You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)
καλησπερα αλκινε !
για χαρην ενημέρωσης λοιπον , το ροστερ συμπληρωνετε απο τις :
μαρια ( δεν ηταν την μερα που πηγα )
λυδια ( αν καποιος θελει τηλεφωνητρια εχει και γαμω τις φωνες )
σονια ( την οποια η μονικα αποκαλεί τρελλλλλλληηηηηηηηη και μαλλον δεν εχει άδικο ναναι καλα η κοπελα )
αυτιαπομενα .
cheef4
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2013
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
φιλε μου μηπωςμπορεις εσυ να μου στειλεις με pm τοτηλ της ελενας?τηνψαχνω καιρο τωρα...και πολυ συντομα θα λαβετε ενημερωση...Να ευχαριστήσω τους συνάδελφους για τις πληροφορίες και ειδικά τους mindthess και BOUBIS.
Μετά από επίσκεψη στην συγκεκριμένη θεραπεύτρια μπορώ να πω ότι ήταν αυτό που έψαχνα.
Από εμφάνιση έχει ωραίο σώμα με μικρό βυζί. Το πρόσωπο είναι το σημείο που τα χαλάει λίγο και
προδίδει και την ηλικία της, αλλά δεν με ενδιέφερε οποτε πέρασα στα περαιτέρο.
Το μασάζ από τα καλύτερα που μου έχουν κάνει και αυτό έψαχνα. Απόλυτη χαλάρωση.
Μετά είχαμε μια αρκετά καλή και υγρή με πολλά deep. Εκεί κάπου έληξε η πρώτη μου εμπειρία με τη
συγκεκριμένη "κοπέλα". Σίγουρα θα ξανατιμηθεί μιας και είναι αυτό που ψάχνω και σε πολύ καλή τιμή.
Τώρα αν κάποιος ψάχνει το πιπίνι της διπλανής πόρτας τότε ας απευθυνθεί αλλού.
1965
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
.την ειχα βάλει από καιρο στο ματι , οποτε καταλαβαινετε ...
και μιλαω για την petite ξανθομαλλουσα δεσποινίδα Μονικα που κατοικοεδρεύει στην Δωδεκανησου στης Έλενας - Ελιζας .
μετα από αρκετή ωρα λαδοχάιδεμα περασαμε στο κυριως πιάτο , οπου εμεινα εξαιρετικα ευχαριστημενος ( περισσοτερες γαργαλιστικες λεπτομερειες μην ρωτάτε - ευχαριστω ) .
και μέχρι την επομενη φορα ...
να υγειαινουμε και να
αγαπητε φιλε του αθληματος ric,ειμαι τακτικος συα κοριτσια μια δυο φορες την βδομαδα αλλα αυτη η μονικα δεν μου κανει το κλικ.θα την παρω απο βδομαδα ΚΑΙ ΘΑ ενημερωσω
cheef4
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2013
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
μασαζοπληκτε φιλε ric ευχομαι να τον σηκωσεις ψηλα τον αετο σου αυριο...καλη βρδια με σεβασμο cheef.νταξει , γουστα ειναι αυτα .
με το που την ειδα και κλικ μου εκανε και πολλα αλλα ...
μασαζοπληκτε φιλε ric ευχομαι να τον σηκωσεις ψηλα τον αετο σου αυριο...καλη βρδια με σεβασμο cheef.
νασαι καλα .
1965
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
νταξει , γουστα ειναι αυτα .
με το που την ειδα και κλικ μου εκανε και πολλα αλλα ...
mavropanat
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
kalispera paidia kali sarakosti...kserei kaneis ti paizei me aleksandra olgas 135? eixa ena tilefwno alla mallon den isxuei pia
cheef4
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2013
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
Νομιζω πως εχει γραφτει σε προηγουμενες σελιδες πως ειναι φολα!!!μακρια λοιπον φιλε θα σε φαει!!!kalispera paidia kali sarakosti...kserei kaneis ti paizei me aleksandra olgas 135? eixa ena tilefwno alla mallon den isxuei pia
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Kαλησπέρα σ όλες κι όλους,καλή σαρακοστή.
Πολύ ησυχία βλέπω.
Πολύ ησυχία βλέπω.