Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
αυτό το κουτεπιέ :grin: με καύλωσε.Οπότε παρόλα τα 80 ευρώ(τίμια συναλλαγή την θεωρώ για φράπα :fuck1: :uglystupid: :huh: :grin:) θα την τιμήσω την ελενίτσα.Τουλάχιστον είναι έυμορφη κατά τα λεχθέντα του συναγωνιστή λέοντα!Όχι μπάζα σαν της δημοκρίτου!

Κοίτα.
Δεν είναι καμιά τρομερή καλονή η συγκεκριμένη αλλά βλέπετε και κάνει και μασάζ καθότι απότι λέει έχει το έχει σπουδάσει.
Απο την πείρα μου στο εν λόγω μαγαζί κάνει το πιο καλό μασάζ. Πάντως μετά την αύξηση θα το σκεφτώ αν θα ξαναπάω.

Α για να μη ξεχάσω: Δεν μου έγινε πρόταση για διπλό, σε καλύτερη τιμή από την διπλάσια, όπως είχε γίνει άλλες φορές.

nenepas

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
εμενα στο Σ33 δεν μου εκαναν φραπε.... :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :cum:

σημερα ακουγα οτι της μοδας ειναι ο φρεντο και οχι ο φραπε!!!!!!

η τιμη στην μαντζαρου ακουγεται καλη αν λαβει κανεις υποψιν οτι ειναι ιδια με της παλαιολογου και ειναι και κολωνακι!!!!!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αλλα θα προτιμουσα και μπριζολα στην ιδια τιμη!!  :grin: :grin:

η τζοντι τι εγινε??
Απο ότι λέει ένας φίλος στο ανάλογο Thread πήγε Ινδία γιατί πέθανε η μάνα της και θα επιστρέψει απο Κυριακη......

Πέρασα και εγώ και βάραγα κουδούνια σαν τον μαλάκα.....

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
147
Πόντοι
2.266
εμενα στο Σ33 δεν μου εκαναν φραπε.... :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :cum:

σημερα ακουγα οτι της μοδας ειναι ο φρεντο και οχι ο φραπε!!!!!!

η τιμη στην μαντζαρου ακουγεται καλη αν λαβει κανεις υποψιν οτι ειναι ιδια με της παλαιολογου και ειναι και κολωνακι!!!!!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αλλα θα προτιμουσα και μπριζολα στην ιδια τιμη!!  :grin: :grin:

η τζοντι τι εγινε??

στο σολωμου 33 κανουν φραπεδακι και μεχρι εκει.Αν γουσταρει καποιος καποια μπορει να κανει παιχνιδι για εξω.

smiling_x

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη στη Ματζάρου 8. Η ανακαίνηση τέλειωσε και λειτουργούν. Είδα μία νέα θεραπεύτρια την οποία και τίμησα. Την λένε Ελένη, γύρω στα 30, ελληνίδα, ξανθό κοντό μαλι, αδύνατη, γυρω στο 1,65. Πολύ καλό μασάζ και καλό φραπέ. Προσεξα οτι είχε και τατουαζ στο δεξί πόδι (στο κουτουπιε). Η τιμή μετά την ανακαίνηση ανακαινήστηκε και αυτή. Τώρα πλέον 80ευρώ.
επισκέφτηκα πριν 3 ώρες περίπου. Αυτή με του τατουάζ μου έκανε μασάζ, όντως καλή στο μασάζ, αλλά φαίνεται αφού είχα διαβάσει καμιά 20αριά σελίδες από αυτά που γράφεται, δε θυμόμουν ότι έκανε φραπέ, με αποτέλεσμα όταν με γύρισε ανάσκελα, να χαρώ μεν αλλά να πάρω τα @@ μου δε.. δεν είπα τίποτα, έκανα μπανάκι (ξανά) κι έφυγα. Τώρα θα ξαναπάω αύριο να ζητήσω τα ρέστα.

Σύνολο 70 ευρώ για 45 λεπτά.

Λόγω του παραπάνω λοιπόν, μήπως 8α μπορούσατε να ανοίξετε ένα post μόνο με τα μασατζίδικα (χωρίς σχόλια) και να αφήσετε αυτό εδώ όπως το έχετε (με τα σχόλια)??

Επισκέπτης
Επίσκεψη στη Ματζάρου 8. Η ανακαίνηση τέλειωσε και λειτουργούν. Είδα μία νέα θεραπεύτρια την οποία και τίμησα. Την λένε Ελένη, γύρω στα 30, ελληνίδα, ξανθό κοντό μαλι, αδύνατη, γυρω στο 1,65. Πολύ καλό μασάζ και καλό φραπέ. Προσεξα οτι είχε και τατουαζ στο δεξί πόδι (στο κουτουπιε). Η τιμή μετά την ανακαίνηση ανακαινήστηκε και αυτή. Τώρα πλέον 80ευρώ.
απο 60 που ειχε το πιγαν 80?πο πο πορνοαυξισι!εγο θιμαμαι με 120 ευρο ειχα πειει διο φραπεδεσ σε αυτο το μαγαζακι!
μου αρεσαν πολι !τον εφτιαξαν ορεα τον φραπε!!!!!!!!!μου τον εφτιαξε μια ξανθια βουλγαρα με ορεο τρελο κορμακι!φορουσε και φουστικα με γοβουλεσ και ειχε απαλο χερακι πουμε απογιοσε!αχχχχχ!!!!!!θα τον πεξο τορα γιατι γκαυλοσα! :cum:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
120 για 2 φραπέδες; Μας δουλεύεις;

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.971
Πόντοι
22.785
απο 60 που ειχε το πιγαν 80?πο πο πορνοαυξισι!εγο θιμαμαι με 120 ευρο ειχα πειει διο φραπεδεσ σε αυτο το μαγαζακι!
μου αρεσαν πολι !τον εφτιαξαν ορεα τον φραπε!!!!!!!!!μου τον εφτιαξε μια ξανθια βουλγαρα με ορεο τρελο κορμακι!φορουσε και φουστικα με γοβουλεσ και ειχε απαλο χερακι πουμε απογιοσε!αχχχχχ!!!!!!θα τον πεξο τορα γιατι γκαυλοσα! :cum:

κατι εχουμε πη pitsi...........

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
147
Πόντοι
2.266
υπαρχει καμια ενημερωση απο ποσειδωνος 67 ?

το μαγαζί έχει γίνει αυστηρά μασάζ.Δε λέει μάλλον απ'ότι φαίνεται.Τώρα αν αλλάξει ρότα και πότε θα δείξει...πάντως η ρεσεψιονίστ που ήταν πέρσυ τέτοια εποχή απελύθη.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
147
Πόντοι
2.266
η γνωστη ερρικα ρεσεψιον, 2 ελλνιδες (τζενη και αλλη μία)και 2-3 ξενες, ολες above average. υπερφουλ γαι γνωστους.

εμένα που είμαι γνωστός γιατί μου είπαν ότι κομμένα τα φούλ?για εξηγησέ μας..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom