Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.512
Πόντοι
3.172
Φίλε κριτων έχω συμφωνήσει πολλές φορές μαζί σου αλλά εδώ νομίζω είσαι πολύ λάθος και εξηγώ..

Γουοκ, μιτουδες, βαριες ποινες για απλές παρενοχλήσεις κλπ έχουν ευνουχήσει τους άντρες. Αυτά που λες είναι το ψωμοτύρι της πουτάνας για να βγάλει όλους τους άντρες "γουρούνια" και να δικαιολογήσει την επιλογή του εύκολου χρήματος.
Ο άντρας πλέον είναι το αδύνατο φύλο. Βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα μάτια μας. Από προσωπική εμπειρία και από εξομολογήσεις φιλενάδων μου, η γυναίκα είναι αυτή που θα δει συνήθως τον άντρα σαν χορηγό με καλό ή κακό σκοπό.

Το 95% που λες εσύ δύο γενιές πριν ίσως. Καμία σχέση τώρα.
Φίλε Josex πάντα έχει ενδιαφέρον ο διάλογος μαζί σου, ακόμα κ αν διαφωνούμε..

Μεγάλο θέμα πράγματι της κοινωνίας μας, η κάθε φράση σου θα μπορούσε να είναι αντικείμενο μιας διάλεξης.. αλλά εδώ δεν είναι αμφιθέατρο Πανεπιστημίου..

Σε κάθε περίπτωση, έχουν γνώσει οι φύλακες.

Επιγραμματικά όμως, για να σε βοηθήσω στο στοχασμό σου, θα έλεγα πως ο άντρας, κάθε άλλο παρά είναι το αδύνατο φύλο, όπως αναφέρεις, τι ηττοπάθεια είναι αυτή? ακριβώς το αντίθετο θα έλεγα, με μια διαφορά όμως, μιλάμε για τον άντρα τον σοβαρό, τον συνετό, τον καλλιεργημένο, αυτόν που ξέρει να διεκδικεί και να κατακτά μια γυναίκα.. Αυτός είναι κύριος του εαυτού του, έμπειρος κ ολοκληρωμένος, με αυτοεκτίμηση κ αυτοπεποίθηση, μακριά από δευτερογενή ναρκισσισμό, αλαζονεία κ υποτακτική συμπεριφορά..

Η ποσότητα ωστόσο αυτή του άντρα, είναι πολύ περιορισμένη στις μέρες μας - είναι το υπόλοιπο 5% - γιατί είναι απαίδευτος, αδιάβαστος, ακοινώνητος, ακαλλιέργητος, γι αυτό κ καταφεύγει σε άλλες πρακτικές λόγω ανικανότητας κ μόνο, ασκώντας ψυχολογική κ σωματική βία, έτσι ώστε να καλύψει τις ερωτικές ανάγκες του.

Πρακτικές που δημιουργούνται από πνευματική, συναισθηματική κ κοινωνική ένδοια..
Ένα μέρος εκείνων, που δεν τα καταφέρουν ούτε εκεί, είναι potitional byers των κυριών που αλωνίζουν εδώ μέσα, (κ όχι μόνο φυσικά) κάποιες μάλιστα θέτουν κ φίλτρα, θέλουν όμορφους, αρρενωπούς, μέχρι 40 ετών, να ταιριάζουν στις δικές τους επιθυμίες, ενώ τολμούν να καθορίζουν ακόμα και τα 2 hotels της συνεύρεσης, όλοι γνωρίζουν σε ποια αναφέρομαι, αυτά που είναι αντικρυστά..

Το θλιβερό είναι, πως κάποιοι μωροί τω πνεύματι, αθύρματα στα χέρια κ στη βούληση τους, τις ακολουθούν, τις γλείφουν νυχθημερόν, τις αναβαθμίζουν, ενώ αν τολμήσεις κ έχεις διαφορετική άποψη, υπεραμύνονται του "ινδάλματός" τους, σε απαξιώνουν κ σε εξοβελίζουν, εξωραΐζοντας τις, αγνοώντας στη σκοτεινιά τους, πως χρησιμοποιούνται ως κράχτες για προϊόντα ασήμαντης αξίας, δυστυχώς παντού κ πάντα θα υπάρχουν αναχρονιστικά μυαλά, αδύναμες κ άβουλες προσωπικότητες..

Μεγάλο θέμα όπως προανέφερα, που ερευνά και καλύπτει, τις βαθύτερες ανάγκες της ψυχοσύνθεσης ενός ανθρώπου.. :hi:

Τελευταία τροποποίηση:

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.361
Πόντοι
5.646
Επίσκεψη πριν μερικές μέρες στο Galaxy. Πήρα κάποια Φαίη. Μάλλον νέα στο μαγαζί γιατί δεν υπήρχε φωτογραφία της στο σάιτ. Γύρω στο 1,60 στο ύψος κανονική στα κιλά της με σκούρο μακρύ μαλλί. Ηλικιακά την έκοψα γύρω στα 40-43 αλλά ευχάριστη και καλό πρόσωπο για την ηλικία της. Προέλευση δεν τη ρώτησα, δείχνει Ελληνίδα αλλά έκανε 2-3 λεκτικά λαθάκια. Μασάζ κάνει πολύ καλό. Στο τέλος με ρώτησε αν θέλω κάτι έξτρα και προχώρησε σε φραπεδάκι (δεν φάνηκε να προχωράει παραπάνω) πολύ καλό με αργές κινήσεις και ελεγχόμενο μέχρι που ξεζουμίζει και τη τελευταία σταγόνα. Τιμολόγιο δεν έχει οπότε άφησα 10€ συν 40€ για τη προσφορά μασάζ για 50 λεπτά. Βγαίνοντας από το δωμάτιο είδα μία άλλη με κοντό μαλλί ξανθιά μάλλον η Πένυ που αν είναι αυτή δείχνει πιο ωραία στο πρόσωπο απ ότι στη φωτό του σάιτ. Λόγω αμφίεσης (φορούσε μια μαύρη κοντή ποδιά μέχρι το βρακάκι της) η ξανθιά θα πρέπει να φουλάρει στο πρόγραμμα.
Πένυ η Τζένη;

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.079
Πόντοι
736
Αυτό που συμβαίνει με τις λαδοκόρες , ανεξαρτήτου ηλικίας, ούτε άγνωστο είναι, ούτε απρόσμενο.

Οι περισσότερες είναι γυναίκες που έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους στη ζωή, αλλά κ γενικότερα δεν τα κατάφεραν επαγγελματικά.

Κάποιες εισέρχονται στο χώρο, γλυκαίνονται από την εισροή χρήματος, αντιλαμβάνονται στιγμιαία, πως έχουν εκπέσει ως οντότητες κ προσπαθούν να επαναπατριστούν.

Μάταια όμως, γιατί η πραγματικότητα έξω, είναι ακόμα πιο ζοφερή..

Μα γιατί θα αναρωτηθείτε...

Γιατί αν εργάζονται για παράδειγμα σε μια εταιρεία, έστω τηλεφωνήτριες σε ένα γραφείο, αν είναι εμφανίσιμες είναι 95% βέβαιο πως θα έχουν σεξουαλική παρενόχληση, από τον εργοδότη τους (τουλάχιστον).. κάποια στιγμή θα ενδώσουν, με τι αντάλλαγμα? τα 650 -750 το μήνα και 40 ώρες εβδομαδιαίως??

Σκέφτονται λοιπόν πως αυτά τα χρήματα μπορούν να εισρεύσουν στο ταμείο τους, κάνοντας μόνο το σεξ και όχι όλα τα υπόλοιπα που κάνουν στην εργασία τους..

Έτσι είναι απολύτως βέβαιο, πως ακόμα κ αν απομακρυνθούν για λίγο, θα επιστρέψουν, γιατί κερδίζουν πολύ περισσότερα, προσφέροντας πολύ λιγότερα..

Τελευταία ζήσαμε την είσοδο της "Τζένης".. τη θυμάστε?/

Πολλοί αναρωτήθηκαν τι έγινε?? γιατί εξαφανίστηκε?? Υπάρχει μεγάλο παρασκήνιο...

Είχα αναλύσει την περίπτωση της διεξοδικά, μιλώντας για 3 σενάρια..

Επαληθεύτηκε το σενάριο γ΄...

Ήταν πρόδρομος λογαριασμός , κοινώς "λαγός" , που επανεμφανίστηκε πριν 2 ημέρες κ προκάλεσε νέα αναστάτωση..

Ακριβώς γι αυτό, αποκλείστηκε η επικοινωνία μαζί της..

Για σκεφτείτε λίγο.. :think: (με το πάνω κεφάλι)​
Γίνονται πραγματάκια δηλαδή..

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.597
Πόντοι
1.196
Γιατί έσβησε το thread της Ίριδας;;

Δηλαδή Τζένη- Ίριδα ένα και το αυτό, έτσι;
Δε γνωρίζω αν είναι η ίδια, αλλά χθες εμφανίστηκε σε νήμα της Θεσ/νίκης, νέο μελος με πρόγραμμα υπηρεσιων, τηλ. κτλ:

Irida ?

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
Δε γνωρίζω αν είναι η ίδια, αλλά χθες εμφανίστηκε σε νήμα της Θεσ/νίκης, νέο μελος με πρόγραμμα υπηρεσιων, τηλ. κτλ:

Irida ?

Αυτή η "Τζενυ" που έμφανίστηκε εδώ , είχε δηλώσει τόπο διαμονής το Κερατσίνι. Δεν ξέρω γιατί ο @Jimmy.D την ανέφερε με το όνομα Ίριδα. Ας μας εξηγήσει όταν δει το μήνυμα μου.
Αυτή που αναφέρεις εσύ στη Θεσσαλονίκη, μάλλον θα είναι κάποια άλλη.

Jimmy.D

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2023
Like
33
Πόντοι
0
Αυτή η "Τζενυ" που έμφανίστηκε εδώ , είχε δηλώσει τόπο διαμονής το Κερατσίνι. Δεν ξέρω γιατί ο @Jimmy.D την ανέφερε με το όνομα Ίριδα. Ας μας εξηγήσει όταν δει το μήνυμα μου.
Λέω ότι μπορεί να είναι ο ίδιος χρήστης
Μου φαίνονται ίδια προφίλ. Μάλλον κάποιος τρολάρει.

Ashor90

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2023
Like
405
Πόντοι
21
Έχουν κανένα site να δεις τις κοπέλες; Δεν βρήκα κάτι Googlαροντας
Το έχουν σαν city gold spa.
Μην φανταστείς ότι αυτό που θα δεις είναι κ στην πραγματικότητα ή ότι οι κοπέλες που είναι στο πρόγραμμα θα είναι κ στο χώρο. Κάνε τηλ πρώτα

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.660
Πόντοι
1.336
Το έχουν σαν city gold spa.
Μην φανταστείς ότι αυτό που θα δεις είναι κ στην πραγματικότητα ή ότι οι κοπέλες που είναι στο πρόγραμμα θα είναι κ στο χώρο. Κάνε τηλ πρώτα
Πάλι Googlαρα και ως city gold spa και πάλι δεν μου βγάζει κάτι σχετικό... Θα ήταν σίγουρα καλό να έχω μια εικόνα των γυναικών που έχουν.

Ashor90

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2023
Like
405
Πόντοι
21
Πάλι Googlαρα και ως city gold spa και πάλι δεν μου βγάζει κάτι σχετικό... Θα ήταν σίγουρα καλό να έχω μια εικόνα των γυναικών που έχουν.
Αν δεν σου στείλει ο φίλος πες μου να σου στείλω εγώ.
Πάντως μην περιμένεις αντιπροσωπευτικες φωτογραφίες...

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256

Vasilisathens

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
18
Πόντοι
0
Καλησπέρα! Γνωρίζει κάποιος για το Masazaki στο πειραια

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
16
Like
1.076
Πόντοι
371
Πέρασα από το Thai masaz στον αγιο δημητριο.... εσκασε μια θεια κινεζα με κοντο σορτσακι με εβαλε μεσα με την πορτα ανοιχτη, ειναι πανω στο δρομο το μαγαζι με τζαμαρια. ετοιμαζει το κρεβατι με ξαπλωνει μου λεει ξεκιναω εγω και μετα θα ερθει το κοριτσι μου.... ετριβε, μετα ανοιξε η οπρτα ηρθε το κοριτισ..... μια εγχρωμη κοπελια, με παρα πολλα κιλα ..... ειχε και happy ending υπερβολικα τυπικο βεβαια. κοστος ολα μαζι 50€ . δεν αξιζει ( γνωμη μου)

Tararas1234

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2019
Κριτικές
1
Like
52
Πόντοι
0
Καλησπέρα κ απο μένα, έχετε να προτείνεται κάποιο καλό Μαγαζι καθαρό αλλά με έξτρα;
Όχι μασαζ στούντιο, κάποιο σαν το mome.. Να έχει καλό μασάζ καθαρός χώρος κ αν γίνεται Ασιάτισσες .

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
Καλησπέρα κ απο μένα, έχετε να προτείνεται κάποιο καλό Μαγαζι καθαρό αλλά με έξτρα;
Όχι μασαζ στούντιο, κάποιο σαν το mome.. Να έχει καλό μασάζ καθαρός χώρος κ αν γίνεται Ασιάτισσες .
Ναι φίλε.. ... πάτα εδώ

nikolaou639

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Κριτικές
14
Like
551
Πόντοι
291
Τελικά ποιο Μαγαζι αξίζει περίσοτερο που ν πάμε δώστε καμιά συμβουλή