Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
781
Πόντοι
81
Καλημέρα αδελφέ, ναι υπάρχει δίπλα από τα γραφεία του Λεβέντη. Ενα που μεταφέρθηκε από το περιστέρι. 50€ μασάζ καλαμάκι. 7,5/10
Έχω πάει μια φορά-δυστυχώς δε θυμάμαι πως το λένε.
Last year.ηταν Μεταξουργείο...πανορμου 81...μασάζ με εκτόνωση 50 ευρώ

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
781
Πόντοι
81
Ρε σύ για το vip beauty δε λέει εκεί δεν είναι αυτή. Εάν λέει αυτό εγώ έχω πάει κ συναγωνιστής είχε αναφέρει καλαμάκι
Παλια η Ελένη και μόνο έπαιρνε πιπα...έχει ανεξαρτητοποιηθει εδώ και 1,5 χρόνο...

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.587
Πόντοι
746
Παλια η Ελένη και μόνο έπαιρνε πιπα...έχει ανεξαρτητοποιηθει εδώ και 1,5 χρόνο...
Άλλο λέω εγώ άλλο εσυ,Η Ελένη-Μαίρη-Τζενη π αναφέρεις π είχε χώρο Αχαρνων κ δούλευε μπουρδελο παλαιότερα,δε ξέρω μάλλον σταμάτησε κ τα ιδιαίτερα.Αυτο π αναφέρω για Μεταξουργείο η κριτική έγινε τέλη Νοέμβρη του έχεις απαντήσει κιόλας κ εσυ του μυστη.Οποτε τώρα με τη μετακόμιση πανορμου δε ξέρω εάν είναι κάποια από αυτές η ξανθιά με τη πρόστυχο φάτσα

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
781
Πόντοι
81
Άλλο λέω εγώ άλλο εσυ,Η Ελένη-Μαίρη-Τζενη π αναφέρεις π είχε χώρο Αχαρνων κ δούλευε μπουρδελο παλαιότερα,δε ξέρω μάλλον σταμάτησε κ τα ιδιαίτερα.Αυτο π αναφέρω για Μεταξουργείο η κριτική έγινε τέλη Νοέμβρη του έχεις απαντήσει κιόλας κ εσυ του μυστη.Οποτε τώρα με τη μετακόμιση πανορμου δε ξέρω εάν είναι κάποια από αυτές η ξανθιά με τη πρόστυχο φάτσα
Η Έλενα είναι Άγιο Παντελεήμονα ανεξάρτητη....ήταν στο vip beauty όταν κατοικοεδρευε μετάξι

Υγ...ίδιο τιμ που ανανεώνεται...στείλε μην WhatsApp να σου στείλουν φωτο

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
37
Like
3.797
Πόντοι
7.195
Φραπέ

Συνημμένα

• kit-cafe-frappe-nescafe-grece.png
    kit-cafe-frappe-nescafe-grece.png
    163,6 KB · Εμφανίσεις: 12

Rsexy

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2018
Like
82
Πόντοι
0

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
1.929
Πόντοι
496
Με έπιασες αδιάβαστο!
Το έγραψα εγώ πριν δύο εβδομάδες. Πήγα πήρα φραπέ διεκπεραίωτικο από μια Ρωσίδα κοκκινομάλλα που έκανε πολύ καλό θεραπευτικό μασάζ. Value for money. Επίσης έχει ένα πάρκινγκ στο απέναντι στενό στα 5-6€ δεν θυμάμαι πόσο είχε.

Akatergastos Outlaw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
6
Like
1.111
Πόντοι
361
Το έγραψα εγώ πριν δύο εβδομάδες. Πήγα πήρα φραπέ διεκπεραίωτικο από μια Ρωσίδα κοκκινομάλλα που έκανε πολύ καλό θεραπευτικό μασάζ. Value for money. Επίσης έχει ένα πάρκινγκ στο απέναντι στενό στα 5-6€ δεν θυμάμαι πόσο είχε.
Ευχαριστώ για την πληροφορία. Σου έχω στείλει prive. Δες το μια αν μπορείς σε παρακαλώ. ;)

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
1.929
Πόντοι
496
Δεν διαβάζω μηνύματα γιατί δεν θέλω να μου έρχονται ειδοποιήσεις από εδώ και από εκεί.

losmono

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2024
Like
121
Πόντοι
0
Με 20€ κατάθεση, μια Ινδοφιλιπινεζα που δε θυμάμαι το όνομα της αλλά την έχω πετύχει και Λένορμαν και Αριστουλα
Μια Μαρια λες που νομίζω είχε ξεκινήσει ένα φεγγάρι από ένα μασατζιδικο στην Καλλιθέα (angels κάτι) το οποίο έκλεισε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom