Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Μήπως δεν είσαι αρκετά γνωστός? Υπάρχουν γνωστοί και γνωστοί...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Φυσικά, αλλά έτσι όπως ετέθη, νόμιζα ότι ήτο σε 1 συνεδρία.

Σε αυτό μου είχαν κάνει διπλό με 100 τον Ιούνιο. Την τελευταία φορά δεν έγινε καθόλου πρόταση για διπλό (ειτε σε ώρα είτε σε θεραπεύτριες)

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σε αυτό μου είχαν κάνει διπλό με 100 τον Ιούνιο. Την τελευταία φορά δεν έγινε καθόλου πρόταση για διπλό (ειτε σε ώρα είτε σε θεραπεύτριες)

Στο συγκεκριμένο ίδρυμα έχει έρθει μια ακόμα παλιά γνώριμη από την Οικονόμου. Η Ειρήνη, ψηλό, καστανό milf από Λευκορωσία. Καλό μασάζ, φραπές αξιώσεων, επικοινωνία και προδέρμ.
Καλή κοπέλα και έξυπνη.

anteos

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εχω νεα απο Δαρειώτου 11 μαγαζι αρκετα καλο απο περιβαλον 3 κοπελες μια milf και 2 μικρες .Πηρα το προγραμμα που προτινε η Αντζι (μικρι).Το μαγαζι απ οτι καταλαβα εχει διακιμανσης στισς υπειρεσιαις αναλογα με το ποσο σε ξερουν.Το μασαζ της κορασιδας χλιαρο με υποσχεση για περετερο την επομενη φορα.Πιστευω οτι την επομενη φορα θα εχει περισοτερες υπηρεσιες θα δουμε αλιος ΜΑΥΡΟ.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Στο συγκεκριμένο ίδρυμα έχει έρθει μια ακόμα παλιά γνώριμη από την Οικονόμου. Η Ειρήνη, ψηλό, καστανό milf από Λευκορωσία. Καλό μασάζ, φραπές αξιώσεων, επικοινωνία και προδέρμ.
Καλή κοπέλα και έξυπνη.

αυτή που δούλευε στον 4ο δε λές?με τα μακρυά μαλλιά?

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Παιδία αφτή η Silvia γιά όσους ξέρουν από άλλο thread (νιοβο-τζυλιακοι) σταμάτησε τη βίζιτα και το γύρισε στο μασαζ..΄Εν το μεταξύ ένω έγώ ήμουν πελάτης της στο full μπροζολοπρόγραμμα τώρα μου λέει μόνο μασσαζ και πίπα! Για να δώσω λίγο τροφή για συζήτηση το αναφέρω εδώ στους μασαζόφιλους  :2funny:

Επισκέπτης
θα το ξεμουνιάσ@νε το κορίτσι... :2funny:

Παιδία αφτή η Silvia γιά όσους ξέρουν από άλλο thread (νιοβο-τζυλιακοι) σταμάτησε τη βίζιτα και το γύρισε στο μασαζ..΄Εν το μεταξύ ένω έγώ ήμουν πελάτης της στο full μπροζολοπρόγραμμα τώρα μου λέει μόνο μασσαζ και πίπα! Για να δώσω λίγο τροφή για συζήτηση το αναφέρω εδώ στους μασαζόφιλους   :2funny:

johnaras3pman

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Απο ότι λέει ένας φίλος στο ανάλογο Thread πήγε Ινδία γιατί πέθανε η μάνα της και θα επιστρέψει απο Κυριακη......

Πέρασα και εγώ και βάραγα κουδούνια σαν τον μαλάκα.....

η τζουντι επεστρεψε......και ειναι παλι ετοιμη για μας, λεω ναω να την τιμησω...

argentinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εχω νεα απο Δαρειώτου 11 μαγαζι αρκετα καλο απο περιβαλον 3 κοπελες μια milf και 2 μικρες .Πηρα το προγραμμα που προτινε η Αντζι (μικρι).Το μαγαζι απ οτι καταλαβα εχει διακιμανσης στισς υπειρεσιαις αναλογα με το ποσο σε ξερουν.Το μασαζ της κορασιδας χλιαρο με υποσχεση για περετερο την επομενη φορα.Πιστευω οτι την επομενη φορα θα εχει περισοτερες υπηρεσιες θα δουμε αλιος ΜΑΥΡΟ.

ενα φραπεδακι θα σε κερασουν κ τερμα.
φιλε,αν σου αρεσει ετσι να δινεις λεφτα,πιες τον κ φυγε.

spoon

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
4.225
Παιδια εγω ειμαι ασχετος με το αθλημα αλλα χτες πηρε το ματι μου ενα υποπτο μασαζ στο Ομηρου 35!!!Ξερουμε τιποτα γι'αυτο?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Παιδια εγω ειμαι ασχετος με το αθλημα αλλα χτες πηρε το ματι μου ενα υποπτο μασαζ στο Ομηρου 35!!!Ξερουμε τιποτα γι'αυτο?
οταν λες υποπτο?
φοραγε κουκουλα?
κραταγε μολοτωφ μηπως?

spoon

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
4.225
οταν λες υποπτο?
φοραγε κουκουλα?
κραταγε μολοτωφ μηπως?
:2funny: :2funny: :2funny:

Aπλα κατα τις 11.00 ειδα 2-3 ξεκωλα να μπαινουν και μετα απο λιγο ερχοντουσαν οι "πελατες" και τους ανοιγανε την πορτα χωρις να χτυπησουν αυτοι το κουδουνι!!!Στην πορτα απο πανω,στη μεσα μερια, ειχε και μια καμερα!!!!!

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.062
Πόντοι
5.975
Xμμ...! :think:
Αυτά είναι γνωστά απο παλιά . μάλλον θα είχαν  πάει στη Ρούλα απέναντι πρώτα- και θα τους είχε στείλε στο εν λόγω με .....μυστικό διπλανητικό υπερmoblile σήμα ..
Δηλ...Ανάμεσα σε δυο Ιλιάδες :2on1:

jimmy1971

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μια χαρά είναι,στις τιμές της αγοράς τους πήρε και μάλιστα ίσως και φθηνοτερα απο ότι αλλού..Γιατί ξαφνιάζεσαι?
[/qu
Γεια σας συναγωνιστες,επισκεφθηκα και εγω το ιδρυμα πριν κανα 10ρια μερες...Τρεια τα τεμαχια,2 Ελενες,και η καλσσικη Ελληνιδα που δεν θυμαμαι το ονομα...70 ευρω ειναι η αμοιβη,αλλα με επρηξαν για διπλο με 120,αποτι καταλαβα επεφταν και πιο κατω...Αυτη η Ελενη η ξανθια με το τατου και το κοντο μαλλι,φερνει λιγο σε milf,αλλα αξιζει πολλα φραγκα,τουμπανο η γκομενα...Την Βουλγαρα δεν ειδα,μαλλον δεν δουλευε τοτε...
Εχει παρει κανενας συναγωνιστης το διπλο??Αν ναι ας στειλει ενα π.μ.Να δουμε αν αξιζει τον κοπο βρε αδερφε..
Αντε και καλο βολι...

johnaras3pman

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
συναγωνιστες το σαββατο πηγα στην τζουντι οπβς παντα σπεσιαλ περοποιηση , αα ειχε μαζι και μια νεα κοπελα , ονομα χρυσα ετων 19!!!! με βυζαρες !! νουμερο τουαχιστον 4!!. ρωτησα για μασαζ μου ειπε απο δευτερα ξεκιναει .
θα πεσει σιγουρα επισκεψη και θα ενημερωσω...

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
τζοναρα διευθυνση τζοντησ δωσε.δωσε.

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
συναγωνιστες το σαββατο πηγα στην τζουντι οπβς παντα σπεσιαλ περοποιηση , αα ειχε μαζι και μια νεα κοπελα , ονομα χρυσα ετων 19!!!! με βυζαρες !! νουμερο τουαχιστον 4!!. ρωτησα για μασαζ μου ειπε απο δευτερα ξεκιναει .
θα πεσει σιγουρα επισκεψη και θα ενημερωσω...

Μήπως με το βυζαρες νουμερο 4 συνοδευόταν και σώμα ΧΧΧL ? Γιατί από κάτι τέτοιες ελλειπής κριτικές την έχουμε πατήσει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom