papichulo1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
βασιλεως γεωργιου τσιμισκη 36 ποιο ειναι ποιος οροφος πως λεγεται το μαγαζι να ξερω ρε παιδια να παω εχει μια μαυρουλα λεει ενας συναγωνιστης τηλεφωνο δωστε
Καλημέρα. Ένα που υπάρχει στην Ανδριανουπόλεως, στο τηλέφωνο είπε η γκόμενα, κοντά στην εκκλησία του Αγ. Παντελεήμονα, γνωρίζει κανείς κάτι;
δεν το σηκωνει το χει κλειστο πηρα κ γω το απογευμα επισκεψη απο κωλεττη βασιλη τιποτα 3 τεμαχια ενα μελαχροινο χοντρο μιλφονι μια 20 μελαχροινη καλουτσικια κ ενα καστανο μπαζο αυριο επισκεψη βασ. ολγας 126 εχει τιποτα καο εκει η τζαμπα θα παω ξερει κανεις συναγωνιστης τιποτα?
Απο αγγελία πάλι πήρα τηλ μια Πεπη, Μονή της στην καλαμαρια. Μόλις την είδα.....έφυγα τρέχοντας, ούτε κ γω το πίστευα ποσο γρήγορα μπορω να τρεξω.
Κάπου είδα κ μια αγγελία για στρατού με ευζωνων, ξέρει κανείς κάτι; Ανεξάρτητη λέει φοιτήτρια κ έτσι.
Όχι φίλε μου, στην Μαρτίου πάνω απο Καραμανλή, οδός νεμεας, δεν ξέρω όνομα, δεν είχε, είπαν ότι μεταφέρθηκαν απο αλλού αλλα πρώτη φορα πέτυχα τον τύπο εκεί και τις κοπελεςgeo_pi στο ρηλαξ πηγες?
για princess spa στην αιγαίου γνωρίζω φιλαράκιΚαλησπέρα
γνωριζει κανεις από σας για καποιο Spa Princess στη Σοφούλη? Τώρα πρέπει να ανοιξε
Καλημέρα σας κύριοι. Την περασμένη εβδομάδα επίσκεψη σε νέο ίδρυμα για μένα, Μαρτίου, απο αγγελιοφορο τηλέφωνο. Τέσσερις κοπέλες οι δυο μου άρεσαν, οι άλλες δυο η μια πολυ αδύνατη κ η άλλη πολυ γεμάτη αν κ γλυκεια κοπέλα. Προτίμησα την μια με τατου κ σκουλαρίκια, παντού σκουλαρίκια ρε παιδι. Πολυ ορεξατη στο δωμάτιο, αν είχε κ λίγο πιο μεγάλο βυζι..... Πέρασα καλα πάντως, την άλλη φορα θα δοκιμάσω κ την άλλη ξανθιά, σισυ νομίζω την λέγανε. Οι τιμές 40-60