Fullspoonmoon
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 750
- Πόντοι
- 81
Δεν έχεις ιδέα...Μια Ελένη η Ειρήνη δε θυμάμαι καλά νομίζω Ελένη.Μεγαλη είναι οβερ 50,ξανθιά με πρόστυχη φάτσα 50€ με φραπέ κ ίσως το πάρει κ στόμα με κανένα έξτρα.
Δεν έχεις ιδέα...Μια Ελένη η Ειρήνη δε θυμάμαι καλά νομίζω Ελένη.Μεγαλη είναι οβερ 50,ξανθιά με πρόστυχη φάτσα 50€ με φραπέ κ ίσως το πάρει κ στόμα με κανένα έξτρα.
Last year.ηταν Μεταξουργείο...πανορμου 81...μασάζ με εκτόνωση 50 ευρώΚαλημέρα αδελφέ, ναι υπάρχει δίπλα από τα γραφεία του Λεβέντη. Ενα που μεταφέρθηκε από το περιστέρι. 50€ μασάζ καλαμάκι. 7,5/10
Έχω πάει μια φορά-δυστυχώς δε θυμάμαι πως το λένε.
Ρε σύ για το vip beauty δε λέει εκεί δεν είναι αυτή. Εάν λέει αυτό εγώ έχω πάει κ συναγωνιστής είχε αναφέρει καλαμάκιΔεν έχεις ιδέα...
Παλια η Ελένη και μόνο έπαιρνε πιπα...έχει ανεξαρτητοποιηθει εδώ και 1,5 χρόνο...Ρε σύ για το vip beauty δε λέει εκεί δεν είναι αυτή. Εάν λέει αυτό εγώ έχω πάει κ συναγωνιστής είχε αναφέρει καλαμάκι
Άλλο λέω εγώ άλλο εσυ,Η Ελένη-Μαίρη-Τζενη π αναφέρεις π είχε χώρο Αχαρνων κ δούλευε μπουρδελο παλαιότερα,δε ξέρω μάλλον σταμάτησε κ τα ιδιαίτερα.Αυτο π αναφέρω για Μεταξουργείο η κριτική έγινε τέλη Νοέμβρη του έχεις απαντήσει κιόλας κ εσυ του μυστη.Οποτε τώρα με τη μετακόμιση πανορμου δε ξέρω εάν είναι κάποια από αυτές η ξανθιά με τη πρόστυχο φάτσαΠαλια η Ελένη και μόνο έπαιρνε πιπα...έχει ανεξαρτητοποιηθει εδώ και 1,5 χρόνο...
Η Έλενα είναι Άγιο Παντελεήμονα ανεξάρτητη....ήταν στο vip beauty όταν κατοικοεδρευε μετάξιΆλλο λέω εγώ άλλο εσυ,Η Ελένη-Μαίρη-Τζενη π αναφέρεις π είχε χώρο Αχαρνων κ δούλευε μπουρδελο παλαιότερα,δε ξέρω μάλλον σταμάτησε κ τα ιδιαίτερα.Αυτο π αναφέρω για Μεταξουργείο η κριτική έγινε τέλη Νοέμβρη του έχεις απαντήσει κιόλας κ εσυ του μυστη.Οποτε τώρα με τη μετακόμιση πανορμου δε ξέρω εάν είναι κάποια από αυτές η ξανθιά με τη πρόστυχο φάτσα
φραπέ κάνουν αλλά μέτρια πράγματαΈχει πάει κάποιος Πανόρμου να μας πει κάποια εμπειρία.
Με 20€ κατάθεση, μια Ινδοφιλιπινεζα που δε θυμάμαι το όνομα της αλλά την έχω πετύχει και Λένορμαν και ΑριστουλαVIP beauty, εγώ στο 50€ έχω φτάσει ως φραπέ, καλαμάκι ποια σου έκανε;
Με 20€ κατάθεση, μια Ινδοφιλιπινεζα που δε θυμάμαι το όνομα της αλλά την έχω πετύχει και Λένορμαν και Αριστουλα