Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (11 μέλη και 49 επισκέπτες)

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα! επιστροφη απο λονδινο. εκει να δεισ μασαζ! μου ελειψε ο φιλοσ μου (teflejak) με τα χοντρα μαγουλακια. που λεει ψεματα πολλα ρε πινοκιο-καραγκιοζη γιατι δεν ενημερωνεισ σωστα,  γιατι δεν εχεισ το θαροσ τησ γνωμησ σου? κοριτσακια που εφυγαν απο εντελβαισ λενε οτι εχεισ ποσοστα εκει. αρα εισαι μαγαζατορασ-μαλακασ και νταβατζησ. επικρινεισ κοπελεσ και αλλα μαγαζια. ενω δεν εχεισ πατησει..... εισαι αντιπαθησ και κομπλεξικοσ δεν ΓΑΜΑΣ.... σε ξερουν και οι πετρεσ ολοι σε κοροιδευουν κοπελεσ  και αλλα αφεντικα. δεσ το χαλι σου.... κατηγορεισ και ειρονευευσαι και παρασυρεισ τον κοσμο... ολα εχουν και τα ορια τουσ... ΑΧΡΗΣΤΟΣ-ΓΕΡΟΝΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΚΑΙ ΜΑΜΑΚΙΑΣ.... εσυ θα ενημερωσεισ ρε μαλακα με την παρεα σου τον humax? ο καθενασ πηγαινει οπου γουσταρει...... δεν θα μασ πεισ εσυ καθηγητακο......
Πάντως απ' ό,τι λες, τα κοριτσάκια/κοπέλες της Εβίτας δεν είναι και υπόδειγμα εχεμύθειας... Πολύ εύκολα σχολιάζουν, κοροϊδεύουν, και διαδίδουν αρβύλες για πελάτες... Και χωρίς δισταγμούς δημοσιοποίησης... Αυτό είναι πραγματικά μια πολύ ενδιαφέρουσα για το forum πληροφορία

1965

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ΓΙΑ ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟ LIDL?

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Πάντως απ' ό,τι λες, τα κοριτσάκια/κοπέλες της Εβίτας δεν είναι και υπόδειγμα εχεμύθειας... Πολύ εύκολα σχολιάζουν, κοροϊδεύουν, και διαδίδουν αρβύλες για πελάτες... Και χωρίς δισταγμούς δημοσιοποίησης... Αυτό είναι πραγματικά μια πολύ ενδιαφέρουσα για το forum πληροφορία
Και το ξεκατινιασμα συνεχιζεται.Τι εχεμυθεια ψαχνεις κι εσυ φιλε μου οταν τροφοδοτεις συζητησεις με τον καθε μαλακα εδω μεσα?Περιμενες κατι διαφορετικο απο Εβιτες,Ευες και δεν ξερω κι εγω ποιον αλλον?Αλλα οταν ασχολεισαι κι εσυ με τσακαιους και κατι τετοιους να τα περιμενεις ολα.Καθηγητη σε λενε,καποιος ειπε και ενα ονομα και σε φωτογραφιζουν γενικοτερα.Δεν ξερω αν ισχυουν η οχι ουτε με νοιαζει αλλα ημαρτον πια.Ας μεινουμε στην ενημερωση,τουλαχιστον οσοι μπορουν ακομα και μυοχαλαρωνουν,και τελος

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
καλησπερα! επιστροφη απο λονδινο. εκει να δεισ μασαζ! μου ελειψε ο φιλοσ μου (teflejak) με τα χοντρα μαγουλακια. που λεει ψεματα πολλα ρε πινοκιο-καραγκιοζη γιατι δεν ενημερωνεισ σωστα,  γιατι δεν εχεισ το θαροσ τησ γνωμησ σου? κοριτσακια που εφυγαν απο εντελβαισ λενε οτι εχεισ ποσοστα εκει. αρα εισαι μαγαζατορασ-μαλακασ και νταβατζησ. επικρινεισ κοπελεσ και αλλα μαγαζια. ενω δεν εχεισ πατησει..... εισαι αντιπαθησ και κομπλεξικοσ δεν ΓΑΜΑΣ.... σε ξερουν και οι πετρεσ ολοι σε κοροιδευουν κοπελεσ και αλλα αφεντικα. δεσ το χαλι σου.... κατηγορεισ και ειρονευευσαι και παρασυρεισ τον κοσμο... ολα εχουν και τα ορια τουσ... ΑΧΡΗΣΤΟΣ-ΓΕΡΟΝΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΚΑΙ ΜΑΜΑΚΙΑΣ.... εσυ θα ενημερωσεισ ρε μαλακα με την παρεα σου τον humax? ο καθενασ πηγαινει οπου γουσταρει...... δεν θα μασ πεισ εσυ καθηγητακο......
                                                                                                                            :bigdick:ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΣΕ ΣΥΝΧΕΡΟ ΓΙΑ ΤΙΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΣΟΥ..ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΙΜΑΣ ΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ......... :ak: :ak:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Το γαμήσατε για τα καλά ε? Συγχαρητήρια μαλάκες.

PARADISE LOST

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Kαλησπερα σας.Το ιδρυμα της μαριαννας που περιπου βρισκεται;Οταν γραφεται περιοχη ιπποκρατειου που ακριβως λετε;Θελω να παω για να δω αμα με βολευει,γιατι αμα παρω τηλ δεν θα μου πει που βρισκεται αν δεν κλεισω ραντεβου ..Ευχαριστω .

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
ΓΙΑ ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟ LIDL?
Ήσυχο μαγαζί, μάλλον μικρής δυναμικότητας. Τιμές για 35', 70 Ευρώ  :pipa2:, 80 Ευρώ full. Τουλάχιστον αυτές είναι οι τιμές πόρτας. Βάζει κατά καιρούς αγγελία, δεν την έχω τώρα πρόχειρη, τηλ σε 058. Γνώρισα μόνο την Χριστίνα, Ελληνίδα γύρω στα 25.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Επίσης:
Ακόμη η Εύα το παλεύει για μια μεταγραφή γνωστής Ελληνίδας, δεν ξέρω το αποτέλεσμα..
Τελικά η μεταγραφή πραγματοποιήθηκε από Βασίλη-Smile, είναι η: (χρησιμοποιεί όμως το όνομα Ηρώ- καμμία σχέση με την άλλη της Μαριάννας)

Μαρία. Ψηλή, αδύνατη, καστανόξανθη, στην περιοχή 25-30. Ψιλοθυμίζει την γνωστή Τζένη/Σίσσυ, στο πιο σοφιστικέ.
Ενώ πράγματι στον Βασίλη επανεμφανίστηκε η Φοίβη

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τέλος, όσον αφορά αυτό:
Καλησπέρα, επίσκεψη χθες σε νέο μαγαζί στην Ανθέων 51,  περιοχή Μαρτίου Ντεπώ. Στον πρώτο όροφο. Ωραίος χώρος καθαρός με 3 δωμάτια. Είχε 2 κορίτσια την Ιωάννα Ιταλίδα καστανή μετρίου αναστήματος εμφανίσιμη με τέλειο πρόγραμμα. Αυτήν πήρα. Καλό μασάζ αλλά ακόμα καλύτερο  :pipa1:!!!!
Δεύτερη κοπέλα η Έρικα Ελληνίδα μαυρομάλλα με γαλανά μάτια!! Γύρω στα 27 την κόβω αδύνατη με στήθος. Μασάζ 25 ευρώ λένε τα υπόλοιπα πάντως πολύ οικονομικά. Η Ιωάννα εργατικότατη και πρόθυμη για πολλά και πάντα χαμογελαστή. Forza Italia
Όπως πολύ καλά υποψιάστηκαν οι Akarnan και Alkinos, πρόκειται για την παλιά Αμαρυλίδα η οποία ανοίγει ως παράρτημα της Εβίτας. Να σημειώσω ακόμη ότι, σύμφωνα με απολύτως έγκυρη πληροφόρηση που είμαι σε θέση να διαθέτω, το μαγαζί ανοίγει σήμερα, πράγμα που σημαίνει ότι ο Γιαννάκης το χάρηκε σε ‘avant-premiere’…
Επίσης οι πληροφορίες μου είναι, ότι ο προσανατολισμός του νέου μαγαζιού θα είναι ό,τι πάρεις 50 Ευρώ, αλλά σε fast food (να μην πω τίποτα άλλο) συνθήκες. Να δούμε αν αυτή η επιχειρηματική ιδέα θα αποδειχθεί επιτυχής…

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Επίσης:Τελικά η μεταγραφή πραγματοποιήθηκε από Βασίλη-Smile, είναι η: (χρησιμοποιεί όμως το όνομα Ηρώ- καμμία σχέση με την άλλη της Μαριάννας)

μήπως είναι η μαρία που είχε πολυ παλιότερα η μαριάνα στο πρωτο μαγαζι της οταν πρωτοεμφανίστηκε και η ιόλη ???

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
μήπως είναι η μαρία που είχε πολυ παλιότερα η μαριάνα στο πρωτο μαγαζι της οταν πρωτοεμφανίστηκε και η ιόλη ???
Αυτό δεν το γνωρίζω. Άκουσα ότι πριν το Βασίλη δούλευε στην Εβίτα, αλλά ούτε αυτό το έχω τσεκαρισμένο

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Αυτό δεν το γνωρίζω. Άκουσα ότι πριν το Βασίλη δούλευε στην Εβίτα, αλλά ούτε αυτό το έχω τσεκαρισμένο

νομίζω οτι είναι αυτή κατά 99% γιατί την θυμάμε τελευταια στον βασίλη. Για έναν παράξενο λόγο που δεν γνωριζω - ποτέ ο βασιλης δεν αναφερει τις κοπελες που εχουν έρθει σ αυτόν απο την μαριάνα...  :think: Σαν να μην υπάρχει η μαριανα γι αυτον ...  :S

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
919
Πόντοι
96
... πράγμα που σημαίνει ότι ο Γιαννάκης το χάρηκε σε ‘avant-premiere’…
...που σημαίνει οτι ο Γιαννάκης έχει άλλη σχέση με το νέο μαγαζί! ανώτερη από αυτή του πελάτη! μηπως είναι μέτοχος?
Ε Γιαννάκη?

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
...που σημαίνει οτι ο Γιαννάκης έχει άλλη σχέση με το νέο μαγαζί! ανώτερη από αυτή του πελάτη! μηπως είναι μέτοχος?
Ε Γιαννάκη?

Για σου Εβίτα, με τα ωραία σου

Υ.Γ. Λέγε την Γιαννάκη

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Εβίτα πόσο χρονών είσαι?

Γιατί 32 μάλλον ήσουνα κάποια άλλη δεκαετία.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Οπότε κι αυτό το ποστ, που μας είχε απασχολήσει κάποτε:
καλησπέρα αδέλφια. γραφω πρωτη φορα, και διαβαζω συνεχεια τα σχολια σας θέλω να πω κάτι σημαντικό κατά τη γνώμη μου. πέρασα απο τη μαριαννα πήρα τη Ζωη καλή πίπα, πολύ καυλιάρα ΑΛΛΑ (πάντα υπάρχει ένα αλλά) ξενέρωσα και φοβήθηκα γιατί μου είπε για σεξ χωρίς καπότα με 10 ευρω συν. Σηκώθηκα και έφυγα, είπαμε να  :knockinb: οχι να αρρωστήσουμε.
το αφεντικό της ειναι ενημερωμένο ή οχι ξέρει κανένας
μάλλον ελέγχεται ως προς την αλήθεια και τα κίνητρα του..

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Επίσης:Τελικά η μεταγραφή πραγματοποιήθηκε από Βασίλη-Smile, είναι η: (χρησιμοποιεί όμως το όνομα Ηρώ- καμμία σχέση με την άλλη της Μαριάννας)
Ενώ πράγματι στον Βασίλη επανεμφανίστηκε η Φοίβη
Συγγνώμη για το ασαφές ποστ. Εννοούσα ότι η εν λόγω Μαρία-Ηρώ μετεγράφη από τον Βασίλη στο Edelweiss

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
919
Πόντοι
96
Θελω να παω για να δω αμα με βολευει,γιατι αμα παρω τηλ δεν θα μου πει που βρισκεται αν δεν κλεισω ραντεβου ..Ευχαριστω .
Πάρτην τηλέφωνο, κλείσε ραντεβού και αφού σου πεί που είναι τότε ακύρωσε το ραντεβού! :dancing:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.450
Πόντοι
34.538
Τελικα μαλλον εδω εγινε το ντου της αστυνομιας.Στο σαιτ εχουν αποσυρει φωτο και περιγραφες κοριτσιων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom