cheef4
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2013
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
συμφωνω απολυτα doκi....ειδικα στον μασαζοχωρο!!!!!Έχω πετύχει Βουλγάρες πολύ θερμές (και της δουλειάς και εκτός!)... Μάλλον είναι ανάλογα στην περίπτωση...
συμφωνω απολυτα doκi....ειδικα στον μασαζοχωρο!!!!!Έχω πετύχει Βουλγάρες πολύ θερμές (και της δουλειάς και εκτός!)... Μάλλον είναι ανάλογα στην περίπτωση...
Ε μαλλον πρεπει να αρχισω μαθηματα βουλγαρικων.
Η τελευταία μου " αδυναμία" πάντως ειναι ελληνική και για να πω την αλήθεια ειναι ότι ακριβώς χρειάζονταν αυτό τον καιρό .
Σε τι ; Στο ότι είμαι πάνω από 18 ;
Γυμνός θα πρέπει να μπαίνω μέσα ;
παλι ερωτευτηκες για πρωτη φορα??Είμαι πιστός τις τελευταίες 15 μέρες δεν μπορω να πάω με άλλη .
Μάγκες καλησπέρα και καλή άνοιξη-αν και με νεροποντή-μπορεί κάποιος να μου στείλει ένα pm το θυροτηλέφωνο του καταστήματος στην Κωλετη 24 που αναφέρεται στον πολύ καλό οδηγό πριν μερικές σελίδες διότι το όνομα Βασίλης που αναγράφεται δεν το βρήκα πουθενά ( εκτός αν δεν λειτουργεί πλέον ).
Ευχαριστώ για την βοήθεια εκ προτέρων.
Συνάδελφε συνήθως –στα δύο που πήγα δηλαδή-πάω χωρίς τηλέφωνα αλλά αν έχεις τηλέφωνο μπορείς να νου το στείλεις.Και γιατι μεγαλε δεν παιρνεις τηλέφωνο πριν πας? Αν πάρεις θα σου πει ποιο κουδούνι ειναι. Δε νομιζω ετσι στο ξεκάρφωτο να σου ανοιξει
Ήμαρτον με αυτή την πριβέ κατάσταση, τα ωραία μου λεφτά θα αφήσω και καλά πρέπει να πάω σαν τους Χιώτες, τέλος πάντων θα προτιμήσω εκ νέου τα στάνταρτ που με έχουν γνωρίσει.Πριβέ ειναι μην ασχολεισαι
ναι !παλι ερωτευτηκες για πρωτη φορα??
εισαι λιγο τραγωδιας κι ας το παιζεις μπασμενος απο παλια και καλα...παντως μπραβο για τις καταδρομικες σου...αν το ηξερα θα στο εστελνα...ως τοτε φώναζε απο κατω μεχρι να ανοιξει..."ΒΑΣΙΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΗ"Συνάδελφε συνήθως –στα δύο που πήγα δηλαδή-πάω χωρίς τηλέφωνα αλλά αν έχεις τηλέφωνο μπορείς να νου το στείλεις.