Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.485
- Πόντοι
- 736
Ναι γαμησετα της έκανα μια ερώτηση τι παίρνει κ τι κάνει κ μ έχει στείλει δέκα μηνύματα εάν θέλω σήμεραΤαπαμε σε αλλο thread. Μακρια κ αλαργα
Ναι γαμησετα της έκανα μια ερώτηση τι παίρνει κ τι κάνει κ μ έχει στείλει δέκα μηνύματα εάν θέλω σήμεραΤαπαμε σε αλλο thread. Μακρια κ αλαργα
τα παντα παιζουν αδερφε το διαπραγματευεσαι με την θεραπευτριαΣτο galaxy πλέον εκτός από καλαμάκι παίζει και μπριζόλα?
TomahawkΣτο galaxy πλέον εκτός από καλαμάκι παίζει και μπριζόλα?
Διαλέγεις θεραπεύτρια η ότι κάτσει;τα παντα παιζουν αδερφε το διαπραγματευεσαι με την θεραπευτρια
πλέον μπορείς να διαλέξεις. Μπριζοκαλαμο δεν κάνουν όλεςΔιαλέγεις θεραπεύτρια η ότι κάτσει;
Κάνουν όλες μπριζοκάλαμο;
Καμια καλή έχει ;πλέον μπορείς να διαλέξεις. Μπριζοκαλαμο δεν κάνουν όλες
Όχι, ότι βλέπεις στο σαιτΚαμια καλή έχει ;
Δεν είδα και κάτι το εμφανίσιμο...Όχι, ότι βλέπεις στο σαιτ
Μην τσίμπαγε και μην δώσετε πληροφορίες στον τύπο. Είναι του μαγαζιού προμοτορας και θα κάψετε και τις όποιες κοπέλες .Καλημερα. Συναγωνιστές εγώ είμαι στάνταρ πελάτης του galaxy . Εχω κανει μασαζ με πολλες κοπελες . Καμια δεν μου άφησε υπονοούμενο για μπριζόλα. Καλαμακι με καποια εχει πεσει υπονοουμενο αλλα δεν εκανα. Το στυλ του μαγαζιου δεν ειναι για μπριζολα. Και νομιζω η Αριστουλα δεν επιτρεπει τετοιο θεμα στον χωρο της. Αυτα εχω δει εγω. Τωρα αν καποιος εχει κανει κατι παραπανω απο φραπε να μας το πει αν θελει...
Εισαι κ στανταρ πελατης, ε? Της Αγιας Αριστουλας. Τραβα στη γωνια να δεις αν ερχομαιΚαλημερα. Συναγωνιστές εγώ είμαι στάνταρ πελάτης του galaxy . Εχω κανει μασαζ με πολλες κοπελες . Καμια δεν μου άφησε υπονοούμενο για μπριζόλα. Καλαμακι με καποια εχει πεσει υπονοουμενο αλλα δεν εκανα. Το στυλ του μαγαζιου δεν ειναι για μπριζολα. Και νομιζω η Αριστουλα δεν επιτρεπει τετοιο θεμα στον χωρο της. Αυτα εχω δει εγω. Τωρα αν καποιος εχει κανει κατι παραπανω απο φραπε να μας το πει αν θελει...
και ούτε θα δεις....όλες είναι β' διαλογής από τα αζήτηταΔεν είδα και κάτι το εμφανίσιμο...
Σαν να ακούμε την ίδια την Αριστούλα μιλάτε…μια χαρά είναι χώρος, ιδιαίτερα το υπόγειο…κάνουν αλλά τις έχει φοβίσει η Αριστούλα…
Δεν...καλό μασάζ μενείναι στα δεν?Utopia massage spa | Aigáleo
Utopia massage spa, Egaleo. Gefällt 1.257 Mal · 194 Personen sprechen darüber · 10 waren hier. Beauty, Kosmetik und Körperpflegewww.facebook.com
ευχαριστώ προκαταβολικά
Σε ευχαριστώ πολύ .Δεν...καλό μασάζ μεν