καλοΜήπως με το βυζαρες νουμερο 4 συνοδευόταν και σώμα ΧΧΧL ? Γιατί από κάτι τέτοιες ελλειπής κριτικές την έχουμε πατήσει..
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
καλοΜήπως με το βυζαρες νουμερο 4 συνοδευόταν και σώμα ΧΧΧL ? Γιατί από κάτι τέτοιες ελλειπής κριτικές την έχουμε πατήσει..
οι χοντρές πόσα κιλά είναικιλα περιπου 80( ηταν με πιασιματα που λεμε)
1,65 & 80 κιλά είναι βόδι, όχι απλά χοντρή ή με πιασιματάκια.
Τελικά είναι χοντρή, ρε παιδιά;
ρε παλικαρια με γαμησατε !!!! . την κοπελα δεν την ζυγισα!!!!! στο περιπου . αμα πω πολυ καλα λογια μπορει και να θεωρηθω αβανταδορος..ελεος ρε παιδια , απλη ενημερωση κανω !!!!
Φίλε μου κανείς δεν σε λέει αβανταδόρο όταν κάνεις μια κριτική για την εμφάνιση μιας κοπέλας.. Απλά κάντην λίγο ποίο αναλυτική για να μην τρεχουν εκεί οι καημένοι οι συναγωνιστές καυλωμένοι για ένα 19 χρονο με 4αρί νούμερο βιζάρες και συναντίσουν τον Dumbo το ελεφαντάκι γιατί όπως κατάλαβαίνεις είναι μεγάλη ξενέρα.. Άσε που εκέι δεν εχει ευκολο πάρκινγκ και γινόμαστε μούσκεμα απο τις μανούβρες και το γύρω-γύρω του τετραγώνου..
Παιδία αφτή η Silvia γιά όσους ξέρουν από άλλο thread (νιοβο-τζυλιακοι) σταμάτησε τη βίζιτα και το γύρισε στο μασαζ..΄Εν το μεταξύ ένω έγώ ήμουν πελάτης της στο full μπροζολοπρόγραμμα τώρα μου λέει μόνο μασσαζ και πίπα! Για να δώσω λίγο τροφή για συζήτηση το αναφέρω εδώ στους μασαζόφιλους![]()
Για ποιά Σίλβια μιλάμε ????????????
Παιδιά.. Έχει κάποιος να προτίνει μασαζ ΜΟΝΟ αλλά πάρα πολύ καλο αλλά από ωραία γκόμενα??? !!! Αν ναι.. που?
www.grandebretagne.gr/en/Massage]http://www.grandebretagne.gr/en/Massage[/url]
οπως βλεπεις θα σου στοιχισει λιγο παραπανω αλλα θα φυγεις αλοιφη. έχει αρκετες εμφανισημες αλλα το θεμα ειναι οτι εκει δεν ειναι πασαρελα να διαλεγεις, και απο αυτη την αποψη εχει ρισκο. αλλα περνας καλα, χλιδατο περιβαλλον και συχνα πολλες ομορφες παρουσιες απο ενοικους για κονε και γνωριμιες. σου προτεινω το balinese.![]()