Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
750
Πόντοι
81

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
750
Πόντοι
81
Καλημέρα αδελφέ, ναι υπάρχει δίπλα από τα γραφεία του Λεβέντη. Ενα που μεταφέρθηκε από το περιστέρι. 50€ μασάζ καλαμάκι. 7,5/10
Έχω πάει μια φορά-δυστυχώς δε θυμάμαι πως το λένε.
Last year.ηταν Μεταξουργείο...πανορμου 81...μασάζ με εκτόνωση 50 ευρώ

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
750
Πόντοι
81
Ρε σύ για το vip beauty δε λέει εκεί δεν είναι αυτή. Εάν λέει αυτό εγώ έχω πάει κ συναγωνιστής είχε αναφέρει καλαμάκι
Παλια η Ελένη και μόνο έπαιρνε πιπα...έχει ανεξαρτητοποιηθει εδώ και 1,5 χρόνο...

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.547
Πόντοι
746
Παλια η Ελένη και μόνο έπαιρνε πιπα...έχει ανεξαρτητοποιηθει εδώ και 1,5 χρόνο...
Άλλο λέω εγώ άλλο εσυ,Η Ελένη-Μαίρη-Τζενη π αναφέρεις π είχε χώρο Αχαρνων κ δούλευε μπουρδελο παλαιότερα,δε ξέρω μάλλον σταμάτησε κ τα ιδιαίτερα.Αυτο π αναφέρω για Μεταξουργείο η κριτική έγινε τέλη Νοέμβρη του έχεις απαντήσει κιόλας κ εσυ του μυστη.Οποτε τώρα με τη μετακόμιση πανορμου δε ξέρω εάν είναι κάποια από αυτές η ξανθιά με τη πρόστυχο φάτσα

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
750
Πόντοι
81
Άλλο λέω εγώ άλλο εσυ,Η Ελένη-Μαίρη-Τζενη π αναφέρεις π είχε χώρο Αχαρνων κ δούλευε μπουρδελο παλαιότερα,δε ξέρω μάλλον σταμάτησε κ τα ιδιαίτερα.Αυτο π αναφέρω για Μεταξουργείο η κριτική έγινε τέλη Νοέμβρη του έχεις απαντήσει κιόλας κ εσυ του μυστη.Οποτε τώρα με τη μετακόμιση πανορμου δε ξέρω εάν είναι κάποια από αυτές η ξανθιά με τη πρόστυχο φάτσα
Η Έλενα είναι Άγιο Παντελεήμονα ανεξάρτητη....ήταν στο vip beauty όταν κατοικοεδρευε μετάξι

Υγ...ίδιο τιμ που ανανεώνεται...στείλε μην WhatsApp να σου στείλουν φωτο

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
37
Like
3.783
Πόντοι
5.595
Φραπέ