ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.451
- Πόντοι
- 34.538
Στο ΝΑΝΣΥ αναφερομαι.Τελικα μαλλον εδω εγινε το ντου της αστυνομιας.Στο σαιτ εχουν αποσυρει φωτο και περιγραφες κοριτσιων.
Στο ΝΑΝΣΥ αναφερομαι.Τελικα μαλλον εδω εγινε το ντου της αστυνομιας.Στο σαιτ εχουν αποσυρει φωτο και περιγραφες κοριτσιων.
Σοφία στη Μαριάννα παιδιά.
Λίγο τρομακτική φυσιογνωμία αλλά τρέμουν τα ποδαράκια σου για ώρες μετά. Παλεύει με το πούτσο και δε το χορταίνει με τίποτα. Γλυψιμο παντού και μέσα στη κάβλα. Αν παίξει και καμιά σιλικόνη της κάνω πρόταση γάμου.
Θα μου πει κανένας αν άνοιξαν μαγαζι η Γιώτα με την Έλενα και που.
...που σημαίνει οτι ο Γιαννάκης έχει άλλη σχέση με το νέο μαγαζί! ανώτερη από αυτή του πελάτη! μηπως είναι μέτοχος?
Ε Γιαννάκη?
Μετά τήν λέξη 'εγωιστής', δημιουργήσαμε και την λέξη 'εσυιστής'....καλησπερα, η αληθεια τσουζει για πολλουσ ετσι (TREFLEJACK)? εσυ και η κομπανια σου που τουσ πετασ ενα γαμησι τζαμπα στο παλιομαγαζο σου και μ΄ αυτον τον τροπο τουσ εχεισ ουραγουσ νομιζεισ οτι πληροφορεισ σωστα?????????????? εσυ εισαι ο τελευταιοσ απο ολουσ μασ που πρεπειν΅ανοιξεισ το στομα σου. εσυ δεν εχεισ τα προσοντα σωματικα και ψυχικα για να ΓΑΜΗΣΕΙΣ στα γρηγορα. αυτα τα κανουν οι ΑΝΤΡΕΣ!!!!!!!!!! εσυ εισαι ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ......... ΦΙΛΙΑ ΤΣΑΚΑΣ ;)
Έστω ότι είσαι ικανοποιημένος πελάτης... της Εβίτας. Το ποστ μου εξακολουθεί να ισχύειΗ σχέση του ικανοποιημενου πελάτη δε σου κάνει; Έλεος δηλαδή παντού βλέπουμε την Εβίτα. Εμένα η Έρικα μου άνοιξε όσο για το που ήταν πριν δεν το γνωριζω μιας καιστη θεσσαλονικη ειμαι μονο λιγους μήνες απο Μεσολόγγι είμαι οπότε ούτε ξερω που μπορει να ήταν πριν η τσουπα.
Τέλος, όσον αφορά αυτό:Όπως πολύ καλά υποψιάστηκαν οι Akarnan και Alkinos, πρόκειται για την παλιά Αμαρυλίδα η οποία ανοίγει ως παράρτημα της Εβίτας. Να σημειώσω ακόμη ότι, σύμφωνα με απολύτως έγκυρη πληροφόρηση που είμαι σε θέση να διαθέτω, το μαγαζί ανοίγει σήμερα, πράγμα που σημαίνει ότι ο Γιαννάκης το χάρηκε σε ‘avant-premiere’…
Επίσης οι πληροφορίες μου είναι, ότι ο προσανατολισμός του νέου μαγαζιού θα είναι ό,τι πάρεις 50 Ευρώ, αλλά σε fast food (να μην πω τίποτα άλλο) συνθήκες. Να δούμε αν αυτή η επιχειρηματική ιδέα θα αποδειχθεί επιτυχής…
Έστω ότι είσαι ικανοποιημένος πελάτης... Το ποστ μου εξακολουθεί να ισχύει
Τι λέ ρε πατρίδα! λιγους μήνες στη Θεσσαλονίκη και πρόλαβες να γνωρίσεις και την Εβίτα και τη Μαριάννα και να επισκευθείς καινούριο μαγαζί πριν κάν αυτό ανοίξει? Εμένα μου πήρε κάμποσα χρόνια!Ναι γίναμε πολυμετοχικοι, σαν τον βαζελο. Φίλε με τον τωρινο μισθό όχι απλά μέτοχος δε γινεσαι...
Η σχέση του ικανοποιημενου πελάτη δε σου κάνει; Έλεος δηλαδή παντού βλέπουμε την Εβίτα. Εμένα η Έρικα μου άνοιξε όσο για το που ήταν πριν δεν το γνωριζω μιας καιστη θεσσαλονικη ειμαι μονο λιγους μήνες απο Μεσολόγγι είμαι οπότε ούτε ξερω που μπορει να ήταν πριν η τσουπα.
Καλόν είναι όμως να λες και ονόματα αγαπητέ palermo. αλλιώς λειτουργεί αποπροσανατολιστικά...Από τότε που μπήκατε εδώ μέσα τα τσιράκια των μαγαζατόρων,το θρεντ γαμήθηκε.
Και να θυμάστε όσο και να προσπαθείτε να θολώσετε τα νερά με δήθεν καλές κριτικές και για άλλα μαγαζιά,ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΑΜ ποιοι είστε και ποια είναι τα μαγαζιά σας...
Λοιπόν είπα να κάνω την παλαβή για να μην γαμηθεί το thread, αλλά μάταια..Για λέγε λίγο ρε μεγάλε.. ποιοί είναι οι ουραγοί μου με το τζάμπα γαμήσι; Πες ονόματα ΑΝΤΡΑκαλησπερα, η αληθεια τσουζει για πολλουσ ετσι (TREFLEJACK)? εσυ και η κομπανια σου που τουσ πετασ ενα γαμησι τζαμπα στο παλιομαγαζο σου και μ΄ αυτον τον τροπο τουσ εχεισ ουραγουσ
Παρ' όλον ότι είναι εις βάρος του thread και γενικά συμφωνώ με την λογική σου.. αυτή την φορά θα επιμείνω. Δεν έχουμε να κάνουμε με κοκκορομαχίες, ούτε με αντιπαράθεση. Έχουμε να κάνουμε μ' έναν κακοήθη μαλάκα που εντελώς στο ξεκούδουνο με βρίζει επειδή η δικιά του πλακώθηκε με την Εύα.Δυστυχώς είχα και εγώ μια
Περιπέτεια με έναν ανεγγεφαλο μαλάκα πριν κάμποσες σελίδες και μπήκα σε αυτήν τη λογική της άθλιας αντιπαράθεσης πίσω απο ένα πληκτρολόγιο. Σταματήστε να σχολιάζετε τις μαλακίες του καθενώς και κάντε σοβαρή κριτική. Οι καιροί είναι δύσκολοι ενημέρωση χρειαζόμαστε και όχι κοκορομαχίες.