Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Α ! ! ! Να μην το ξεχάσω, δεν έχει μεγάλο στήθος, φυσιολογικότα το είναι, "2-3 ".-

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Α ! ! ! Να μην το ξεχάσω, δεν έχει μεγάλο στήθος, φυσιολογικότα το είναι, "2-3 ".-

το σχόλιο για το μεγάλο στήθος , και σχετικά με τις ρώγες , αφορά το νταρντανόμουνο Νίκη... για να μην μπερδευόμαστε ...  :uglystupid:

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Μαλλον η κοπελα που ζητας ειναι η Ελενα(νομιζω την λενε) ατην Βασ.Ηρακλειου....
Εχω αδικο συνάδερφοι?

Να ευχαριστήσω τους συνάδελφους για τις πληροφορίες και ειδικά τους mindthess και BOUBIS.
Μετά από επίσκεψη στην συγκεκριμένη θεραπεύτρια μπορώ να πω ότι ήταν αυτό που έψαχνα.
Από εμφάνιση έχει ωραίο σώμα με μικρό βυζί. Το πρόσωπο είναι το σημείο που τα χαλάει λίγο και
προδίδει και την ηλικία της, αλλά δεν με ενδιέφερε οποτε πέρασα στα περαιτέρο.
Το μασάζ από τα καλύτερα που μου έχουν κάνει και αυτό έψαχνα. Απόλυτη χαλάρωση.
Μετά είχαμε μια  :pipa2: αρκετά καλή και υγρή με πολλά deep. Εκεί κάπου έληξε η πρώτη μου εμπειρία με τη
συγκεκριμένη "κοπέλα". Σίγουρα θα ξανατιμηθεί μιας και είναι αυτό που ψάχνω και σε πολύ καλή τιμή.
Τώρα αν κάποιος ψάχνει το πιπίνι της διπλανής πόρτας τότε ας απευθυνθεί αλλού.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μάγκες  στείλτε ένα Pm με διεύθυνση και στοιχεία για την Έλενα διότι με έπιασε σήμερα ο αυχένας και με βολεύει το κέντρο.

kokinoskoufitsa

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Μια βοηθεια  :helpplea: για Μαριαννα,εχω το τηλ που τελειωνει σε 791.Εχει αλλαξει??Αν εχει αλλαξει ενα PM καποιος ακουσα  :tits:

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Report από σημερινή πρωινή επίσκεψη στο BODY FREE.
Θεραπεύτρια ΧΡΙΣΤΙΝΑ: Φιλική, ευγενική, social talking, μασάζ συμπαθητικό, πίπα (ο κρυμμένος άσος στο μανίκι) deep throat, άνευ χεριών, αργό και σταθερό δούλεμα γλώσσας, γλείψιμο και από κάτω, κυρίως πιάτο πολύ καλό με θετική διάθεση χωρίς να βαριέται με ποικιλία στάσεων.
Συστήνεται ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.
Με ΞΕΖΟΥΜΙΣΕ από όλες τις απόψεις.
Υπήρχαν και νέες παρουσίες οι οποίες οπτικά κρίνονται αξιόλογες αλλά δεν έκατσα πολύ στο σαλόνι γιατί βιαζόμουν και πέρασα γρήγορα στα ενδότερα.

1965

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Να ευχαριστήσω τους συνάδελφους για τις πληροφορίες και ειδικά τους mindthess και BOUBIS.
Μετά από επίσκεψη στην συγκεκριμένη θεραπεύτρια μπορώ να πω ότι ήταν αυτό που έψαχνα.
Από εμφάνιση έχει ωραίο σώμα με μικρό βυζί. Το πρόσωπο είναι το σημείο που τα χαλάει λίγο και
προδίδει και την ηλικία της, αλλά δεν με ενδιέφερε οποτε πέρασα στα περαιτέρο.
Το μασάζ από τα καλύτερα που μου έχουν κάνει και αυτό έψαχνα. Απόλυτη χαλάρωση.
Μετά είχαμε μια  :pipa2: αρκετά καλή και υγρή με πολλά deep. Εκεί κάπου έληξε η πρώτη μου εμπειρία με τη
συγκεκριμένη "κοπέλα". Σίγουρα θα ξανατιμηθεί μιας και είναι αυτό που ψάχνω και σε πολύ καλή τιμή.
Τώρα αν κάποιος ψάχνει το πιπίνι της διπλανής πόρτας τότε ας απευθυνθεί αλλού.
νομιζω οτι ηρθε ο καιρος να την γνωρισω την ελενα ,θα ηθελα τηλ σε πμ απο συναγωνιστες που την επισκεφθηκαν :)

parulis1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια , μετα απο καιρο προσπαθειας εγεινα και εγω μελος στη σελιδα. Σας παρακολουθω  εδω και δυο μηνες .εγω εχω μια εμπειρια με ενα μασατζιδικο στην κ καραμανλη πριν την πετρου συνδικα . παρουσιες 5 πηρα μια μιλφ ρωσιδα μετρια σε ολες τις υπηρεσιες .ειμαι παλιος στην πιατσα αλλα καινουριος στα μασατζηδικα.. μετα απο καιρο πηρα τηλ τη μαριαννα απαντησε μια γλυκια φωνη και μου ειπε οτι το τηλ δεν ισχυει , αν καπιος γνωριζει κατιας μου στηλει ενα pm    ευχαρηστω εκ των προτερων  ........ :zfuck:

agnooumenos

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
επίσκεψη στην Μαριάννα, συνεδρία με την Ειρήνη νεαρή εξαιρετική παρουσία και ακόμη καλύτερη συμπεριφορά στα του αγώνα ,συνιστάται ανεπιφύλακτα, πέρασα υπέροχα.

dig

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
36
Πόντοι
0
θα ηθελα να γνωρισω την ελενατηλ σε πμμπορει να στειλει καποιος?

BOUBIS 55

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Άσχετο....αλλά ......πρόλαβε κανείς συναθλητής το υπερμαγγανάτ (ipermaganat) στα παλιά μπουρδέλα??..  :2funny: :2funny:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

την ειχα βάλει από καιρο στο ματι , οποτε καταλαβαινετε ...  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

και μιλαω για την petite ξανθομαλλουσα δεσποινίδα Μονικα που κατοικοεδρεύει στην Δωδεκανησου στης Έλενας - Ελιζας .

μετα από αρκετή ωρα λαδοχάιδεμα περασαμε στο κυριως πιάτο , οπου εμεινα εξαιρετικα ευχαριστημενος ( περισσοτερες γαργαλιστικες λεπτομερειες μην ρωτάτε - ευχαριστω ) .

διαρκεια συνεδρειας : μια ωρα . κοστος 80 εουρος .

ειδα και μια ιδιαιτερως ενδιαφερουσα μελαχροινη παρουσια . ονομα ιλιανα και λέει οτι έχει πτυχιο μασερ . πιθανως να τιμηθεί μιας και αρεσε . να δω αν τιμαει τα πτυχια της .  :grin:

και μέχρι την επομενη φορα ...

να υγειαινουμε και να  :knockinb:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Επίσκεψη BodyCenter, στον γνωστό και πολυγραφότατο Σάκη.
Ο Σάκης πάντα, επικοινωνιακός με τον γνωστό δυναμισμό που τον χαρακτηρίζει

Α ! ! ! και χρόνια του πολλά,
να τα 100σει, γερός και δυνατός,
φέρνωνας μας και άλλες όμορφες και γλυκές κοπέλες   :tits2:
Σάκη περιμένω να μας φέρεις κάτι ξωτικό και "παραδεισένο".  :think:

Παρουσίες δύο,
Σαββατο γάρ  :think:, καθιερωμένη Μασαζοαργεία  :2funny:.

-Μιχαέλα, γνωστό και πολυβραβευμένο Σλοβάκικο ξανθό-με ανταύγες  :2funny: - άλογο,
και πολύ καλή παρουσία σε όλα  :pipa1: και  :fuck1:, πτυχίο μασέρ δεν διαθέτει αλλά το παλεύει  :2funny:
Σάκη, η γλυκιά Μιχαέλα, μου φάνηκε κουρασμένη,
μάλλον πρέπει να την στείλεις κανένα 2ήμερο για ξεκούραση. Φυσικά όχι σε μένα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

-Η Ελληνίδα Αλλεξάνδρα, το ξανθό μωρό που γουστάρω να  :fuck2:, με πολύ καλές κριτικές, μέχρι τώρα από όλους τους πελάτες της. Αυτή η γυναίκα, έχει τον τρόπο να με ανεβάζει και να πιστεύω ότι της βγάζω τρελά  :fuck1:, :2funny: :2funny: :2funny:,
Αλήθεια ! ! ! με κάνει και το πιστεύω  :2funny: :2funny:  :2funny:,
ή με δουλεύει  :2funny: :2funny: :2funny:.
Το πιθανότερο με δουλεύει και νομίζω ότι είμαι μεγάλος γαμιάς  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
,αφού άλλωστε-όλοι οι πελάτες της-λεν τα καλύτερα για αυτήν, άδικο θα έχουν?
Μάλλον όχι,και εγώ μαζί τους Αστέρι η Αλέξάνδρα  :thumbsup:.
Μπράβο  Αλεξάνδρα και σε ανώτερα  :2on1:  :2funny: :2funny: :2funny:

η "κακιά"  :2funny: και προωσπική μου αδυναμία Μελίνα απουσίαζε.

Μελίνα, δεν πιστεύω να έμαθες από εσωτερική πληροφόρηση,
ότι θα έρθω Σαββατιάτικα να σου τις  :s&m_1: και πήρες άδεια από την σημαία για να τις γλυτώσεις  :think:

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
καλησπέρα συναδελφοι παλιός στον χώρο νεος στην παρεα η εισοδος μου στο σαιτ ξεκιναει με μια ερωτηση..μπορει καποιος να μου στειλει με pm το τηλ απο την ελενα β.ηρκλειου.ειχα πολλες συνεδριες μαζι της οσο ομως δουλευε ακομα στο relax πρωτου κλεισει στην κ.καραμανλη πραγματικα στο μασαζ δεν παιζεται..ευχαριστω εκ των προτερων....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom