Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.485
Πόντοι
736

Levou23

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
858
Πόντοι
80
Στο galaxy πλέον εκτός από καλαμάκι παίζει και μπριζόλα?

giorgosman1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2017
Κριτικές
8
Like
1.225
Πόντοι
481
Καλημερα. Συναγωνιστές εγώ είμαι στάνταρ πελάτης του galaxy . Εχω κανει μασαζ με πολλες κοπελες . Καμια δεν μου άφησε υπονοούμενο για μπριζόλα. Καλαμακι με καποια εχει πεσει υπονοουμενο αλλα δεν εκανα. Το στυλ του μαγαζιου δεν ειναι για μπριζολα. Και νομιζω η Αριστουλα δεν επιτρεπει τετοιο θεμα στον χωρο της. Αυτα εχω δει εγω. Τωρα αν καποιος εχει κανει κατι παραπανω απο φραπε να μας το πει αν θελει...

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.285
Πόντοι
5.595
Καλημερα. Συναγωνιστές εγώ είμαι στάνταρ πελάτης του galaxy . Εχω κανει μασαζ με πολλες κοπελες . Καμια δεν μου άφησε υπονοούμενο για μπριζόλα. Καλαμακι με καποια εχει πεσει υπονοουμενο αλλα δεν εκανα. Το στυλ του μαγαζιου δεν ειναι για μπριζολα. Και νομιζω η Αριστουλα δεν επιτρεπει τετοιο θεμα στον χωρο της. Αυτα εχω δει εγω. Τωρα αν καποιος εχει κανει κατι παραπανω απο φραπε να μας το πει αν θελει...
Μην τσίμπαγε και μην δώσετε πληροφορίες στον τύπο. Είναι του μαγαζιού προμοτορας και θα κάψετε και τις όποιες κοπέλες .

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.361
Πόντοι
506
Εισαι κ στανταρ πελατης, ε? Της Αγιας Αριστουλας. Τραβα στη γωνια να δεις αν ερχομαι

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
461
Πόντοι
21

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011