Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

christos1969

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Like
277
Πόντοι
21
Σίγουρα στα δεν αλλά έκλεισα για αύριο μασαζ,περιοχή Πέραμα 20€ η ώρα θα ενημερώσω αν παιχτεί τίποτα άλλο,την έχει επισκεφτεί κανένα μέλος;;;
Έγινε η επίσκεψη εννοείται στα δεν ούτε καν υπονοούμενα στο σπίτι της ένα δωμάτιο με το μασαζοκρεββατο στην μέση απαλή μουσική χαμηλά φώτα μασαζ χωρίς εσώρουχο αλλά πολύ όμορφη είναι αυτή που βλέπεις στον δρόμο κ θέλεις να την σκισεις προσχαρη κ χαμογελαστή δεν μπορώ να πω κ σε προσέχει μακάρι να έπαιζε μπάλα

lft

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
39
Πόντοι
0
Έγινε η επίσκεψη εννοείται στα δεν ούτε καν υπονοούμενα στο σπίτι της ένα δωμάτιο με το μασαζοκρεββατο στην μέση απαλή μουσική χαμηλά φώτα μασαζ χωρίς εσώρουχο αλλά πολύ όμορφη είναι αυτή που βλέπεις στον δρόμο κ θέλεις να την σκισεις προσχαρη κ χαμογελαστή δεν μπορώ να πω κ σε προσέχει μακάρι να έπαιζε μπάλα
Εννοείς πως δεν παίζει εκτόνωση στο μασάζ;

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.366
Πόντοι
206
πεταμένα λεφτά

christos1969

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Like
277
Πόντοι
21
Πεταμένα δεν τα λες καλό μασάζ κ περιποίηση απο μια όμορφη γυναίκα,απλώς μετά από τόση χαλάρωση κ όλο το σκηνικό μαζί έπαιζε κ μια φραπεδιά με καλαμάκι μαζί θα ήταν το ιδανικό.

christos1969

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Like
277
Πόντοι
21
Πεταμένα δεν τα λες καλό μασάζ κ περιποίηση απο μια όμορφη γυναίκα,απλώς μετά από τόση χαλάρωση κ όλο το σκηνικό μαζί έπαιζε κ μια φραπεδιά με καλαμάκι μαζί θα ήταν το ιδανικό.
Μετά που με γύρισε ανάσκελα δεν πήρα τα μάτια μου από πάνω της κ την κάρφωνα όλο υπονοούμενα μπας και άλλα δεν.....

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
777
Πόντοι
81
Μετά που με γύρισε ανάσκελα δεν πήρα τα μάτια μου από πάνω της κ την κάρφωνα όλο υπονοούμενα μπας και άλλα δεν.....
Εφισον ησουν τελειως γυμνος, δεν ειχε κανενα περασμα απο την περιοχη; δεν ειχες καποια στυση για καποιο υπονοουμενο;

christos1969

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Like
277
Πόντοι
21
Εφισον ησουν τελειως γυμνος, δεν ειχε κανενα περασμα απο την περιοχη; δεν ειχες καποια στυση για καποιο υπονοουμενο;
Μπα αδελφέ ελάχιστα έως καθόλου γύρω στα πλάγια κοντά στους όρχεις μέχρι εκεί,σαφώς υπήρχε κ στύση όταν μου είπε γύρνα κράταγε την πετσέτα σαν παραβάν για να γυρίσω ανάσκελα κ τις λέω μισό λεπτό γιατί μετά από τόση χαλάρωση και με τόσο απαλά χέρια ένας κύριος ξύπνησε....απλώς χαμογέλασε.Εριχνα συνέχεια μπηχτές με ωραίο τρόπο κ κομψό κ ματιές αλλά δεν έγινε τίποτα,θα δούμε την επόμενη φορά

lft

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
39
Πόντοι
0
Τότε ρε φίλοι ποιο είναι το μασατζίδικο που έχει τέλειο μασάζ και εκτόνωση στο τέλος;

antkar81

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Κριτικές
26
Like
4.629
Πόντοι
2.846
Έχουμε κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας;

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.366
Πόντοι
206
Υπάρχουν και αλλού όμορφες γυναίκες που όμως κερνάνε φραπέ. Εσύ ενώ χαλάρωνες, έβλεπες το φραπέ αλλά δεν μπορούσες να το γευτείς:P

lft

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
39
Πόντοι
0
Λοιπόν παλικάρια ψάχνω κοπέλα να κάνει μασάζ με εκτόνωση σε χώρο της. Ιδανικά θέλω ταντρα μασάζ αλλά οκ. Αν έχετε πρόσφατες πληροφορίες παρακαλώ καλοδεχούμενες. Άντε να φύγει όμορφα το 2023

lft

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
39
Πόντοι
0
Στο nuru μασάζ παίζει και εκτόνωση μαζί;

Johnie109

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2022
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα αλάνια.

Θα μπορούσα να έχω κι εγώ το τηλ της Φρόσως απο το ***** καθως ήμουν κι εγώ παλιος πελάτης και έχουμε ξεμείνει με την αφεντικίνα πλεον
Ευχαριστω

Sexflix

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
836
Πόντοι
81
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους ...
Επίσκεψη λοιπόν στο galaxy massage .
Πολύ ωραίος χώρος προσεγμένος .
Χωρίς ραντεβού πριν είδα φώς και μπήκα .
Στην υποδοχή η κυρία Αριστέα (Καύλα)
Με ρώτησε αν πάω πρώτη φορά της απάντησα ναι .... Και ξεκίνησε η ξενάγηση μέσα στα δωμάτια αν και εκείνη την ώρα δεν είχε κόσμο. Μου μίλησε για το μασάζ και αμέσως βγαίνω στο παρασύνθημα και της λέω πως έχω ακούσει ότι κάνετε καλό μασάζ με έξτρα . Και έχω ακούσει για κάποια κοπέλα ΕΜΥ . Και της λέω και την τιμή που διαθέτω και άνετα άνετα μου λέει βεβαίως και είναι διαθέσιμη . Και προχωράμε στην προετοιμασία .
Κανονικά κάνω το μπανάκι μου και έρχεται η κοπέλα .
Πολύ καλό μασάζ έχω να τονίσω πραγματικά ήξερε να κάνει .
Και μετά από κάπου 30' μου λέει να γυρίσω. Γυρνάω και σιγά σιγά κάπου στο 10' μου λέει θέλεις κάτι έξτρα της απαντώ ναιι και ξεκινάει μια πολύ μαεστρικη φραπεδιά όπου με τέτοια κούραση μετά απο λίγο ήρθε και το τέλος .
Η κοπέλα να πω πως ήταν μαυρουλα με άφησε να χαϊδεύω και εγώ άνετα . Δεν έβγαλε ρούχα . Αλλά όλα πήγαν πολύ καλά .
Τελικό σύνολο ήταν μασάζ 45' 40€ και άφησα και τα 10€ στην κοπέλα για το έξτρα.
Θα ξανά επισκεφθώ το μαγαζί να δοκιμάσω και καμιά κοπελα άλλη .

Αυτά ......

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
8.339
Πόντοι
1.056
Internet_20231215_224414_1.gif

isaak kos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
29
Like
2.552
Πόντοι
2.596
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους ...
Επίσκεψη λοιπόν στο galaxy massage .
Πολύ ωραίος χώρος προσεγμένος .
Χωρίς ραντεβού πριν είδα φώς και μπήκα .
Στην υποδοχή η κυρία Αριστέα (Καύλα)
Με ρώτησε αν πάω πρώτη φορά της απάντησα ναι .... Και ξεκίνησε η ξενάγηση μέσα στα δωμάτια αν και εκείνη την ώρα δεν είχε κόσμο. Μου μίλησε για το μασάζ και αμέσως βγαίνω στο παρασύνθημα και της λέω πως έχω ακούσει ότι κάνετε καλό μασάζ με έξτρα . Και έχω ακούσει για κάποια κοπέλα ΕΜΥ . Και της λέω και την τιμή που διαθέτω και άνετα άνετα μου λέει βεβαίως και είναι διαθέσιμη . Και προχωράμε στην προετοιμασία .
Κανονικά κάνω το μπανάκι μου και έρχεται η κοπέλα .
Πολύ καλό μασάζ έχω να τονίσω πραγματικά ήξερε να κάνει .
Και μετά από κάπου 30' μου λέει να γυρίσω. Γυρνάω και σιγά σιγά κάπου στο 10' μου λέει θέλεις κάτι έξτρα της απαντώ ναιι και ξεκινάει μια πολύ μαεστρικη φραπεδιά όπου με τέτοια κούραση μετά απο λίγο ήρθε και το τέλος .
Η κοπέλα να πω πως ήταν μαυρουλα με άφησε να χαϊδεύω και εγώ άνετα . Δεν έβγαλε ρούχα . Αλλά όλα πήγαν πολύ καλά .
Τελικό σύνολο ήταν μασάζ 45' 40€ και άφησα και τα 10€ στην κοπέλα για το έξτρα.
Θα ξανά επισκεφθώ το μαγαζί να δοκιμάσω και καμιά κοπελα άλλη .

Αυτά ......
Εμφάνιση Εμυ;όμορφη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom