Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
...
Ναι, και ξέρεις τώρα πού σε(μας) γράφει η μικρή... Πιτσιρίκα είναι, περνάει η μπογιά της, ξέρει ότι όποτε και να'ρθει τα ραντεβού της θα τα κάνει (ασχέτως 'επαγγελματισμού') και το χαρτζηλίκωμα είναι εξασφαλισμένο.
Τώρα, το να λέμε σ' ένα εικοσάχρονο, που (όπως εγώ τουλάχιστον καταλαβαίνω) περίπου κάνει τη πλάκα του, για επαγγελματισμό δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Δεν θα της ευχόμουν να βουτήξει στα βαθύτερα επαγγελματικά νερά. Όχι βέβαια ηθικολογώντας, αλλά αν μετά από 5 ή 7 χρόνια εξακολουθεί να εξελίσσεται σε 'καλή' επαγγελματία, μάλλον κάτι δεν πηγαίνει καλά και σίγουρα κάθε νέα επιστροφή στο χώρο θα γίνεται από δυσμενέστερη (γι' αυτήν) θέση...
Φυσικά μπορεί να κάνω και λάθος. Η ζωή του/της καθενός/μιας είναι δικιά του/της επιλογή και ευθύνη..
Σώωωωωωππαααα!!!! :new_shocked: :new_shocked:
Ούτε που μας πέρασε απ' το μυαλό  :o

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• ψευδαισθησεις.PNG
    ψευδαισθησεις.PNG
    27,3 KB · Εμφανίσεις: 48

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
καλησπέρα παιδιά

ενημέρωσή από Έντελβάϊς-Εύας από πρόσφατη αυτοψία

παρούσες:

Σοφία (GR) milf μελαχρινή η γνωστή

Εφη (AL) ξανθιά milf επίσης πολύ παλιά στο μαγαζί

Ζωή (GR) μελαχρινή γύρω στα 30, επίσης παλιά, όχι όμως όλες τις μέρες στο μαγαζί, κατά διαστήματα σταματάει και επανέρχεται στην ενεργό δράση, όμορφο γλυκό κορίτσι για πιο gfe φάση

και για όσους γουστάρουν τις σοκολατούλες, η έγχρωμη Τζένιφερ νεαρή πολλή όμορφη με ωραίο σώμα

η πιτσιρίκα Μολδαβή Στέλλα συμμετέχει κανονικά στο ρόστερ

τέλος πληροφορήθηκα από την Εύα και για νέες αφίξεις αλλά δεν πέτυχα κάτι στο μαγαζί όταν πήγα

καλά να περνάμε

kokinoskoufitsa

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Με την εν λογο κοπελα εχω περασει και εγω..και περασα πολυ καλα. τοσο που ξαναπηγα.
Οι αποψεις παντα και για ολες διισταντε...
Συμφωνω και ολα ειναι σχετικα τελικα γιατι αν συγκρινω με την τελευταια επισκεψη μου σε αλλο καταστημα σιγουρα η Μαρια ηταν πολυ καλυτερη!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ο φίλος stofos πάντα ακριβής και περιεκτικός στις αναφορές του.
Χάθηκαμε φίλε , να βρεθούμε καμία μέρα !

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Καλημέρα House of Fun

Τι λέει η Μαρία, χτές ? Την πλήρωσε  :think: ή αναβληθηκε η μάχη  :2funny: :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ελειπε και την γλίτωσε . Σήμερα .

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Βασικά είμαι "αξέχαστος"  :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πήγε 12:00 και πλάκωσαν οι " επισκέπτες "
Ανοιξαν τα μαγαζιά , καλές δουλειές σε όλες και όλους !

booooobs

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
0
πάντως μέχρι στιγμής είναι η μόνη με φυσική-μανίσια... βυζάραααα  :boff: χωρίς να είναι χοντρη στο υπόλοιπο σώμα. Ιδιαίτερη μνεία επίσης και για τις ρώγες της...  :new_shocked:

όσο για το θέμα της εκπαίδευσης... ok , είναι θεμα ημερών για να εγκλιματιστεί στο θέμα... αλλωστε βρίσκεται στο κατάλληλο σχολείο.. με ιδανική δασκάλα και εξίσου επιμελείς και αριστούχες συμμαθήτριες..  :2funny:

σε ποιο μαγαζι δουλευει αυτη η Ειρηνη ?  κ για τι ηλικια μιλαμε ?

booooobs

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
0
Διάβασε 1, 2 σελίδες πιο πίσω και θα το βρείς.

μα εψαξα κ πισω αλλα δε καταλαβα ακριβως...  τοσο δυσκολο ειναι να μου πεις το μαγαζι κ την ηλικια?  δε ζητησα κανεναν να με συστησει καπου γιατι τα ξερω τα περισσοτερα!  απλα να μαθω σε ποιο μαγαζι ειναι η κοπελα θελω επειδη ακουσα για μεγαλο στηθος!

nikolg15

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
και εγω εψαξα πισω και δεν βρηκα τιποτα!!!
μα εψαξα κ πισω αλλα δε καταλαβα ακριβως...  τοσο δυσκολο ειναι να μου πεις το μαγαζι κ την ηλικια?  δε ζητησα κανεναν να με συστησει καπου γιατι τα ξερω τα περισσοτερα!  απλα να μαθω σε ποιο μαγαζι ειναι η κοπελα θελω επειδη ακουσα για μεγαλο στηθος!

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Επίσκεψη στην Μαριάννα ...

1. Ειρήνη, Η ΚΛΑΣΙΚΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, μικρή κοπέλα στα 23 , η ποιό "παλία" μασαζοπερσόνα του μαγαζιού, καστανα μαλιά, με γυμνασμένο ωραίο σώμα, 2-3 :tits:, ωραία μπούτια  :lheel:, κοινωνική και ευχάριστη στην επικοινωνία, γλυκό κορίτσι. Δεκτή και πολύ καλή στην δουλειά της  :pipa1::knockinb::fuck1:.

Σελίδα 1672

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom