PIPINOKYNHGOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δυτική;;;;
http://[URL unfurl="true"]www.globaled.org/chinaproject/teachingmaterials/lesson_65_Map%20of%20Guilin.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
NAI RE FILE APO Kunming DYTIKA SYNEXIZW SE Guilin KAI PAW ANATOLIKA TELOS SE Macau!!! (sth geografia 8a ta xalasoyme...) TA LEME!
Στρατηγέ μου τα σέβη μου! Τις προάλλες ρωτούσα για σένα γιατί πέρασε πολύς καιρός να τα πούμε. Oι φίλοι μου είπαν ότι είσαι καλά, αλλα μάλλον δεν συμπίπτουν οι ώρες μας.Γεια σου ρε παιχτη!!!!!!!!
Φωτογραφικο υλικο δεν βλεπω, και ανησυχω...
Oλα καλα ρε παιχτη μου!!!!Στρατηγέ μου τα σέβη μου! Τις προάλλες ρωτούσα για σένα γιατί πέρασε πολύς καιρός να τα πούμε. Oι φίλοι μου είπαν ότι είσαι καλά, αλλα μάλλον δεν συμπίπτουν οι ώρες μας.
xexe και μην ξεχνάς τους φίλους σου , κανα container με πιπίνια έέέέ
και καλές διακοπές
[/quote
EYXARISTW FILARA!!!
γεια σου φιλε! το σενζεν δεν εχει καμια σχεση με τη σανγκαι (2 ωρες πτηση) το σενζεν ειναι στην ουσια προαστιο του χονγκ κονγκ(ενας λοφος τους χωριζει) και ειναι και πολυ κοντα (100 χιλιομετρα) με μια αλλη μεγαλουπολη την γκουανζου (καντονα) στο ψαξιμο εκτος απ το αεροδρομιο του σενζεν κοιτα του χονγκ κονγκ και της γκουανζου (εχουν πολυ περισσοτερες διεθνεις πτησεις) με το θεμα της βιζας τωρα πολυ προσοχη (χονγκ κονγκ και κινα αν και τυπικα ειναι ιδιο κρατος, ουσιαστικα ειναι αλλο κρατος) αν πας χονγκ κονγκ δε χρειαζεσε βιζα (για 30 μερες) απ το χονγκ κονγκ στο σενζεν τωρα μπορεις να παρεις μια εξπρες βιζα στα συνορα, (αλλα μονο για 5 μερες) ας μας το επιβεβαιωσει ο πιπινοκυνηγος και τα αλλα παιδια τωρα βεβαια μπορει να σε συμφερει (οικονομικα) να πας σανγκαι η πεκινο και απο εκει (μονο) με πτηση εσωτερικη σενζενπαιδια καλησπέρα όπως θα είδατε είμαι new member καλως σας βρήκα : ) επειδη ενδιαφερομαι να κανω ενα ταξιδάκι για σενζεν μιας και βλεπω οτι ειναι παραδισένια
θα ήθελα να παραθέσω κάποιες ερωτήσεις μου και θα σας ημουν ευγνωμων αν έπερνα απάντηση Smiley
λοιπόν είναι οι εξής:
Υπάρχουν πτήσεις από αθήνα κατευθιαν για shenzhen? η πηγαινεις πρωτα shangai και μετα shenzhen?
Έχετε να πρότείνεται καποια ξενοδοχεία με μασαζ να ειναι και φθηνα? (και να υπάρχει κοντα καποιο ktv)
Το ξενοδόχειο ποσο πάει την ημερα (4 η 5 *)?
αυτα τα λίγα Καλώς σας βρήκα
Ελα μωρε τι να ταλαιπωρείσαι τωρα να πηγαινεις Shanghai και αντε μετα να περιμενεις την επομενη πτηση, να αλλασεις αεροδρομια, και δεν ξερω και εγω τι αλλο. Απο το Ακτιο νομιζω, ισως και απο Ηρακλειο εχει καθημερινα πτηση charter για shenzhen.παιδια καλησπέρα όπως θα είδατε είμαι new member καλως σας βρήκα : ) επειδη ενδιαφερομαι να κανω ενα ταξιδάκι για σενζεν μιας και βλεπω οτι ειναι παραδισένια
θα ήθελα να παραθέσω κάποιες ερωτήσεις μου και θα σας ημουν ευγνωμων αν έπερνα απάντηση Smiley
λοιπόν είναι οι εξής:
Υπάρχουν πτήσεις από αθήνα κατευθιαν για shenzhen? η πηγαινεις πρωτα shangai και μετα shenzhen?
Έχετε να πρότείνεται καποια ξενοδοχεία με μασαζ να ειναι και φθηνα? (και να υπάρχει κοντα καποιο ktv)
Το ξενοδόχειο ποσο πάει την ημερα (4 η 5 *)?
αυτα τα λίγα Καλώς σας βρήκα
SWSTOS!Ελα μωρε τι να ταλαιπωρείσαι τωρα να πηγαινεις Shanghai και αντε μετα να περιμενεις την επομενη πτηση, να αλλασεις αεροδρομια, και δεν ξερω και εγω τι αλλο. Απο το Ακτιο νομιζω, ισως και απο Ηρακλειο εχει καθημερινα πτηση charter για shenzhen.
OPWS TA LES FILE EINAI.γεια σου φιλε! το σενζεν δεν εχει καμια σχεση με τη σανγκαι (2 ωρες πτηση) το σενζεν ειναι στην ουσια προαστιο του χονγκ κονγκ(ενας λοφος τους χωριζει) και ειναι και πολυ κοντα (100 χιλιομετρα) με μια αλλη μεγαλουπολη την γκουανζου (καντονα) στο ψαξιμο εκτος απ το αεροδρομιο του σενζεν κοιτα του χονγκ κονγκ και της γκουανζου (εχουν πολυ περισσοτερες διεθνεις πτησεις) με το θεμα της βιζας τωρα πολυ προσοχη (χονγκ κονγκ και κινα αν και τυπικα ειναι ιδιο κρατος, ουσιαστικα ειναι αλλο κρατος) αν πας χονγκ κονγκ δε χρειαζεσε βιζα (για 30 μερες) απ το χονγκ κονγκ στο σενζεν τωρα μπορεις να παρεις μια εξπρες βιζα στα συνορα, (αλλα μονο για 5 μερες) ας μας το επιβεβαιωσει ο πιπινοκυνηγος και τα αλλα παιδια τωρα βεβαια μπορει να σε συμφερει (οικονομικα) να πας σανγκαι η πεκινο και απο εκει (μονο) με πτηση εσωτερικη σενζεν
Τηλεφωνο(στο Κινεζικο) ειπα να με παρεις, οχι να παρεις το αεροπλανο να με δεις.WRAIOS!!! FILE EIMAI APOKLHSMENOS LOGO BROXHS (TIPOTA SOBARO). 8A TA POYME ...