Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.518
Πόντοι
206

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.398
Πόντοι
201
GALAXY massage Η new entry Μελινα με την Μελιτα ειναι η ιδια κοπελα ? Η Μελινα φαινεται 35αρα η Μελιτα 55αρα !!!

Ykoum

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2021
Like
114
Πόντοι
1
Παιδιά έχει δοκιμάσει κάποιος την Μελίνα? Ας ενημερώσει εδώ η σε μήνυμα αν θέλει

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
560
Πόντοι
81
Έχει κανείς εμπειρία με την Μέρλιν στο galaxy? Είχα καιρό να πάω και την είδα στην υποδοχή και μου σηκώθηκε μόλις την είδα. δεν ξέρω γιατί μου έκανε κλικ.
δυναμη ......

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
6.072
Πόντοι
1.336
Καλημέρα παίδες! Σκέφτομαι για πέρασμα από γαλαξία. Από αυτές που έχει τώρα, ποιες προτείνετε; Ποιες προχωράνε περισσότερο;

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.595
Πόντοι
746
Έχουν γραφεί τόσες και τόσες σελίδες για τον γαλαξία και ακόμα υπάρχει κόσμος που πάει;
Στα λεφτά αυτά 50€ δεν έχεις κ αρκετά καλύτερες επιλογές,άντε ν πας φωτεινή π έχει εμπειρία στο φραπέ αλλά είναι ντεκαβλε μετά όλα τ αλλά είναι γριές κ η στεφάνια π πέφτει μακριά για αρκετούς.Θελω ν πω ο γαλαξίας ανανεώνει ροστερ καθώς φέρνει κ νεες κοπέλες κάτι φορές, έχει κομπλε χώρο κ προσωπικά όσες φορές πήγα δεν έγιναν παρατράγουδα ότι πλήρωσα πήρα.Προφανως δε λέω ότι κάνουν τρομερό μασαζ Νταξει οι περισσότερες φραπετζουδες κοροϊδεύουν,επίσης μετά επιλογές έχεις εάν ανέβεις στο μπατζετ κ τι ν δώσεις 80€ ας πας σε κανένα π γαμας.Τελος εάν υπήρχαν κ αλλά τύπου μομεντ με τη Παολα πχ είτε ακόμη 2-3 επιλογές πιστευω δε θα πήγαιναν κ τόσοι γαλαξία.

NewProgressive

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2021
Like
182
Πόντοι
1
Στα λεφτά αυτά 50€ δεν έχεις κ αρκετά καλύτερες επιλογές,άντε ν πας φωτεινή π έχει εμπειρία στο φραπέ αλλά είναι ντεκαβλε μετά όλα τ αλλά είναι γριές κ η στεφάνια π πέφτει μακριά για αρκετούς.Θελω ν πω ο γαλαξίας ανανεώνει ροστερ καθώς φέρνει κ νεες κοπέλες κάτι φορές, έχει κομπλε χώρο κ προσωπικά όσες φορές πήγα δεν έγιναν παρατράγουδα ότι πλήρωσα πήρα.Προφανως δε λέω ότι κάνουν τρομερό μασαζ Νταξει οι περισσότερες φραπετζουδες κοροϊδεύουν,επίσης μετά επιλογές έχεις εάν ανέβεις στο μπατζετ κ τι ν δώσεις 80€ ας πας σε κανένα π γαμας.Τελος εάν υπήρχαν κ αλλά τύπου μομεντ με τη Παολα πχ είτε ακόμη 2-3 επιλογές πιστευω δε θα πήγαιναν κ τόσοι γαλαξία.
γαλαξιας=αγενεια

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.595
Πόντοι
746
γαλαξιας=αγενεια
Ναι το έχουν αναφέρει αρκετοί,εγώ προσωπικά τις λίγες φορες που πήγα κάλεσα προηγούμενος ώστε να κλείσω κάποιο ραντεβού,πήγα εκεί κ όλα κύλησαν κανονικά.Θελω να πω προσωπικά δεν είχα ποτε κανένα θέμα συμπεριφοράς απο μεριά τους.Τωρα μυστη μου όλοι τα ξέρουμε σε αυτό το χώρο όσο πας με τα νερά τους όλα κομπλε όταν κάτι δε τους αρέσει βγάζουν σκατενια συμπεριφορά αυτό ισχύει από τα μπουρδελα,εσκορτ μέχρι μασαζ.Και επειδή ανέφερες αγένεια πατάω πάνω σ αυτό κ σ αναφέρω εάν είχανε 2-3 ανταγωνιστές ακόμη τύπου μομεντ κτλπ θα έβλεπες πως θα μαζευόντουσαν,τώρα είναι σε θέση ισχύος ουσιαστικά.

fysarmonika

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
7
Like
5.367
Πόντοι
1.336
Έχει κανείς εμπειρία με την Μέρλιν στο galaxy? Είχα καιρό να πάω και την είδα στην υποδοχή και μου σηκώθηκε μόλις την είδα. δεν ξέρω γιατί μου έκανε κλικ.

Κράτα τα λεφτά στο παντελόνι , κάνε ένα κρύο ντους να πάει το αίμα στη θέση του

Από εμένα παρόλο που ειμουν τακτικός , έχει φάει Χ για τους λόγους που έχουν αναφερθεί. ( αγένεια ασυνέπεια έλλειψη διακριτικότητας και άρπα κόλλα )

Αν δεν ακούσω καλυτέρευση από κάποιον εδώ μέσα θα το σκεφτώ να ξαναπάω κι ας έχει φέρει και τις καλύτερες

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
6.072
Πόντοι
1.336
GALAXY massage Η new entry Μελινα με την Μελιτα ειναι η ιδια κοπελα ? Η Μελινα φαινεται 35αρα η Μελιτα 55αρα !!!
Κοίτα σήμερα που βρέθηκα με την Μελίνα, μοιάζει με αυτή στην φωτογραφία, αλλά όντως πρέπει να είναι 50αρα. Παρόλα αυτά, στο body to body, ήταν πολύ πολύ καλή!

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.595
Πόντοι
746
Κοίτα σήμερα που βρέθηκα με την Μελίνα, μοιάζει με αυτή στην φωτογραφία, αλλά όντως πρέπει να είναι 50αρα. Παρόλα αυτά, στο body to body, ήταν πολύ πολύ καλή!
Θες ν μας αναφέρεις περισσότερα,γνωρίζει μασαζ ;; Συμπεριφορά καταστηματος κ κοπέλας πως ήταν ;;;
Επίσης πήρες b2b απ ότι αναφέρεις ;; Φραπέ βαράει καλο μέχρι που προχωράει ;; Σ ευχαριστούμε

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.595
Πόντοι
746
Επίσης μύστες χθες μ έβγαλε ο δρόμος προς flower Ντάλια σκυλοφατσα,πήρα τηλ μπας κ έχει καμία Κινέζα ,δε το σήκωσε κανεις μετά χτύπησα κουδούνι δεν άνοιξε κανεις.Σημερα έστειλα μήνυμα τίποτα δείχνει ότι είναι offline.Ξερει κανεις τίποτα ;; Έκλεισε ;;

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
6.072
Πόντοι
1.336
Θες ν μας αναφέρεις περισσότερα,γνωρίζει μασαζ ;; Συμπεριφορά καταστηματος κ κοπέλας πως ήταν ;;;
Επίσης πήρες b2b απ ότι αναφέρεις ;; Φραπέ βαράει καλο μέχρι που προχωράει ;; Σ ευχαριστούμε
Μασάζ χλιαρό, στο κομμάτι του body to body αισθησιακό, το πήγε καλά για τα γούστα μου. Με το μαγαζί όλα καλά, ευγενικό το παλικάρι στην υποδοχή (πρέπει να ήταν ο μόνος άντρας που υπάρχει στην ομάδα των μασέρ). Η κοπέλα όχι τρομερά θερμή, αλλά σιγά σιγά πήρε τα πάνω της. Είχαμε πει για φραπεδακι, αλλά τελείωσα με το αισθησιακό μασάζ της, οπότε δεν το έλαβα τελικά. Γενικά μια καλή εμπειρία, απλώς ενώ στο site λέει 80 ως τιμή, εμένα μου ζήτησαν 100.

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
6.072
Πόντοι
1.336
Αν καποιον τον ενδιαφερει στο Thai dream spa προχτες πηγα και με μασαζοφραπαρε η μαρια η νεπαλεζα που ηταν πριν κανα χρονο στο galaxy.
Που βρίσκεται αυτό; Κόστος, εμπειρία;

Monokwlo

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2024
Like
176
Πόντοι
0
Που βρίσκεται αυτό; Κόστος, εμπειρία;
50 εδωσα εγω,εζω ξανακανει με αυτην στο galaxy και δεν ειχα τρελαθει τοτε ουτε τωρα.καπου στον Αγ.Δημητριο,πατα τονοπως το εγραψα στο fb και θα στο βγαλει

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.595
Πόντοι
746
Αν καποιον τον ενδιαφερει στο Thai dream spa προχτες πηγα και με μασαζοφραπαρε η μαρια η νεπαλεζα που ηταν πριν κανα χρονο στο galaxy.
Μια γεματουλα αλλά όχι στο άσχημο χαμογελαστή μήπως λες π ήταν κ στο μομεντ Κουκάκι ;;
Επίσης όταν λες 50€ πλήρωσες από την αρχή στην ρεσεψιόν 50€ κ τέλος δε ζήτησε τιπ ;; Είτε έδωσες 40 πχ στο μαγαζί κ 10 τιπ σ αυτή;;
Thai dream αυτό με τις τζαμαρίες π φαίνεται στο δρόμο λες ;; Που το έχει μια Κινέζα ;;

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
6.072
Πόντοι
1.336
50 εδωσα εγω,εζω ξανακανει με αυτην στο galaxy και δεν ειχα τρελαθει τοτε ουτε τωρα.καπου στον Αγ.Δημητριο,πατα τονοπως το εγραψα στο fb και θα στο βγαλει
Τους βρήκα. Έχουν ποικιλία στις κοπέλες; Γιατί μου αρχίζουν τα "κλείσε πρώτα ραντεβού και μετά θα σου στείλω"

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom