Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (8 μέλη και 43 επισκέπτες)

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.754
Πόντοι
3.487
Σοφία στη Μαριάννα παιδιά.
Λίγο τρομακτική φυσιογνωμία αλλά τρέμουν τα ποδαράκια σου για ώρες μετά. Παλεύει με το πούτσο και δε το χορταίνει με τίποτα. Γλυψιμο παντού και μέσα στη κάβλα. Αν παίξει και καμιά σιλικόνη της κάνω πρόταση γάμου.
Θα μου πει κανένας αν άνοιξαν μαγαζι η Γιώτα με την Έλενα και που.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Σοφία στη Μαριάννα παιδιά.
Λίγο τρομακτική φυσιογνωμία αλλά τρέμουν τα ποδαράκια σου για ώρες μετά. Παλεύει με το πούτσο και δε το χορταίνει με τίποτα. Γλυψιμο παντού και μέσα στη κάβλα. Αν παίξει και καμιά σιλικόνη της κάνω πρόταση γάμου.
Θα μου πει κανένας αν άνοιξαν μαγαζι η Γιώτα με την Έλενα και που.

Σοφία, καύλα σκέτη  :new_shocked: , το έχει η Γυναίκα και το δίνει πλουσιοπάροχα,
να είσαι καλά Σοφάκι και να σας πάν όλα καλά αυτήν την χρονιά, καλή σας επιτυχία.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
dbaba σε πάινουμε αδιάαβαστο.
Γιώτα με την Έλενα, δύο από τους πολλούς νέους επιχειρηματίες, διάβασε για λεπτομέρειες πίσω.

Giannakis 32

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
...που σημαίνει οτι ο Γιαννάκης έχει άλλη σχέση με το νέο μαγαζί! ανώτερη από αυτή του πελάτη! μηπως είναι μέτοχος?
Ε Γιαννάκη?

Ναι γίναμε πολυμετοχικοι, σαν τον βαζελο. Φίλε με τον τωρινο μισθό όχι απλά μέτοχος δε γινεσαι...
Η σχέση του ικανοποιημενου πελάτη δε σου κάνει; Έλεος δηλαδή παντού βλέπουμε την Εβίτα. Εμένα η Έρικα μου άνοιξε όσο για το που ήταν πριν δεν το γνωριζω μιας καιστη θεσσαλονικη ειμαι μονο λιγους μήνες απο Μεσολόγγι είμαι οπότε ούτε ξερω που μπορει να ήταν πριν η τσουπα.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Η Σοφία έχει ανύπαρκτο βυζί και καμία καμπύλη πουθενά.

Στο σέρβις κάνει υπερβολικά ακροβατικά όπως φωνές,κραυγές,φτυσίματα  κλπ τα οποία εκτός του ότι με ήρθε να γελάσω,με ξενέρωσαν κι όλας....

toliis

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα, η αληθεια τσουζει για πολλουσ ετσι (TREFLEJACK)? εσυ και η κομπανια σου που τουσ πετασ ενα γαμησι τζαμπα στο παλιομαγαζο σου και μ΄ αυτον τον τροπο τουσ εχεισ ουραγουσ νομιζεισ οτι πληροφορεισ σωστα?????????????? εσυ εισαι ο τελευταιοσ απο ολουσ μασ που πρεπειν΅ανοιξεισ το στομα σου. εσυ δεν εχεισ τα προσοντα σωματικα και ψυχικα για να ΓΑΜΗΣΕΙΣ στα γρηγορα. αυτα τα κανουν οι ΑΝΤΡΕΣ!!!!!!!!!! εσυ εισαι ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ......... ΦΙΛΙΑ ΤΣΑΚΑΣ ;)

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα, η αληθεια τσουζει για πολλουσ ετσι (TREFLEJACK)? εσυ και η κομπανια σου που τουσ πετασ ενα γαμησι τζαμπα στο παλιομαγαζο σου και μ΄ αυτον τον τροπο τουσ εχεισ ουραγουσ νομιζεισ οτι πληροφορεισ σωστα?????????????? εσυ εισαι ο τελευταιοσ απο ολουσ μασ που πρεπειν΅ανοιξεισ το στομα σου. εσυ δεν εχεισ τα προσοντα σωματικα και ψυχικα για να ΓΑΜΗΣΕΙΣ στα γρηγορα. αυτα τα κανουν οι ΑΝΤΡΕΣ!!!!!!!!!! εσυ εισαι ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ......... ΦΙΛΙΑ ΤΣΑΚΑΣ ;)
Μετά τήν λέξη 'εγωιστής', δημιουργήσαμε και την λέξη 'εσυιστής'....

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Η σχέση του ικανοποιημενου πελάτη δε σου κάνει; Έλεος δηλαδή παντού βλέπουμε την Εβίτα. Εμένα η Έρικα μου άνοιξε όσο για το που ήταν πριν δεν το γνωριζω μιας καιστη θεσσαλονικη ειμαι μονο λιγους μήνες απο Μεσολόγγι είμαι οπότε ούτε ξερω που μπορει να ήταν πριν η τσουπα.
Έστω ότι είσαι ικανοποιημένος πελάτης... της Εβίτας. Το ποστ μου εξακολουθεί να ισχύει

Τέλος, όσον αφορά αυτό:Όπως πολύ καλά υποψιάστηκαν οι Akarnan και Alkinos, πρόκειται για την παλιά Αμαρυλίδα η οποία ανοίγει ως παράρτημα της Εβίτας. Να σημειώσω ακόμη ότι, σύμφωνα με απολύτως έγκυρη πληροφόρηση που είμαι σε θέση να διαθέτω, το μαγαζί ανοίγει σήμερα, πράγμα που σημαίνει ότι ο Γιαννάκης το χάρηκε σε ‘avant-premiere’…
Επίσης οι πληροφορίες μου είναι, ότι ο προσανατολισμός του νέου μαγαζιού θα είναι ό,τι πάρεις 50 Ευρώ, αλλά σε fast food (να μην πω τίποτα άλλο) συνθήκες. Να δούμε αν αυτή η επιχειρηματική ιδέα θα αποδειχθεί επιτυχής…

Giannakis 32

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Έστω ότι είσαι ικανοποιημένος πελάτης... Το ποστ μου εξακολουθεί να ισχύει

Μεχρι να πας όμως δεν ξερεις αν είναι όντως fast food, μπουγατσαδικο ή κατι αλλο. Εγώ παντως δεν ένιωσα καμία πίεση χρόνου την ωριτσα μου την έκατσα και 2 φορες  :cum:

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
919
Πόντοι
96
Ναι γίναμε πολυμετοχικοι, σαν τον βαζελο. Φίλε με τον τωρινο μισθό όχι απλά μέτοχος δε γινεσαι...
Τι λέ ρε πατρίδα! λιγους μήνες στη Θεσσαλονίκη και πρόλαβες να γνωρίσεις και την Εβίτα και τη Μαριάννα και να επισκευθείς καινούριο μαγαζί πριν κάν αυτό ανοίξει? Εμένα μου πήρε κάμποσα χρόνια!

Για τις τιμές και πως το βρήκες το μαγαζί σε ρώτησα και δεν απάντησες!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Από τότε που μπήκατε εδώ μέσα τα τσιράκια των μαγαζατόρων,το θρεντ γαμήθηκε.

Και να θυμάστε όσο και να προσπαθείτε να θολώσετε τα νερά με δήθεν καλές κριτικές και για άλλα μαγαζιά,ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΑΜ ποιοι είστε και ποια είναι τα μαγαζιά σας...

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Από τότε που μπήκατε εδώ μέσα τα τσιράκια των μαγαζατόρων,το θρεντ γαμήθηκε.

Και να θυμάστε όσο και να προσπαθείτε να θολώσετε τα νερά με δήθεν καλές κριτικές και για άλλα μαγαζιά,ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΑΜ ποιοι είστε και ποια είναι τα μαγαζιά σας...
Καλόν είναι όμως να λες και ονόματα αγαπητέ palermo. αλλιώς λειτουργεί αποπροσανατολιστικά...

toliis

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Διπλα στο ΞΕΡΟΛΑΣ υπαρχει η φωτογραφια σου (TEFLEJACK) δεν εχεισ με τι αλλο ν¨ασχοληθεισ κανενα χομπι- κανενα ενδαιφερων α΅ξεχασα χομπι ειναι να προσπαθεισ να βγαλεισ γκομενα απο μασαζ..... γελανε οι κοπελεσ μαζι σου... καταλαβε το...εισαι κωλογεροσ μην το παιζεισ νεοσ γιατι θα παθεισ οτι και ο γεροσ στην μαριαννα που πηγε για ΚΟΚΟ και πεθανεεεεεεεε.. και εχουνε ιστορεισ με την αστυνομια....

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα, η αληθεια τσουζει για πολλουσ ετσι (TREFLEJACK)? εσυ και η κομπανια σου που τουσ πετασ ενα γαμησι τζαμπα στο παλιομαγαζο σου και μ΄ αυτον τον τροπο τουσ εχεισ ουραγουσ
Λοιπόν είπα να κάνω την παλαβή για να μην γαμηθεί το thread, αλλά μάταια..Για λέγε λίγο ρε μεγάλε.. ποιοί είναι οι ουραγοί μου με το τζάμπα γαμήσι; Πες ονόματα ΑΝΤΡΑ
1
2
3
4

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.754
Πόντοι
3.487
Δυστυχώς είχα και εγώ μια
Περιπέτεια με έναν ανεγγεφαλο μαλάκα πριν κάμποσες σελίδες και μπήκα σε αυτήν τη λογική της άθλιας αντιπαράθεσης πίσω απο ένα πληκτρολόγιο. Σταματήστε να σχολιάζετε τις μαλακίες του καθενώς και κάντε σοβαρή κριτική. Οι καιροί είναι δύσκολοι ενημέρωση χρειαζόμαστε και όχι κοκορομαχίες.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δυστυχώς είχα και εγώ μια
Περιπέτεια με έναν ανεγγεφαλο μαλάκα πριν κάμποσες σελίδες και μπήκα σε αυτήν τη λογική της άθλιας αντιπαράθεσης πίσω απο ένα πληκτρολόγιο. Σταματήστε να σχολιάζετε τις μαλακίες του καθενώς και κάντε σοβαρή κριτική. Οι καιροί είναι δύσκολοι ενημέρωση χρειαζόμαστε και όχι κοκορομαχίες.
Παρ' όλον ότι είναι εις βάρος του thread και γενικά συμφωνώ με την λογική σου.. αυτή την φορά θα επιμείνω. Δεν έχουμε να κάνουμε με κοκκορομαχίες, ούτε με αντιπαράθεση. Έχουμε να κάνουμε μ' έναν κακοήθη μαλάκα που εντελώς στο ξεκούδουνο με βρίζει επειδή η δικιά του πλακώθηκε με την Εύα.
Λοιπόν Τσάκα, θα απαντήσεις;

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Άντε να σε βοηθήσω, να σου υπενθυμίσω το πρώτο όνομα που έχεις αναφέρει. Συμπλήρωσε τα υπόλοιπα της κομπανίας..
1. humax
2.
3.
4.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τέλος πάντων, ο Τσάκας προφανώς είναι στη φάση  :pipa2: :fuck2: :pipa1: και  :sleeping:, οπότε άντε καληνύχτα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom