Fullspoonmoon
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 781
- Πόντοι
- 81
Δεν έχεις ιδέα...Μια Ελένη η Ειρήνη δε θυμάμαι καλά νομίζω Ελένη.Μεγαλη είναι οβερ 50,ξανθιά με πρόστυχη φάτσα 50€ με φραπέ κ ίσως το πάρει κ στόμα με κανένα έξτρα.
Δεν έχεις ιδέα...Μια Ελένη η Ειρήνη δε θυμάμαι καλά νομίζω Ελένη.Μεγαλη είναι οβερ 50,ξανθιά με πρόστυχη φάτσα 50€ με φραπέ κ ίσως το πάρει κ στόμα με κανένα έξτρα.
Last year.ηταν Μεταξουργείο...πανορμου 81...μασάζ με εκτόνωση 50 ευρώΚαλημέρα αδελφέ, ναι υπάρχει δίπλα από τα γραφεία του Λεβέντη. Ενα που μεταφέρθηκε από το περιστέρι. 50€ μασάζ καλαμάκι. 7,5/10
Έχω πάει μια φορά-δυστυχώς δε θυμάμαι πως το λένε.
Ρε σύ για το vip beauty δε λέει εκεί δεν είναι αυτή. Εάν λέει αυτό εγώ έχω πάει κ συναγωνιστής είχε αναφέρει καλαμάκιΔεν έχεις ιδέα...
Παλια η Ελένη και μόνο έπαιρνε πιπα...έχει ανεξαρτητοποιηθει εδώ και 1,5 χρόνο...Ρε σύ για το vip beauty δε λέει εκεί δεν είναι αυτή. Εάν λέει αυτό εγώ έχω πάει κ συναγωνιστής είχε αναφέρει καλαμάκι
Άλλο λέω εγώ άλλο εσυ,Η Ελένη-Μαίρη-Τζενη π αναφέρεις π είχε χώρο Αχαρνων κ δούλευε μπουρδελο παλαιότερα,δε ξέρω μάλλον σταμάτησε κ τα ιδιαίτερα.Αυτο π αναφέρω για Μεταξουργείο η κριτική έγινε τέλη Νοέμβρη του έχεις απαντήσει κιόλας κ εσυ του μυστη.Οποτε τώρα με τη μετακόμιση πανορμου δε ξέρω εάν είναι κάποια από αυτές η ξανθιά με τη πρόστυχο φάτσαΠαλια η Ελένη και μόνο έπαιρνε πιπα...έχει ανεξαρτητοποιηθει εδώ και 1,5 χρόνο...
Η Έλενα είναι Άγιο Παντελεήμονα ανεξάρτητη....ήταν στο vip beauty όταν κατοικοεδρευε μετάξιΆλλο λέω εγώ άλλο εσυ,Η Ελένη-Μαίρη-Τζενη π αναφέρεις π είχε χώρο Αχαρνων κ δούλευε μπουρδελο παλαιότερα,δε ξέρω μάλλον σταμάτησε κ τα ιδιαίτερα.Αυτο π αναφέρω για Μεταξουργείο η κριτική έγινε τέλη Νοέμβρη του έχεις απαντήσει κιόλας κ εσυ του μυστη.Οποτε τώρα με τη μετακόμιση πανορμου δε ξέρω εάν είναι κάποια από αυτές η ξανθιά με τη πρόστυχο φάτσα
φραπέ κάνουν αλλά μέτρια πράγματαΈχει πάει κάποιος Πανόρμου να μας πει κάποια εμπειρία.
Με 20€ κατάθεση, μια Ινδοφιλιπινεζα που δε θυμάμαι το όνομα της αλλά την έχω πετύχει και Λένορμαν και ΑριστουλαVIP beauty, εγώ στο 50€ έχω φτάσει ως φραπέ, καλαμάκι ποια σου έκανε;
Με 20€ κατάθεση, μια Ινδοφιλιπινεζα που δε θυμάμαι το όνομα της αλλά την έχω πετύχει και Λένορμαν και Αριστουλα
Και νομίζω δεν επιλέγεις την κοπέλα;η κάνω λάθος ;φραπέ κάνουν αλλά μέτρια πράγματα
Εξαρτάται με ποια μασέζ έκανες....μια Ασιάτισσα μία γεωργιανη και μία Ρωσίδα είναι πολύ καλέςφραπέ κάνουν αλλά μέτρια πράγματα
Άρα δηλαδή πάμε στα 70;Με 20€ κατάθεση, μια Ινδοφιλιπινεζα που δε θυμάμαι το όνομα της αλλά την έχω πετύχει και Λένορμαν και Αριστουλα
Το έγραψα εγώ πριν δύο εβδομάδες. Πήγα πήρα φραπέ διεκπεραίωτικο από μια Ρωσίδα κοκκινομάλλα που έκανε πολύ καλό θεραπευτικό μασάζ. Value for money. Επίσης έχει ένα πάρκινγκ στο απέναντι στενό στα 5-6€ δεν θυμάμαι πόσο είχε.Με έπιασες αδιάβαστο!
Ευχαριστώ για την πληροφορία. Σου έχω στείλει prive. Δες το μια αν μπορείς σε παρακαλώ. ;)Το έγραψα εγώ πριν δύο εβδομάδες. Πήγα πήρα φραπέ διεκπεραίωτικο από μια Ρωσίδα κοκκινομάλλα που έκανε πολύ καλό θεραπευτικό μασάζ. Value for money. Επίσης έχει ένα πάρκινγκ στο απέναντι στενό στα 5-6€ δεν θυμάμαι πόσο είχε.
Λογικό κάνουν κύκλο αυτές από εδώ και από εκείΜε 20€ κατάθεση, μια Ινδοφιλιπινεζα που δε θυμάμαι το όνομα της αλλά την έχω πετύχει και Λένορμαν και Αριστουλα
Μια Μαρια λες που νομίζω είχε ξεκινήσει ένα φεγγάρι από ένα μασατζιδικο στην Καλλιθέα (angels κάτι) το οποίο έκλεισεΜε 20€ κατάθεση, μια Ινδοφιλιπινεζα που δε θυμάμαι το όνομα της αλλά την έχω πετύχει και Λένορμαν και Αριστουλα
Mamta..???Με 20€ κατάθεση, μια Ινδοφιλιπινεζα που δε θυμάμαι το όνομα της αλλά την έχω πετύχει και Λένορμαν και Αριστουλα
Λεγεεεε!!! Την ψάχνω πόσο καιρό τώρα!Mamta..???