Πώς τη βρίσκουμε τυπε;Δεν έχει σταματήσει φίλε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.048
- Πόντοι
- 441
Στο κινητό της αν το έχεις.
Μπορείς να μου το στείλεις με pm?Στο κινητό της αν το έχεις.
trelenios33
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2016
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Και σε μένα ένα pm με το κινητό της σε παρακαλώ!Στο κινητό της αν το έχεις.
Nikolakis12346
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2024
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Περιστέρι υπάρχει τίποτα αξιόλογο ;
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.367
- Πόντοι
- 206
Κατά καιρούς βάζει αγγελία και δουλεύει στο σπίτι της. Δουλεύει λίγο και έχει κρατήσει τη πελατεία τηςνομιζω πως καπου ειχε παρει το ματι μου μια αγγελια καπου ειχε βαλει
Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:
Παρακολουθω μιας και με ενδιαφερειEχει πηδήξει κάνεις ratu από galaxy να μας πει πως και τιμές ;
Akatergastos Outlaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 948
- Πόντοι
- 81
Πρόσφατη επίσκεψη στον γαλαξία χωρίς ραντεβού. Δάνης στην υποδοχή. Ευγενικός του είπα μισάωρη συνεδρία κόστος 35€ και δεν ζήτησα κάποια θεραπεύτρια εφόσον είχα διαβάσει εδώ τι παίζει. Έκανα ντουζ στην είσοδο περίπου, έκανα τον γύρο του θριάμβου με την πετσέτα και κατέβηκα στο δωμάτιο. Εκεί ήταν η Μελίνα ή Λίνα ξανθιά αδύνατη γύρω στα 50 ομορφούλα. Συστάσεις και ξάπλα γυμνός. Ύπουλα περάσματα, μασαζάκι συμπαθητικό. Γύρισμα από την καλή γρήγορα μπήκαμε στον φραπέ έπειτα από ερώτηση της αν θέλω έξτρα. Φραπές όχι πολύ τεχνικός βιαστικός θα έλεγα. Ευγενική η ίδια αλλά από την αρχή μου έλεγε χαριτολογώντας στο μισάωρο τι θα προλάβουμε κτλ. τελείωμα όχι απολαυστικό ιδιαίτερα και μετά μου έκανε και λίγο μασάζ στο κεφάλι και της είπα για ντουζ. Της άφησα 15€ τα ρέστα από το 50αρικο και με έβαλε στο δωμάτιο με το τζακούζι στα μουλωχτά. Την ώρα που τελείωσα το ντουζ και σκουπιζόμουν μπήκε η αριστούλα μάλλον δεν με περίμενε να είμαι εκεί μέσα γιατί μετά έβαλε πελάτη. Συστάσεις χαμόγελα και με συνόδεψε πίσω στο δωμάτιο. Λέει στη θεραπεύτρια τους ωραίους πελάτες τους κρατάς για εσένα είναι να τον πιεις στο ποτήρι και ωραίο σώμα και όλο φιλοφρονήσεις. Επιθετικό μάρκετινγκ η υποδοχή και φάνηκε έμπειρη στη διαχείριση των μυστών. Η θεραπεύτρια έδειξε βιασύνη γιατί μου έβαλε τα ρούχα στο μασαζοκρεβατο και με χαιρέτισε. Βγαίνοντας η αριστούλα πολύ ευγενική έλεγε ελπίζω να πέρασατε καλά και με ξέβγαλε λέγοντας μου να τα ξαναπούμε.
Συναισθηματα ανάμεικτα, καθώς είναι τσιμπημένο, έδειξε βιασύνη αλλά ήταν πολύ ευγενικές. Δεν ξέρω αν θα ξαναπάω.
Υγ μπαίνοντας μπήκε μαζί μου και η ρατου αλλά από την κάτω είσοδο. Ωραίο κομμάτι.
Συναισθηματα ανάμεικτα, καθώς είναι τσιμπημένο, έδειξε βιασύνη αλλά ήταν πολύ ευγενικές. Δεν ξέρω αν θα ξαναπάω.
Υγ μπαίνοντας μπήκε μαζί μου και η ρατου αλλά από την κάτω είσοδο. Ωραίο κομμάτι.
Πως μπορούμε να την βρούμε την κοπέλα;Μασάζ με πένυ από Γκάλαξι γιατί με ιμτριγκαρατε με τόσες ερωτήσεις για αυτήν... Ψηλή πολύ αδύνατη ξανθιά με κοντό μαλλί ωραίο πρόσωπο κοντά στα 35 , το μόνο αρνητικό είναι το μικρό βυζί αλλά το τσιμπούκι τούμπανο. Είχα καιρό να πάρω σε μασατζιδικο τόσο καλή στην πίπα. Φουλ σάλιο και περιποιείται όλη την περιοχή με την γλώσσα της . Προφανως και την συστήνω ανεπιφύλακτα για τους λάτρεις του Καλαμακίου
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.417
- Πόντοι
- 446
Η αριστουλα σε καβλωνει πιο πολύ απο όλες τις υπόλοιπες εκεί μέσα.Πρόσφατη επίσκεψη στον γαλαξία χωρίς ραντεβού. Δάνης στην υποδοχή. Ευγενικός του είπα μισάωρη συνεδρία κόστος 35€ και δεν ζήτησα κάποια θεραπεύτρια εφόσον είχα διαβάσει εδώ τι παίζει. Έκανα ντουζ στην είσοδο περίπου, έκανα τον γύρο του θριάμβου με την πετσέτα και κατέβηκα στο δωμάτιο. Εκεί ήταν η Μελίνα ή Λίνα ξανθιά αδύνατη γύρω στα 50 ομορφούλα. Συστάσεις και ξάπλα γυμνός. Ύπουλα περάσματα, μασαζάκι συμπαθητικό. Γύρισμα από την καλή γρήγορα μπήκαμε στον φραπέ έπειτα από ερώτηση της αν θέλω έξτρα. Φραπές όχι πολύ τεχνικός βιαστικός θα έλεγα. Ευγενική η ίδια αλλά από την αρχή μου έλεγε χαριτολογώντας στο μισάωρο τι θα προλάβουμε κτλ. τελείωμα όχι απολαυστικό ιδιαίτερα και μετά μου έκανε και λίγο μασάζ στο κεφάλι και της είπα για ντουζ. Της άφησα 15€ τα ρέστα από το 50αρικο και με έβαλε στο δωμάτιο με το τζακούζι στα μουλωχτά. Την ώρα που τελείωσα το ντουζ και σκουπιζόμουν μπήκε η αριστούλα μάλλον δεν με περίμενε να είμαι εκεί μέσα γιατί μετά έβαλε πελάτη. Συστάσεις χαμόγελα και με συνόδεψε πίσω στο δωμάτιο. Λέει στη θεραπεύτρια τους ωραίους πελάτες τους κρατάς για εσένα είναι να τον πιεις στο ποτήρι και ωραίο σώμα και όλο φιλοφρονήσεις. Επιθετικό μάρκετινγκ η υποδοχή και φάνηκε έμπειρη στη διαχείριση των μυστών. Η θεραπεύτρια έδειξε βιασύνη γιατί μου έβαλε τα ρούχα στο μασαζοκρεβατο και με χαιρέτισε. Βγαίνοντας η αριστούλα πολύ ευγενική έλεγε ελπίζω να πέρασατε καλά και με ξέβγαλε λέγοντας μου να τα ξαναπούμε.
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.166
- Πόντοι
- 456
Φαντάσου χάλια οι υπόλοιπεςΗ αριστουλα σε καβλωνει πιο πολύ απο όλες τις υπόλοιπες εκεί μέσα.
fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.114
- Πόντοι
- 456
Έχει τον τρόπο της η ρουφιανα… cock teaser.. αλλά κρατάει απόσταση … και ούτε κουβέντα για παρακάτω…Η αριστουλα σε καβλωνει πιο πολύ απο όλες τις υπόλοιπες εκεί μέσα.
tarifas pirea
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 417
- Πόντοι
- 300
και κανει καβλωτικο μασαζ...ειχα γραψει πιο παλια οταν ειχαν κολλησει καποιες κορονοιο κ με ανελαβε αυτη στο α μερος...χαιδευε καβλωτικα μπρουμητα εγω κ χερια στην περιοχη του κωλου με πονηρα περασματα προς αρχιδια αλλα με τροπο...στο β μερος ηρθε μια θειτσα....αθηνα το ονομα...πραγματικα καυλωσα τοσο με αριστουλα που αν φραπεδιαζε θαχε μαζεψει ολο το χαρτιΗ αριστουλα σε καβλωνει πιο πολύ απο όλες τις υπόλοιπες εκεί μέσα.
fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.114
- Πόντοι
- 456
Έχω ζήσει κι εγώ το ίδιο την εποχή εκείνη . Θα συμφωνήσωκαι κανει καβλωτικο μασαζ...ειχα γραψει πιο παλια οταν ειχαν κολλησει καποιες κορονοιο κ με ανελαβε αυτη στο α μερος...χαιδευε καβλωτικα μπρουμητα εγω κ χερια στην περιοχη του κωλου με πονηρα περασματα προς αρχιδια αλλα με τροπο...στο β μερος ηρθε μια θειτσα....αθηνα το ονομα...πραγματικα καυλωσα τοσο με αριστουλα που αν φραπεδιαζε θαχε μαζεψει ολο το χαρτι
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.465
- Πόντοι
- 2.256
Είσαι μαλάκας ρε τύπε; . ... Αφού σου γράφει ξεκαθαρα ο άλλος, του οποίου μηνυμα εκανες παράθεση. ΠΕΝΥ ΑΠΟ GALAXY. Τράβα εκεί να τη βρεις.Πως μπορούμε να την βρούμε την κοπέλα;
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.166
- Πόντοι
- 456
Πλέον τίποτα δεν με εκπλήσειΕίσαι μαλάκας ρε τύπε; . ... Αφού σου γράφει ξεκαθαρα ο άλλος, του οποίου μηνυμα εκανες παράθεση. ΠΕΝΥ ΑΠΟ GALAXY. Τράβα εκεί να τη βρεις.
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.465
- Πόντοι
- 2.256
εε ναι εχουμε δει και χειρότερα...Πλέον τίποτα δεν με εκπλήσει
Εχουμε δει αναρτήσεις να γραφει η αλλη: "Κάνω τα πάντα όλα ..με τόσα λεφτα ...τηλέφωνο ...τάδε διευθυνση ταδε...."
και θα πεταχτει κάποιος μαλακας από κάτω να ρωτήσει..
" Κούκλα πως σε βρίσκουμε, τι πρόγραμμα κάνεις και με πόσα λεφτα;"
tarifas pirea
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 417
- Πόντοι
- 300
πριν την ανακαινιση ειχε ντους μονο στο δωματιο του τζακουσι και πηγαινες μετα με ελαφρα πηδηματακια στο αλλο δωματιο για μασαζ...μετα βαλανε ντουζ σε καθε δωματιο εκτος απο 1 η 2 μικρα που ειναι στον κατω οροφο.απλα παλια αν καποιος ηταν στο τζακουσι δεν μπορουσες καν να κανεις ντουζ...μεγαλη μαλακια...Εγώ δεν κατάλαβα κάτι. Πόσες εισόδους έχει τη μαγαζί; Και τι εννοείς έκανα ντουζ στην είσοδο και μετά έκανα τον γύρο του θριάμβου;
Akatergastos Outlaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 948
- Πόντοι
- 81
Προφανώς έχει μια στο ισόγειο σίγουρα και μια από πίσω που βγάζει στο τζακούζι. Στο δωμάτιο που με έβαλε δεν είχε μπάνιο και αναγκάστηκα να πάω στην είσοδο σε ένα μπάνιο στο βάθος. Οπότε διέσχισα όλο το μαγαζί με πετσέτα στη μέση όπως ο Δάνης με προέτρεψε, αφού φοβήθηκε μην βγω γυμνός.Εγώ δεν κατάλαβα κάτι. Πόσες εισόδους έχει τη μαγαζί; Και τι εννοείς έκανα ντουζ στην είσοδο και μετά έκανα τον γύρο του θριάμβου;