συναγωνιστες τι παιζει μεσογειων 289? γιατι εχω παει 5-6 φορες και ολο πετσετα μου βαζουν στη μεση την ωρα του μασαζ
Είναι φαίνεται της σεμνής χειρομάλαξης........
Αφού είδες το ίδιο έργο 2-3 φορές.... τι επιμένεις? Αλλαξε στέκι!
συναγωνιστες τι παιζει μεσογειων 289? γιατι εχω παει 5-6 φορες και ολο πετσετα μου βαζουν στη μεση την ωρα του μασαζ
θέλει να σιγουρευτεί πως ισχύει το ρητό για τις αποδόσεις των μετοχών και εδώ. " Οι προηγούμενες αποδόσεις δεν διασφαλίζουν τις επόμενες"...χαχχαχαχαΕίναι φαίνεται της σεμνής χειρομάλαξης........
Αφού είδες το ίδιο έργο 2-3 φορές.... τι επιμένεις? Αλλαξε στέκι!
μάλλον του αρέσει το μασάζ που του κάνουνε...είναι μάλλον επαγγελματικό γδάρσιμο...
κατ' αρχας εαν αισθανεσαι αβολα με την πετσετα απλως την τραβας.συναγωνιστες τι παιζει μεσογειων 289? γιατι εχω παει 5-6 φορες και ολο πετσετα μου βαζουν στη μεση την ωρα του μασαζ
γιατι κανει καλο μασαζ η milf oμως ο κυριοσ λογως υποτιθεται της επισκεψεως...υπαρχουν στο εν λογω καταστημα η μιλφ μελαχρινη.2 ξανηθειες μια καλη μια για τον πουτσο και η ξενια,μικρη καστανοξανθη πολυ αδυνατη και ψηλη...μεχρι μασαζ και φραπε...αξιζει για να σπαει την μονοτονια...εαν φερουν κα πιο σεξυ κοπελεσ θα ναι σουπερ θεωρωΚαι βέβαια δεν έδειξα ταυτότητα!!! Αν είναι δυνατόν δηλαδή!!! Δεν ξέρω το όνομα της κοπέλας! Επιμένω γιατι η μία ξανθούλα βλέπεται... Καλά για την milf ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!!
μα το θεμα ειναι οτι αν του το δινανε δεν θα ξαναπηγαινε...πολυ ειναι τησ ιδιας νοοτροπιας εδω μεσα απο αυτα που λενε...θεωρουν οτι αμα γαμισουν σε φραπαδικο η παρουν φραπε απο τελειως -δεν- μαγαζι κατι και καλα κανουν...ενω δεν καταλαβαινουν οτι χανουν τα λεφτα και οτι τουσ παραμυθιαζουν,εκτοσ και αν θελουν να παραμυθιαστουν καθως δεν εχουν τιποτα αλλο καλυτερο να κανουνε ....Είναι φραπεδερί.Για φαγάδικο δεν το ήξερα ποτέ. Όμως ρε συναγωνιστή καλά σου λένε. Αφού θες κάτι παραπάνω και δεν στο δίνουν δεν υπάρχει λόγος να πηγαίνεις. Αν και παραξενεύομαι που 5-6 φορές δεν έχει παίξει φραπές.
επιβεβαιωνω απλως εγω στο μαγαζι εχω δει 4 κπελεσ ολες τισ φορες που εχω παει και ειναι αρκετες...ξενια,ταμαρα,μια μελαχρινη και μια λλα η ξανθεια...δεν θυμαμαι η την ειρηνη μαλλονΜια σύντομη ανταπόκριση από Σολωμού 33, 7ος. Φραπεδερί, κατά τα φαινόμενα. Το καστανόξανθο milf+ που συστήνεται ως Μαρίνα, είναι η πρώην Ειρήνη από Οικονόμου. Κάνει καλό μασάζ και εξαιρετικό φραπέ. Όπως έλεγε και κάποιος μεγάλος φράπανταρ, η συγκεκριμένη θεραπεύτρια είναι εξπέρ στην εξαγωγή του φυσικού "ζωμού" (κάπως έτσι το είχε πει).
Υπάρχουν επίσης η Ξένια, η Γιάννα (συμπαθές, εμφανίσιμο αλλά κρυώκολο ξανθό milf από πρώην Οικονόμου), η Ταμάρα (πρώην Οικονόμου) και μια Χριστίνα που την έχω δει αλλά δεν την έχω δοκιμάσει.
Το ίδρυμα δεν είναι κάτι το εξαιρετικό, αλλά πιστεύω ότι είναι άνω του μέσου όρου (μασάζ + φραπές, διακριτικός χώρος, καθαρός σχετικά αλλά με κοινό μπάνιο).
Μια σύντομη ανταπόκριση από Σολωμού 33, 7ος. Φραπεδερί, κατά τα φαινόμενα. Το καστανόξανθο milf+ που συστήνεται ως Μαρίνα, είναι η πρώην Ειρήνη από Οικονόμου. Κάνει καλό μασάζ και εξαιρετικό φραπέ. Όπως έλεγε και κάποιος μεγάλος φράπανταρ, η συγκεκριμένη θεραπεύτρια είναι εξπέρ στην εξαγωγή του φυσικού "ζωμού" (κάπως έτσι το είχε πει).
Υπάρχουν επίσης η Ξένια, η Γιάννα (συμπαθές, εμφανίσιμο αλλά κρυώκολο ξανθό milf από πρώην Οικονόμου), η Ταμάρα (πρώην Οικονόμου) και μια Χριστίνα που την έχω δει αλλά δεν την έχω δοκιμάσει.
Το ίδρυμα δεν είναι κάτι το εξαιρετικό, αλλά πιστεύω ότι είναι άνω του μέσου όρου (μασάζ + φραπές, διακριτικός χώρος, καθαρός σχετικά αλλά με κοινό μπάνιο).
Στο δωμάτιο τουλάχιστον βγάζουν ρούχα γιατί αν είναι να σε φραπεδιάζουν ντυμένες δε λέει.
απο μοονεσ τους οχι εαν το θελεισ εσυ ναι εως ενα σημειο,αλλα δεν ειναι πολυ καλες,κυριως κανουν καλο μασαζΣτο δωμάτιο τουλάχιστον βγάζουν ρούχα γιατί αν είναι να σε φραπεδιάζουν ντυμένες δε λέει.
Μπα, όχι. Όσες φορές έχω πάει, δεν κατάφερα να γδύσω καμία.
οντως κανουν και αλλου ειδουσ μασαζ,κα ευτυχως γιαμενα μου ειχε συμβει με την πρωτη ,με την χριστινα εαν αυτη ηταν η μελαχρινη,δεν θυμαμαι καλα ονοματαΧθεσινή επίσκεψη στη Σολωμού 33.
Με υποδέχθηκε μια milf Μαρίνα. Δεν φάνηκε άλλη και με ρώτησε αν ξέρω την Χριστίνα και αν έχω ξαναπάει, στα οποία απάντησα αρνητικά και οτι είναι η πρώτη φορά που πάω στο συγκεκριμένο.
Αποφάσισα να δοκιμάσω. Ο χώρος καθαρός και το μπάνιο κοινό.
Το «χαλαρωτικό» μασάζ πάρα πολύ καλό. Αν και προκαλούσε με τις μαλάξεις της (γενικά ήταν αρκετά προκλητική) στο τέλος αρνήθηκε ευγενικότατα οποιαδήποτε περαιτέρω μάλαξη στο επίμαχο σημείο (προσέχουμε με τον νόμο είπε).
Η συνεδρία κράτησε 45 λεπτά κόστισε 60 ευρώ. Όταν έφευγα μου σύστησε άλλη μία ξανθιά ονόματι Άννα ή Γιάννα (δεν το κατάλαβα όπως το είπε).
Το τελευταίο της σχόλιο ήταν: ‘να γίνεις φίλος μας, κανουμε διάφορα είδη μασάζ εδώ’.
Πάντως ήταν η πρώτη φορά που έφαγα ‘πόρτα’. Τι να κάνουμε όμως αυτά έχει το κυνήγι του μασάζ!!!!
Κάτι άσχετο το δωμάτιο (δίπλα στο μπάνιο) έχει εγκατάσταση οπτικής ίνας!!!
Πόσες έχεις πάει;
...που σημαινει τι??? ...η οπτικη ινα....κατι σαν καμερα?
Αρκετές. Οι περισσότερες κοπέλες είναι από Οικονόμου και τις ξέρω. Βασικά εκεί πάω για μασάζ και φραπέ, δεν πασχίζω να τις γδύσω ούτε να γ...
Για το άλλο που ρωτάς, δεν αφορά το παρόν θρεντ. Χαίρομαι πάντως που αναγνώρισες το πρόσωπο.