- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
λιγο χλωμο φιλε
εώς πολύ θα έλεγα....
λιγο χλωμο φιλε
μονον?λιγο χλωμο φιλε
μονον?
αλλα ποτε δεν ξερεις ,μπορει να τον ερωτευτηκε!
αδιαβαστος εισαι απλα.παιδιά sorry κιόλας αλλά κάποιος από όλους να κάνει μια ανακεφαλαίωση να καταλάβουμε περιοχές, ορόφους αν προσφέρουν φραπέ καπουτσίνο μπριζόλες μοσχαρίσιες αν είναι καλό ή όχι. Διαβάζω διαβάζω και δεν έχω καταλάβει ελπίζω να μην είμαι τόσο χαζός αλλά κάποιος ένα ανλυτικό δεν μπορεί ( πχ. 1. Σολωμου κάτι, 2. 3. κτλ)
εώς πολύ θα έλεγα....
Ενημέρωση από Σολωμού 33 μετά από τηλ που έκανα για να μάθω πιες εργάζονται:
Η Μαρίνα θα λείπει για σχεδόν τρίμηνο. Πήγε λέει στη πατρίδα της.
νταξεισωστό
πήγε Ουκρανία,
Θα την ξαναδούμε απο Σεπτέμβρη στο ίδιο μαγαζί.
Κάθε καλοκάιρι αυτό κάνει, φευγει για τουλάχιστον 2 μήνες.
αλλά πάντα επιστρέφει
νταξει
Δεν χασαμε και το δεκα το καλο!
Απαγορευονται τα σχολια??????????????????για κάποιους που θέλουν να ενημερωθούν και είναι πελάτες της καλή είναι η πληροφορία.
είπες την εξυπναδα σου πάντως.
μπραβοοοοοοοοοοοοοο!
Απαγορευονται τα σχολια??????????????????
καλημερα και καλη εβδομαδα αγαπητα μου παιδια μεχρι το σαββατο θα σας εχω ενημερωση για οσους εκδραμουν σαντορινη για διακοπες θα ειναι και δυο εκει θεραπευτριες φραπεδιαρες απο της καλες, οποιος χρειαστη θεραπεια θα την εχει αμεσως λιγο υπομονη.
για κάποιους που θέλουν να ενημερωθούν και είναι πελάτες της καλή είναι η πληροφορία.
είπες την εξυπναδα σου πάντως.
μπραβοοοοοοοοοοοοοο!
καλημερα και καλη εβδομαδα αγαπητα μου παιδια μεχρι το σαββατο θα σας εχω ενημερωση για οσους εκδραμουν σαντορινη για διακοπες θα ειναι και δυο εκει θεραπευτριες φραπεδιαρες απο της καλες, οποιος χρειαστη θεραπεια θα την εχει αμεσως λιγο υπομονη.