Νέα

Μασατζίδικα που γαμάς - KINA !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PIPINOKYNHGOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 155K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
EIMAI ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΉ ΚΊΝΑ - Guilin  city

Συνημμένα

• GUILIN CITY WEST Osmanthus hotel.JPG
    GUILIN CITY WEST Osmanthus hotel.JPG
    73,5 KB · Εμφανίσεις: 48
  • GUILIN CITY WEST  yangshou MP.JPG
    GUILIN CITY WEST yangshou MP.JPG
    97,6 KB · Εμφανίσεις: 55
  • Chinese  Hand Number.jpg
    Chinese Hand Number.jpg
    23,1 KB · Εμφανίσεις: 24

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε  μη  γα :knockinb:τε  αλλες  ελληνιδες  στη  κινα  :2funny: :2funny: :2funny:   
                    :priest:

OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μάγκες όλα καλά. Τέλος η βροχή τα αεροπλάνα πετάνε. Φεύγω για 15αύγουστο στο Macau!!! :dancing: :dancing: :dancing: :fuck2: :tits2: :fuck1: :tits:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Γεια σου ρε παιχτη!!!!!!!!

Φωτογραφικο υλικο δεν βλεπω, και ανησυχω... :grin:

OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Γεια σου ρε παιχτη!!!!!!!!

Φωτογραφικο υλικο δεν βλεπω, και ανησυχω... :grin:
Στρατηγέ μου τα σέβη μου! Τις προάλλες ρωτούσα για σένα γιατί πέρασε πολύς καιρός να τα πούμε. Oι φίλοι μου είπαν ότι είσαι καλά, αλλα μάλλον δεν συμπίπτουν οι ώρες μας.
Χαίρομαι που τα ξαναλέμε! Από αύριο είμαι σε διακοπές για 15αυγουστο. θα πάω Macau. Εκεί πάω κάθε χρόνο. Στρατηγέ μου έχω πολύ υλικό από την τελευταία  επιχηphση μου στη δυτική Κίνα (προσπαθούσα να δώσω ποιο πολύ χρίστηκες πληροφορίες στους φίλους παρα φωτογραφίες. Όταν πάω στη βάση θα δώσω αρκετές. Τα λέμε!

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Στρατηγέ μου τα σέβη μου! Τις προάλλες ρωτούσα για σένα γιατί πέρασε πολύς καιρός να τα πούμε. Oι φίλοι μου είπαν ότι είσαι καλά, αλλα μάλλον δεν συμπίπτουν οι ώρες μας.
Oλα καλα ρε παιχτη μου!!!!

Αντε ξεναγησε μας λιγο στα περιεργα και μακρινα μερη που βρισκεσε... :grin:

OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Οδηγία προς ναυτιλλομένους: Μάγκες αυτές τις μέρες που είχα λίγο ελεύθερο χρόνο σκεφτόμουν την κατάσταση στην πατρίδα. Λοιπόν, η μιζέρια και η ξερομουνία στην Ελλάδα προκαλεί εγκεφαλομαλάκινση. Για αυτό προσοχή!!! O νοών νοητω...

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
xexe και μην ξεχνάς τους φίλους σου , κανα container με πιπίνια έέέέ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και καλές διακοπές :tits: :2funny:

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
παιδια καλησπέρα όπως θα είδατε είμαι new member καλως σας βρήκα : ) επειδη ενδιαφερομαι να κανω ενα ταξιδάκι για σενζεν μιας και βλεπω οτι ειναι παραδισένια
θα ήθελα να παραθέσω κάποιες ερωτήσεις μου και θα σας ημουν ευγνωμων αν έπερνα απάντηση Smiley

λοιπόν είναι οι εξής:

Υπάρχουν πτήσεις από αθήνα κατευθιαν για shenzhen? η πηγαινεις πρωτα shangai και μετα shenzhen?

Έχετε να πρότείνεται καποια ξενοδοχεία με μασαζ να ειναι και φθηνα? (και να υπάρχει κοντα καποιο ktv)

Το ξενοδόχειο ποσο πάει την ημερα (4 η 5 *)?

αυτα τα λίγα Καλώς σας βρήκα

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
παιδια καλησπέρα όπως θα είδατε είμαι new member καλως σας βρήκα : ) επειδη ενδιαφερομαι να κανω ενα ταξιδάκι για σενζεν μιας και βλεπω οτι ειναι παραδισένια
θα ήθελα να παραθέσω κάποιες ερωτήσεις μου και θα σας ημουν ευγνωμων αν έπερνα απάντηση Smiley

λοιπόν είναι οι εξής:

Υπάρχουν πτήσεις από αθήνα κατευθιαν για shenzhen? η πηγαινεις πρωτα shangai και μετα shenzhen?

Έχετε να πρότείνεται καποια ξενοδοχεία με μασαζ να ειναι και φθηνα? (και να υπάρχει κοντα καποιο ktv)

γεια  σου  φιλε!  το  σενζεν  δεν  εχει  καμια  σχεση  με  τη  σανγκαι  (2  ωρες πτηση)  το  σενζεν  ειναι  στην  ουσια  προαστιο    του  χονγκ  κονγκ(ενας λοφος τους χωριζει)  και  ειναι  και  πολυ κοντα (100 χιλιομετρα) με  μια  αλλη  μεγαλουπολη  την γκουανζου  (καντονα)  στο  ψαξιμο  εκτος  απ  το  αεροδρομιο  του  σενζεν  κοιτα  του  χονγκ  κονγκ  και  της  γκουανζου  (εχουν  πολυ  περισσοτερες  διεθνεις  πτησεις)  με  το  θεμα  της  βιζας  τωρα  πολυ  προσοχη (χονγκ κονγκ και  κινα  αν  και  τυπικα  ειναι ιδιο  κρατος,  ουσιαστικα  ειναι  αλλο  κρατος)  αν  πας  χονγκ  κονγκ  δε  χρειαζεσε  βιζα  (για  30  μερες)  απ  το  χονγκ  κονγκ  στο  σενζεν  τωρα  μπορεις  να  παρεις  μια  εξπρες  βιζα στα συνορα,  (αλλα  μονο  για  5  μερες)  ας  μας  το  επιβεβαιωσει  ο  πιπινοκυνηγος  και  τα  αλλα  παιδια              τωρα  βεβαια  μπορει  να  σε  συμφερει (οικονομικα)  να  πας  σανγκαι  η  πεκινο  και  απο  εκει  (μονο)  με  πτηση  εσωτερικη  σενζεν

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96

λοιπόν είναι οι εξής:

Ελα μωρε τι να ταλαιπωρείσαι τωρα να πηγαινεις Shanghai και αντε μετα να περιμενεις την επομενη πτηση, να αλλασεις αεροδρομια, και δεν ξερω και εγω τι αλλο. Απο το Ακτιο νομιζω, ισως και απο Ηρακλειο εχει καθημερινα πτηση charter για shenzhen.

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις παιδια.

lefteris μήπως ξέρεις κάτι παραπάνω στις ερωτήσεις που έκανα?

και μήπως διαθέτεις κάποιο link για να κοιτάξω για εισιτιρια απο τα παραπανω location που έδωσες?

ευχαριστω ;)

OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ελα μωρε τι να ταλαιπωρείσαι τωρα να πηγαινεις Shanghai και αντε μετα να περιμενεις την επομενη πτηση, να αλλασεις αεροδρομια, και δεν ξερω και εγω τι αλλο. Απο το Ακτιο νομιζω, ισως και απο Ηρακλειο εχει καθημερινα πτηση charter για shenzhen.
SWSTOS!  :thumbsup:

OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
  γεια  σου  φιλε!   το  σενζεν  δεν   εχει  καμια  σχεση  με  τη  σανγκαι  (2  ωρες πτηση)   το  σενζεν  ειναι  στην   ουσια  προαστιο    του  χονγκ  κονγκ(ενας λοφος τους χωριζει)  και  ειναι  και  πολυ κοντα (100 χιλιομετρα) με  μια  αλλη  μεγαλουπολη   την γκουανζου  (καντονα)  στο  ψαξιμο   εκτος  απ  το  αεροδρομιο   του  σενζεν  κοιτα  του  χονγκ  κονγκ  και  της  γκουανζου  (εχουν  πολυ  περισσοτερες  διεθνεις  πτησεις)  με  το  θεμα  της  βιζας  τωρα  πολυ  προσοχη (χονγκ κονγκ και  κινα  αν  και  τυπικα  ειναι ιδιο  κρατος,  ουσιαστικα  ειναι  αλλο  κρατος)   αν  πας  χονγκ  κονγκ  δε  χρειαζεσε  βιζα  (για  30  μερες)  απ  το  χονγκ  κονγκ  στο  σενζεν  τωρα  μπορεις  να  παρεις  μια  εξπρες   βιζα στα συνορα,  (αλλα  μονο  για  5  μερες)  ας  μας  το  επιβεβαιωσει  ο  πιπινοκυνηγος  και  τα  αλλα  παιδια              τωρα  βεβαια  μπορει  να  σε  συμφερει (οικονομικα)  να  πας  σανγκαι  η  πεκινο  και  απο  εκει  (μονο)  με  πτηση  εσωτερικη  σενζεν
OPWS TA LES FILE EINAI.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
:thumbsup: :thumbsup: WRAIOS!!! FILE EIMAI APOKLHSMENOS LOGO BROXHS (TIPOTA SOBARO). 8A TA POYME ...
Τηλεφωνο(στο Κινεζικο) ειπα να με παρεις, οχι να παρεις το αεροπλανο να με δεις.
Εγω αραχτος ακομα στο Ξιαμεν, ισως για καμια 10αρια μερες ακομα. Μετα τις 04 Σεπτ. πρεπεινα γυρισω Ελλαδα γιατι εχω ενα δικαστήριο

ο Θεος να ευλογει την Κινα. :priest:.

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδη ρε παιδια περα απο το ακτιο μπορω να παω πρωτα σανγκαι και απο εκει σενζεν? και αν ναι ξερεις καποιος ποσο θα κοστίσει σε ευρω? ευχαριστω προκαταβολικα : )

OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
παιδια επese poly δouleia. Trexw panw-katw. Den kserw pote 8a ta poume. Na 'ste kala !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom