανα την παρέμβαση μου για σήμερα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κι οχι μόνο , αν θες να σου πω να φωνάξεις και μερικά nicknames από δώ μέσα  :grin:

pantera72

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
γεια χαρα σε ολους!ρε συ φιλε djgatos τι φωτιες μας αναψες βραδιατικα με αυτο το απιστευτο πλασμα στο βιντεο?ΠΩ ΠΩ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΑΑΑ!τι βγαζουν αυτες οι χωρες ρε μαγκες?την συγκεκριμενη την παντρευομουνα προχτες!αν δουλευε αυτη σε κανενα ευαγες ιδρυνα στα μερη μας,θα εμπαινα φυλακη.αμαν ρε γατε αμαν ρε φιλε.και τους δρομους και τα κωλομπαρα να παρω τετοια ωρα,που να βρω κατι που να την πλησιαζει να πνιξω τον πονο μου!μας καθαρισες στεγνα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πήγαινε απέναντι απ το boutique στη Βίκυ .

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ιδέα δεν έχω , απλα η Βίκυ ειναι φίλη και μοιάζει σ αυτή στο κλιπ .

pantera72

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
τι εχει εκει house?ρδελομπου?πες μου οτι της μοιαζει κι εφυγα....αν και δεν παω σχεδον καθολου ρδελομπου απο εποχης μαρινας της γνωστης ζουζουνιαρας.ειδα και το δευτερο βιντεο και ειμαι ετοιμος για εκδρομη στο κιεβο με παρεα ενα μονοπετρο.καλα και το μιλφακι στην κριτικη επιτροπη τα σπαει!να γι'αυτο εχω μια ιδιαιτερη αδυναμια στο ανατολικο μπλοκ.κι αυτη η προφορα ρε γαμωτο με τρελαινει.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Studio πήγαινε δε θα το μετανιώσεις .

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
για να είναι μέσα νύχτα ο Χάουζ,κάποιος φούρνος θα γκρεμίστηκε

εκτός αν στα 45 του έμαθε τί θα πει λάπτοπ ή τάμπλετ!!!! :2funny: :2funny:

σε κάθε περίπτωση,είμαι πολύ χαρούμενος που τον βλέπω ΚΑΙ βράδυ μέσα!!!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Απ το κινητο γράφω ρε !!!
Εξω για ποτο είμαι , νέκρα εχει .
Έχω κόψει τον γάμω ΟΤΕ εδώ και καιρό γι αυτό δε μπαίνω βραδιά.
Αύριο βάζω νέο πάροχο οπότε θα με βαρεθείτε !!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μόνο λάπτοπ έχω ρε , σταθερό είχα μόνο δεσμό  :2funny:

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
γεια χαρα σε ολους!ρε συ φιλε djgatos τι φωτιες μας αναψες βραδιατικα με αυτο το απιστευτο πλασμα στο βιντεο?ΠΩ ΠΩ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΑΑΑ!τι βγαζουν αυτες οι χωρες ρε μαγκες?την συγκεκριμενη την παντρευομουνα προχτες!αν δουλευε αυτη σε κανενα ευαγες ιδρυνα στα μερη μας,θα εμπαινα φυλακη.αμαν ρε γατε αμαν ρε φιλε.και τους δρομους και τα κωλομπαρα να παρω τετοια ωρα,που να βρω κατι που να την πλησιαζει να πνιξω τον πονο μου!μας καθαρισες στεγνα.
Χαλαράααααααααααααααααααααααααααααααα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom