καλοΜήπως με το βυζαρες νουμερο 4 συνοδευόταν και σώμα ΧΧΧL ? Γιατί από κάτι τέτοιες ελλειπής κριτικές την έχουμε πατήσει..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Dikaios_gamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ούτε καλό ούτε κακό φίλε μου!! σοβαρά πράγματα αυτα.. Φανταζόμαστε ένα 19χρόνο με βιζαρες και πάμε εκεί και βλέπουνε τη ρόζα τη μπουλτόζα.. Για να σοβαρευτούμε λίγο με τις ελλειπέστατες κριτικες.. Η γραψτε σωστα η μην γράφετε καθόλου.. Μερικοί μένουν κηφισιά και μπορεί να ξεκινήσουν να πάνε να βρούνε το 19 χρονο στην καλλιθέα επειδη ειδαν εδω την κριτικη και να χάσουν και χρόνο και χρήμα. Γιαυτο υπάρχει το σιτε παιδιά. Για να μην την πατάμε..
johnaras3pman
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε παλικαρια , οσο αφορα την κριτικη δεν εκανα μασαζ. απλα την ειδα, καλη στο προσωπο , περιπου υψος 1,65- 1,70 κιλα περιπου 80( ηταν με πιασιματα που λεμε) βυζι νο 4 και κωλαρα !! . τι αλλο να πω . δεν πηγα σημερα απο τζουντι. αλλα μπορουνε και οι αλλοι συναγωνιστες αφου γνωριζουν την τζουντι να ρωτησουν και να μαθουν. πιστευω να σας καλυψα. οσο για την διευθυνση ξερω ειναι καπου στην καλλιθεα αλλα δεν θυμαμαι οδο
οι χοντρές πόσα κιλά είναικιλα περιπου 80( ηταν με πιασιματα που λεμε)
Nick the Dick
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
1,65 & 80 κιλά είναι βόδι, όχι απλά χοντρή ή με πιασιματάκια.
Dikaios_gamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
1,65 & 80 κιλά είναι βόδι, όχι απλά χοντρή ή με πιασιματάκια.
Έλα ντε πες τα!!! ΕΛΑ ΝΤΕ!!!!! Πιστεύω να προστάτευσα μερικούς πάντως με την φιλική μου επίθεση προς τον αντικειμενίκο johnara3pman που θεωρεί το 1,67 80κg πιασίματα..
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
πραγματι ηταν να παει εχθες στη τζοντι η κοπελα που λεει ο συναδελφος αλλα δεν πηγε την περιμενε πηγα και εγω απο οτι μου ειπε η τζοντι την περιμενε οση ωρα καθησα εκει τιποτα απο οτι μου ειπε η τζοντι πρωτη φοπα θα δουλευε και τησ ειπε οτι εδω κανουμε και εκτονωση και της ειπε δεν εχω προβλημα. τωρα αμα παει σημερα η αυριο μου ειπε θα με παρει τηλεφωνο.
johnaras3pman
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε παλικαρια με γαμησατε !!!! . την κοπελα δεν την ζυγισα!!!!! στο περιπου . αμα πω πολυ καλα λογια μπορει και να θεωρηθω αβανταδορος..ελεος ρε παιδια , απλη ενημερωση κανω !!!!
Dikaios_gamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τελικά είναι χοντρή, ρε παιδιά;
Δεν θα μπώ στον κόπο να το μάθω κάν φίλε μου.. Είπε γύρο στο 1,67 με 80 κιλα.. Εντάξη τώρα λιγο πάνω λίγο κάτω είναι χοντρής κοπέλας αυτές οι αναλογίες..
Dikaios_gamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ρε παλικαρια με γαμησατε !!!! . την κοπελα δεν την ζυγισα!!!!! στο περιπου . αμα πω πολυ καλα λογια μπορει και να θεωρηθω αβανταδορος..ελεος ρε παιδια , απλη ενημερωση κανω !!!!
Φίλε μου κανείς δεν σε λέει αβανταδόρο όταν κάνεις μια κριτική για την εμφάνιση μιας κοπέλας.. Απλά κάντην λίγο ποίο αναλυτική για να μην τρεχουν εκεί οι καημένοι οι συναγωνιστές καυλωμένοι για ένα 19 χρονο με 4αρί νούμερο βιζάρες και συναντίσουν τον Dumbo το ελεφαντάκι γιατί όπως κατάλαβαίνεις είναι μεγάλη ξενέρα.. Άσε που εκέι δεν εχει ευκολο πάρκινγκ και γινόμαστε μούσκεμα απο τις μανούβρες και το γύρω-γύρω του τετραγώνου..
johnaras3pman
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φίλε μου κανείς δεν σε λέει αβανταδόρο όταν κάνεις μια κριτική για την εμφάνιση μιας κοπέλας.. Απλά κάντην λίγο ποίο αναλυτική για να μην τρεχουν εκεί οι καημένοι οι συναγωνιστές καυλωμένοι για ένα 19 χρονο με 4αρί νούμερο βιζάρες και συναντίσουν τον Dumbo το ελεφαντάκι γιατί όπως κατάλαβαίνεις είναι μεγάλη ξενέρα.. Άσε που εκέι δεν εχει ευκολο πάρκινγκ και γινόμαστε μούσκεμα απο τις μανούβρες και το γύρω-γύρω του τετραγώνου..
σε αυτο εχεις δικιο φιλε!!!!
alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
παρακαλω να μου στειλειπ.μ. οποιος εχει απο αγγελειες τηλ κοπελων που κανουνε μασαζ σε σπιτια η ξενοδοχεια η ας μου προτεινει δημοσια καποιος που μπορω να βρω εκτος αο εφημεριδες καθως για μασαζ δεν βρηκα κατι ...μονο τα κλασσικα!
Παιδία αφτή η Silvia γιά όσους ξέρουν από άλλο thread (νιοβο-τζυλιακοι) σταμάτησε τη βίζιτα και το γύρισε στο μασαζ..΄Εν το μεταξύ ένω έγώ ήμουν πελάτης της στο full μπροζολοπρόγραμμα τώρα μου λέει μόνο μασσαζ και πίπα! Για να δώσω λίγο τροφή για συζήτηση το αναφέρω εδώ στους μασαζόφιλους
Για ποιά Σίλβια μιλάμε ????????????
Dikaios_gamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Για ποιά Σίλβια μιλάμε ????????????
Περασμένα ξεχασμένα.. Αποχώρησε για τη χώρα της οπότε πάμε για άλλα..
Dikaios_gamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Παιδιά.. Έχει κάποιος να προτίνει μασαζ ΜΟΝΟ αλλά πάρα πολύ καλο αλλά από ωραία γκόμενα??? !!! Αν ναι.. που?
Παιδιά.. Έχει κάποιος να προτίνει μασαζ ΜΟΝΟ αλλά πάρα πολύ καλο αλλά από ωραία γκόμενα??? !!! Αν ναι.. που?
www.grandebretagne.gr/en/Massage]http://www.grandebretagne.gr/en/Massage[/url]
οπως βλεπεις θα σου στοιχισει λιγο παραπανω αλλα θα φυγεις αλοιφη. έχει αρκετες εμφανισημες αλλα το θεμα ειναι οτι εκει δεν ειναι πασαρελα να διαλεγεις, και απο αυτη την αποψη εχει ρισκο. αλλα περνας καλα, χλιδατο περιβαλλον και συχνα πολλες ομορφες παρουσιες απο ενοικους για κονε και γνωριμιες. σου προτεινω το balinese.
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
www.grandebretagne.gr/en/Massage]http://www.grandebretagne.gr/en/Massage[/url]
οπως βλεπεις θα σου στοιχισει λιγο παραπανω αλλα θα φυγεις αλοιφη. έχει αρκετες εμφανισημες αλλα το θεμα ειναι οτι εκει δεν ειναι πασαρελα να διαλεγεις, και απο αυτη την αποψη εχει ρισκο. αλλα περνας καλα, χλιδατο περιβαλλον και συχνα πολλες ομορφες παρουσιες απο ενοικους για κονε και γνωριμιες. σου προτεινω το balinese.
Σοφή πρόταση!!! ;)
Dikaios_gamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Θα φροντίσω να ενημερώσω με την πρώτη επίσκεψη μου! ;)